Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir yıldız geliyor demedi demeyin
Afiyet olsun tatlım.

Hosbuldum arkadaslar teşekkür ederim kurallara göz attım tartilmistim da ama fotoğraf yok Bilgi olarak yazayım 62.0 Pazartesi atarım insaallah ama nasıl atılacak foto onu da bilmiyorum
Tartinin fotoğrafini çek canım. Dosya ekleyi gosteren bir parmak var ya orayı tıkla fotoğraflarin içinden tartıyı bul yükleyi tıkla . Tamamlanınca bizimle paylaşırsın. İlk sayfadaki katılım formumuzu doldurdun mugöremedim. Sabah selam verince bize katılmak istediğini anlayamadım kusura bakma.Aramiza hoş geldin

artıkın ara öğünler için yulaflık kek tarifleri yaparsın canımcım
afiyet olsun

Afiyet olsun canım Kahvaltin çok güzel.
Kacamaklarda her ne kadar gözümüz kaldıysa gönlümü nohut tavaya kaptırdım. ozlemişim yakın zamanda yapmaliyim. Yanında tırnaklıyi göremedim çok sevindim Akşam öğünü gayet güzel.

artıkın ara öğünler için yulaflık kek tarifleri yaparsın canımcım
afiyet olsun
Canım ara öğün hiç yapmam bugün ara öğün yapasim geldi. Fit puding yaptım yalnız Allah seni inandirsin akşam yemeği yedirmedi bana .
Bir cennet hurması , bir kaşık chia, bir tatlı kaşığı silme kakao , hepsini çatalla çirptim. Kaşikladim. Biraz dolapta beklese eminim daha güzel olacaktı . Müthiş bir tokluk verdi. Bugünün nasibi buymuş. Tatli sevdiğini bildiğim için tam senlik.

Eşim gitti özellikle tırnaklı aldı da ben üzerine yoğurt döküp yedim. Beni zaten buranın ekmekleri mahvetti sjdkkdk

Hedefimiz aynı bende 65 de ve onda aşşağı doğru çok rahat etmeye başlıyorum ve 58-59 çok beğenip çok iyi hissettiğim kilolar oluyor. Hep beraber tekrar 58 olacağız inşallah.

Teşekkür ederim.
Boyun kaçti canım aynı mi boylarımiz? 65teyken bana fiziğin ne güzel ne şişman ne zayıf derlerdi . Ama ona kanıp durmak yok inceceik olana kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…