İnşallahÇok iyi canimmben de oğlumun doğum günü 6 Şubat'ta 67 civarı olmak istiyorum bakalım
yessssTeşekkürler abla.
Kıazzz sen de mi buradasın
evet hayalimBen onu 60 kilo sanıyordum hep. Daha geçen haftalarda öğrendim öyle olmadığını sjdkdkdk abla ben şimdi ne yapacağım? Günlük ne yediğimi akşam olunca mı paylaşıyorum?
Saatim yok ama telefondan foto çekebilirim adimsayar var yaSaatin var mı adım resmi atabiliyor musun?
Menü
Sabah 10.30
2 çatal patates kızartması
1 yumurta
1 dilim köy ekmeği
Domates
Akşam 16.00
Yarım tabak kıymalı ıspanak
Yarım kase yoğurt
Salata
Akşam çok acıkırsam 18.30 gibi bir bardak kefir ile 2 ceviz yerim diye düşünüyorum
Su 1.5 lt
Elhan
@SIFIR MOD
yes valla dişilerdense beyefendi daha iyi geldi. bugün tüm rezervlerimi boşalttıDişiler her zaman tehlikeli
Hosbuldum arkadaslar teşekkür ederimkurallara göz attım tartilmistim da ama fotoğraf yok Bilgi olarak yazayım 62.0 Pazartesi atarım insaallah ama nasıl atılacak foto onu da bilmiyorum
Çok sevindim bitanemyes valla dişilerdense beyefendi daha iyi geldi. bugün tüm rezervlerimi boşalttı
artıkın ara öğünler için yulaflık kek tarifleri yaparsın canımcımİyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Arada iki dilim baklava, bir dilim kek yedim maalesef. Misafirdik çünkü. Kaçamak hakkımı ilk gün kullandım, tüm hafta dikkat edeceğim.
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt
Kapanışı yaptım. Sabaha kadar sadece su var.
Spor tabii ki yok.
Elhan @SIFIR MOD
Afiyet olsun canımİyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Arada iki dilim baklava, bir dilim kek yedim maalesef. Misafirdik çünkü. Kaçamak hakkımı ilk gün kullandım, tüm hafta dikkat edeceğim.
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt
Kapanışı yaptım. Sabaha kadar sadece su var.
Spor tabii ki yok.
Elhan @SIFIR MOD
Harika olur canımSaatim yok ama telefondan foto çekebilirim adimsayar var ya
hoşgeldin canım nasılsın?Merhaba kızlar nasılsınız
Canım ara öğün hiç yapmam bugün ara öğün yapasim geldi. Fit puding yaptım yalnız Allah seni inandirsin akşam yemeği yedirmedi bana .artıkın ara öğünler için yulaflık kek tarifleri yaparsın canımcım
afiyet olsun
Çıtırlar ligimizde birbirinden güzel dört cıtırımız var.Aranızda 50 kiloluklar görüyor ve kınıyorum.
Yalnız değilsinNasilsnz kizlar dün haftalik kacamagimi yaptım ve sabah tartıda dersimi aldım simdi hemen toparlanıp diyete devam hafta sonunu en az hasarla geciririz ins
Eşim gitti özellikle tırnaklı aldı da ben üzerine yoğurt döküp yedim. Beni zaten buranın ekmekleri mahvetti sjdkkdkAfiyet olsun canımKahvaltin çok güzel.
Kacamaklarda her ne kadar gözümüz kaldıysa gönlümü nohut tavaya kaptırdım.ozlemişim yakın zamanda yapmaliyim. Yanında tırnaklıyi göremedim çok sevindim Akşam öğünü gayet güzel.
Gez tabi kuzum . Mutlu olduğun kilo kaç ise sağlıkla gel inşallahBende 18 yaşımdan beri kiloluyum
Hiç zayıf olmadım
Tombiş tombiş geziyorum
Bu sefer artık zayıf zayıf gezeyim demi
Ben varım ya Allah deyip başlıyorum birazdan kahvemi içip
Bu videoyu yapacağım 8 gibi isteyenler katılabilir
En son evlenirken 50 kiloydum.Çıtırlar ligimizde birbirinden güzel dört cıtırımız var.Gururla besliyor, bakıyoruz onlara
Boyun kaçti canım aynı mi boylarımiz?Hedefimiz aynıbende 65 de ve onda aşşağı doğru çok rahat etmeye başlıyorum ve 58-59 çok beğenip çok iyi hissettiğim kilolar oluyor. Hep beraber tekrar 58 olacağız inşallah.
Teşekkür ederim.