Evet canım ama işte ben hep 58 59 kiloydum 65 bile bana ağır geliyor o yüzden düşmek istiyorum daha fazla . Bir de bıraktıktan sonra 3 4 kilo da gelebiliyor biraz pay kalsın diyeBoylarımız aynı 65 te gayet çıtır oluyoruz.
Yarın da bebek görmeye misafirim gelecek. Ama ben yine 5’te yapacağım kapanışı inşallah.Sen yenisin galibaekmek arası sarma yeseydin dengelerdi Şaka bir yana zamanla alışırsın bizler gibi yemeye canım. Afiyet olsun. Gayet güzel dengelemissin
Bende boy 1,61 ama kilo olarak etli butluyumEvet canım ama işte ben hep 58 59 kiloydum 65 bile bana ağır geliyor o yüzden düşmek istiyorum daha fazla . Bir de bıraktıktan sonra 3 4 kilo da gelebiliyor biraz pay kalsın diye
Sporu unuttum kahvaltıdan önce 1 saat yürüyüş
Aynen Ben de 60 olmak istiyorum. 65 olayım heleEvet canım ama işte ben hep 58 59 kiloydum 65 bile bana ağır geliyor o yüzden düşmek istiyorum daha fazla . Bir de bıraktıktan sonra 3 4 kilo da gelebiliyor biraz pay kalsın diye
Et but güzeldir guzellBende boy 1,61 ama kilo olarak etli butluyum
Olur tabii gayet kararlıyızAynen Ben de 60 olmak istiyorum. 65 olayım hele
85 canım sabah 84 göremedim yarından umutluyum . Ocak sonu 79 şubat sonu 75 olurum inşallah bayrama 69 girmek istiyorum. Kurbana ise 60 bakalım hedeflerim böyle. Diyetisyen de fazla verdirmek istiyor. Ona kalsa ramazanda 59 olurumOlur tabii gayet kararlıyızşuan kaç kilon benim en son 75,4 tu
Hedefimiz aynıEvet canım ama işte ben hep 58 59 kiloydum 65 bile bana ağır geliyor o yüzden düşmek istiyorum daha fazla . Bir de bıraktıktan sonra 3 4 kilo da gelebiliyor biraz pay kalsın diye
Yıldızın hep parlasın kuzum.
Teşekkür ederim.Çok iyi menun canım. Afiyet olsun
Bende 18 yaşımdan beri kiloluyumEt but güzeldir guzellben çok zayıf da sevmem de bu ara doğumlar sağolsun 2 yıldır çocuk dogurdugumdan bu kadar süre kendimi etli butlu görmek yetti
Bugün yarışma başladı spor yapmalısın mümkünse tabii. Afiyet olsun canim
Çok iyi canimm85 canım sabah 84 göremedim yarından umutluyum . Ocak sonu 79 şubat sonu 75 olurum inşallah bayrama 69 girmek istiyorum. Kurbana ise 60 bakalım hedeflerim böyle. Diyetisyen de fazla verdirmek istiyor. Ona kalsa ramazanda 59 olurumama benim için imkansız
İnşallah kuzum . Bir kalkabilsem belki hareketlencem de hiç yerimden kalkasim yokBugün yarışma başladı spor yapmalısın mümkünse tabii. Afiyet olsun canim
İnşallah kuzum . Bir kalkabilsem belki hareketlencem de hiç yerimden kalkasim yokyapamasam da sonraki günler telafisni yapıp açığı kapatırım inşallah canım