Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim canım

Umuyorum canım bir lokmalıkta ama erisin diye zaten eliptiğe kastım
Sen nasılsın geçmiş olsun toparladın mı
Çok teşekkür ederim
Hayırlı sabahlar kızlar
Boncuğum dün kaçırdım sanırım, çok geçmiş olsun, daha iyisin değil mi Boncuk2307
Teşekkür ederim feza ablam
Boncuk2307 geçmiş olsun kzum daha iyisindir inşallah.
@Jou hoşgeldin kızçem sendee
Teşekkür ederim papatyam, toplu olarak yazayım iyiyim demek isterdim ama asla geçmemiş migren hala aynı şekilde ağrıyor, dün akşam biraz hafiflemişti oysa ki. Sağolsun oğlum hayatının en huysuz gecesini yaşadı dün gece garezi varmış gibi.

Kök sebzeler ve bir adet kabakla bakın nasıl güzel bir diyet yemeği tarifi vereceğim.
Bir adet kereviz
Bir adet patates
Bir adet havuç
Bir adet bütün sarımsak
Aklınıza ne geliyorsa baharat, ben karabiber, zerdeçal, pul biber kullandım
Bir yemek kaşığı zeytinyağı
Üç kaşık yoğurt
Çözülmüş az bir kiymam vardı onu tereyağıyla bir güzel kavurdum. Bu üzeri için. Olmasa da olur.
Bütün sebzeler parmak gibi doğranır. Baharat ve yağla harmanlanir kağıt serilmiş fırın tepsisine yayılır, bir kenarına kabuğuyla beraber bütün olarak sarımsak konur bu da tamamen isteğe bağlı ama lezzeti iki ile çarpıyor bence değer.
200 derece fırında yarım saat pişirilir siz yine de çatal testi yapın.
Pişirilme işlemi bittiyse tabağa alın üzerine yoğurt gezdirin, sarımsakları pirtlatarak çıkarın bu çok keyifli ben en üst kısmına biraz domates sosu da ekledigim kıyma koydum . Bakın sonuç bu. İki porsiyon çıkıyor yarısı kaldı.

İskender' e değişmem harika. Afiyet olsun. Diyet tarifleri sayfamız sonradan geldi aklıma arasam bulur muydum belki

Tatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii
Umarım düzeliriz.

Cumartesiye guzel bir suprizim olabilir
Ooooo kutlamalar var yani
Ellerine sağlık canım muhteşem olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…