Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü
Sabah 10.30
2 çatal patates kızartması
1 yumurta
1 dilim köy ekmeği
Domates

Akşam 16.00
Yarım tabak kıymalı ıspanak
Yarım kase yoğurt
Salata

Akşam çok acıkırsam 18.30 gibi bir bardak kefir ile 2 ceviz yerim diye düşünüyorum

Su 1.5 lt
Elhan Elhan
@SIFIR MOD
:KK5:
Bir yıldız geliyor demedi demeyin:KK73::KK73:
Afiyet olsun tatlım. :KK60:

Hosbuldum arkadaslar teşekkür ederim :KK25: kurallara göz attım tartilmistim da ama fotoğraf yok Bilgi olarak yazayım 62.0 Pazartesi atarım insaallah ama nasıl atılacak foto onu da bilmiyorum😁
👇Tartinin fotoğrafini çek canım. Dosya ekleyi gosteren bir parmak var ya orayı tıkla fotoğraflarin içinden tartıyı bul yükleyi tıkla . Tamamlanınca bizimle paylaşırsın. :KK5: İlk sayfadaki katılım formumuzu doldurdun mu:confused:göremedim. Sabah selam verince bize katılmak istediğini anlayamadım kusura bakma.Aramiza hoş geldin ❤️

İyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Arada iki dilim baklava, bir dilim kek yedim maalesef. Misafirdik çünkü. Kaçamak hakkımı ilk gün kullandım, tüm hafta dikkat edeceğim. 🥴
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt

Kapanışı yaptım. Sabaha kadar sadece su var.
Spor tabii ki yok. 💔

Elhan Elhan @SIFIR MOD
artıkın ara öğünler için yulaflık kek tarifleri yaparsın canımcım :deli:
afiyet olsun 🤗

İyi akşamlar.
Kahvaltı 12.00
Arada iki dilim baklava, bir dilim kek yedim maalesef. Misafirdik çünkü. Kaçamak hakkımı ilk gün kullandım, tüm hafta dikkat edeceğim. 🥴
Akşam 17.00
Bir porsiyon nohut tava
Bir kase yoğurt

Kapanışı yaptım. Sabaha kadar sadece su var.
Spor tabii ki yok. 💔

Elhan Elhan @SIFIR MOD
Afiyet olsun canım 😘 Kahvaltin çok güzel. :super:
Kacamaklarda her ne kadar gözümüz kaldıysa gönlümü nohut tavaya kaptırdım. :KK14:ozlemişim yakın zamanda yapmaliyim. Yanında tırnaklıyi göremedim çok sevindim ☺️ Akşam öğünü gayet güzel.🌺

artıkın ara öğünler için yulaflık kek tarifleri yaparsın canımcım :deli:
afiyet olsun 🤗
Canım ara öğün hiç yapmam bugün ara öğün yapasim geldi. Fit puding yaptım yalnız Allah seni inandirsin akşam yemeği yedirmedi bana . :sampiyon:
Bir cennet hurması , bir kaşık chia, bir tatlı kaşığı silme kakao , hepsini çatalla çirptim. Kaşikladim. Biraz dolapta beklese eminim daha güzel olacaktı . Müthiş bir tokluk verdi. Bugünün nasibi buymuş. :21:Tatli sevdiğini bildiğim için tam senlik. 😻

Afiyet olsun canım 😘 Kahvaltin çok güzel. :super:
Kacamaklarda her ne kadar gözümüz kaldıysa gönlümü nohut tavaya kaptırdım. :KK14:ozlemişim yakın zamanda yapmaliyim. Yanında tırnaklıyi göremedim çok sevindim ☺️ Akşam öğünü gayet güzel.🌺
Eşim gitti özellikle tırnaklı aldı da ben üzerine yoğurt döküp yedim. Beni zaten buranın ekmekleri mahvetti sjdkkdk

Hedefimiz aynı 🤩 bende 65 de ve onda aşşağı doğru çok rahat etmeye başlıyorum ve 58-59 çok beğenip çok iyi hissettiğim kilolar oluyor. 🥰 Hep beraber tekrar 58 olacağız inşallah.

🤗🥰😘💋

Teşekkür ederim. 🥰
Boyun kaçti canım aynı mi boylarımiz?🥰 65teyken bana fiziğin ne güzel ne şişman ne zayıf derlerdi . Ama ona kanıp durmak yok inceceik olana kadar devam🥰

X