Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye. 🤣 Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:
Vuuu hale aynı kilodayız 😀😀
Hoşgeldiniz 😇

Haklı olabilirsin canım . 58 hedef kilom benim. Ben 65 e düşüp sonrasında bu dediğini yapmayı planlıyorum. Su kilolu görünümden kurtulamk istiyorum . Aceleci davranıyorum farkındayım ama gözle görülür olmaması benim motivasyonumu yerle bir ediyor. Kayda değer bir eksilme olmayınca hemen birakiveriyorum diyeti. Yoksa 2 öğün her zaman daha mantıklı. İşte diyeti bırakma korkusu yüzünden onu da yapamıyorum. 65 lerde kilolu görünmüyorum boyum çok kısa değil diye . Ondan sonrası yavaş versem de sorun etmem 🥺
Aslında arada 2 öğün yapsan, vücut tek öğüne alışmasa daha iyi olur sanki

Haklı olabilirsin canım . 58 hedef kilom benim. Ben 65 e düşüp sonrasında bu dediğini yapmayı planlıyorum. Su kilolu görünümden kurtulamk istiyorum . Aceleci davranıyorum farkındayım ama gözle görülür olmaması benim motivasyonumu yerle bir ediyor. Kayda değer bir eksilme olmayınca hemen birakiveriyorum diyeti. Yoksa 2 öğün her zaman daha mantıklı. İşte diyeti bırakma korkusu yüzünden onu da yapamıyorum. 65 lerde kilolu görünmüyorum boyum çok kısa değil diye . Ondan sonrası yavaş versem de sorun etmem 🥺
Boylarımız aynı 65 te gayet çıtır oluyoruz.😁

Canım Dombilim geçmişler olsun:dua::KK60: Çok şükür hoş geldiniz evinize , bizim yuvaya da hoş geldin 💐 Yarın tartilirsin. Takımlara girmek istersen kaptanlara havale ederim. :KK60:Dinleneyim cumaya kadar dersen o da kabulumuz. :KK5:
Teşekkür ederim kaptanım yarın tartılayım inşallah korktuğun kadar artı yoktur diyelim haftaya girerim takımlara inşallah

Hosbuldum arkadaslar teşekkür ederim :KK25: kurallara göz attım tartilmistim da ama fotoğraf yok Bilgi olarak yazayım 62.0 Pazartesi atarım insaallah ama nasıl atılacak foto onu da bilmiyorum😁
Canım resimdeki gibi. Her cuma takım ikiye ayrılıyor. Yarışma başlıyor. Katılmak zorunda degilsin. Cuma günleri tartı fotosu atıyoruz. P tesi kontrol tartısı. Fotoğrafa gerek yok. Burda devam ettikçe adapte olursun. 😘 Hayırlı olsun 😘🙏

Eklentiler

• 20231222_124107.jpg
    20231222_124107.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 23
İyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Arada iki dilim baklava, bir dilim kek yedim maalesef. Misafirdik çünkü. Kaçamak hakkımı ilk gün kullandım, tüm hafta dikkat edeceğim. 🥴
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt

Kapanışı yaptım. Sabaha kadar sadece su var.
Spor tabii ki yok. 💔

Elhan Elhan Wilma11 Wilma11

Eklentiler

• IMG_2984.jpeg
    IMG_2984.jpeg
    174,2 KB · Görüntüleme: 24
İyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Arada iki dilim baklava, bir dilim kek yedim maalesef. Misafirdik çünkü. Kaçamak hakkımı ilk gün kullandım, tüm hafta dikkat edeceğim. 🥴
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt

Spor tabii ki yok. 💔

Afiyet olsun 😇 Bugün başladın sorun değil ama sonralarda daha iyi eksi geleceğini biliyorum bu bi başlangiçtir
Hayırlı olsun

Canım resimdeki gibi. Her cuma takım ikiye ayrılıyor. Yarışma başlıyor. Katılmak zorunda degilsin. Cuma günleri tartı fotosu atıyoruz. P tesi kontrol tartısı. Fotoğrafa gerek yok. Burda devam ettikçe adapte olursun. 😘 Hayırlı olsun 😘🙏
Benim de amacım bu. Sizlerden feyizlenirim belki dedim. Adapte olursam aktif katılırım ben de.

Bugünün menüsü

Kalkınca sirkeli su
Kahvaltıya kadar su kahve yeşilcay
Sabah 13.00
2 yumurta 3 kaşık yulaf corek otu zencefil zerdecal 1 kasik yoğurt tost makinesinde pişirdim
Yeşillik turp
Az peynir
7zeytin
Ara
3 hurma
Akşam
Kıymalı menemen
Yeşillik
Aralıklı oruç yapiyorum

Bugünün menüsü

Kalkınca sirkeli su
Kahvaltıya kadar su kahve yeşilcay
Sabah 13.00
2 yumurta 3 kaşık yulaf corek otu zencefil zerdecal 1 kasik yoğurt tost makinesinde pişirdim
Yeşillik turp
Az peynir
7zeytin
Ara
3 hurma
Akşam
Kıymalı menemen
Yeşillik
Aralıklı oruç yapiyorum
Harika menu canım. Sağlıklı ve dengeli🧿 Afiyet olsun ❤️

İyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt

Spor tabii ki yok. 💔

Sen yenisin galiba 😁 ekmek arası sarma yeseydin dengelerdi😁 Şaka bir yana zamanla alışırsın bizler gibi yemeye canım. Afiyet olsun. Gayet güzel dengelemissin🧿❤️

X