Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sen yenisin galiba ekmek arası sarma yeseydin dengelerdi Şaka bir yana zamanla alışırsın bizler gibi yemeye canım. Afiyet olsun. Gayet güzel dengelemissin
Yarın da bebek görmeye misafirim gelecek. Ama ben yine 5’te yapacağım kapanışı inşallah.

Çok iyi menun canım. Afiyet olsun

Olur tabii gayet kararlıyız şuan kaç kilon benim en son 75,4 tu
85 canım sabah 84 göremedim yarından umutluyum . Ocak sonu 79 şubat sonu 75 olurum inşallah bayrama 69 girmek istiyorum. Kurbana ise 60 bakalım hedeflerim böyle. Diyetisyen de fazla verdirmek istiyor. Ona kalsa ramazanda 59 olurum ama benim için imkansız

Evet canım ama işte ben hep 58 59 kiloydum 65 bile bana ağır geliyor o yüzden düşmek istiyorum daha fazla . Bir de bıraktıktan sonra 3 4 kilo da gelebiliyor biraz pay kalsın diye
Hedefimiz aynı bende 65 de ve onda aşşağı doğru çok rahat etmeye başlıyorum ve 58-59 çok beğenip çok iyi hissettiğim kilolar oluyor. Hep beraber tekrar 58 olacağız inşallah.
Yıldızın hep parlasın kuzum.

Çok iyi menun canım. Afiyet olsun
Teşekkür ederim.

Bugün yarışma başladı spor yapmalısın mümkünse tabii. Afiyet olsun canim

Çok iyi canimm ben de oğlumun doğum günü 6 Şubat'ta 67 civarı olmak istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…