Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok iyi yaptın canım Günaydın
Sağol canım
Hep beraberiz bu yolda anında iletirim size biz birlikte olduktan sonra onlar korksun
Benim de bi tekme atmam lazım Elhan
Al.iste bu da bizden
Eger evin yolunu bulursa söz
Ayy bende bi evden çıksın diye bakıyorum ev kuşu benimki emekli evden çıkmaz olaki çıkarsa da beraber cikariz
Bana güvenip kocişlerle kötü olmayın ama canlarına okuyun, arkanızdayım (önünüze geçemem tırsarım)
Hanım ablamıza söyleyin, keleşini alır gelir
Tamamdir gezom hanım ablamiz yerine refakat eder

Tartismaya sebebiyet vermek istemem kuzum ama açlık oruçlarını biraz ertelesen mi Allah nimetlerimden yiyin için ama israf etmeyin diyor. Kahvaltin bol proteinli olsun. Akşam da her vitamini içeren bir sebze veya çorba kendine gelirsin hem kilo vermeye de devam edersin.

Rabbim yardımcınız olsun, şifa versin canım

Ben onu 60 kilo sanıyordum hep. Daha geçen haftalarda öğrendim öyle olmadığını sjdkdkdk abla ben şimdi ne yapacağım? Günlük ne yediğimi akşam olunca mı paylaşıyorum?
60 kilo hedefli bir kardeşimiz
Evet Halecim. Menü bildirimin akşam bittikten sonra olur vakit bulamazsan ertesi gün tarih belirterek de paylaşabilirsin. Paylastiktan sonra menü yorumlari yapılacak.

Haklı olabilirsin canım . 58 hedef kilom benim. Ben 65 e düşüp sonrasında bu dediğini yapmayı planlıyorum. Su kilolu görünümden kurtulamk istiyorum . Aceleci davranıyorum farkındayım ama gözle görülür olmaması benim motivasyonumu yerle bir ediyor. Kayda değer bir eksilme olmayınca hemen birakiveriyorum diyeti. Yoksa 2 öğün her zaman daha mantıklı. İşte diyeti bırakma korkusu yüzünden onu da yapamıyorum. 65 lerde kilolu görünmüyorum boyum çok kısa değil diye . Ondan sonrası yavaş versem de sorun etmem

Oooo senin de işin zor. Bi ortası yok bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…