Ooooo kimler gelmiş. Ben de nerde bu sporcu kraliçelerim diyordum sen geldin. İyiyim canım. Sen nasılsınizMerhaba kızlar nasılsınız
Sağol canımÇok iyi yaptın canım Günaydın
Hep beraberiz bu yolda anında iletirim size biz birlikte olduktan sonra onlar korksunOhlar olsun...
Kim olduğumuzu unutuyorlar bazen.
İtinayla hatırlatıriz.
Şuraya elinde tava olan bir imoci koymak niye kimsenin aklına gelmez. Hep merdane sıkıcı oluyor ama
İkimiz harici iki bacimiz daha varhaber uçur yeter ki
Al.iste bu da bizden
Ayy bende bi evden çıksın diye bakıyorum ev kuşu benimki emekli evden çıkmaz olaki çıkarsa da beraber cikarizEger evin yolunu bulursa söz
Tamamdir gezom hanım ablamiz yerine refakat ederBana güvenip kocişlerle kötü olmayın ama canlarına okuyun, arkanızdayım(önünüze geçemem tırsarım)
Hanım ablamıza söyleyin, keleşini alır gelir
Tartismaya sebebiyet vermek istemem kuzum ama açlık oruçlarını biraz ertelesen miKizlar bu hastalık yapıştı sanki üstüme 1 haftadır . Bir türlü toparlanamadim . Çok halsizim . Pek ugrayamadim bugün. Gözüm üstünüzde amagüzel menüler bekliyorum bana da dua edin ,iki küçük bakıma ilgiye muhtaç yavrum var ve bir an önce iyileşmem lazım eşim evde bugün biraz dinlenecem .Çocuklari uyuttuktan sonra uğrarım inşallah
Evelallah haklarindan geliriz bitanem desteğin yeterli.Bana güvenip kocişlerle kötü olmayın ama canlarına okuyun, arkanızdayım(önünüze geçemem tırsarım)
Hanım ablamıza söyleyin, keleşini alır gelir
Kinoşum gelmişMerhaba kızlar nasılsınız
Şanslarini zorluyorlar napalim kuzum az yaşamak istiyorlar demek kiYarın 10:00 da
Bugün de açlıktayım
ne kadar komiksiniz ya hayat arkadaşlarınız ne şanslı bilmiyorlarmı ömürleri uzatansınız oysa
SelamMerhaba kızlar nasılsınız
Rabbim yardımcınız olsun, şifa versin canımKizlar bu hastalık yapıştı sanki üstüme 1 haftadır . Bir türlü toparlanamadim . Çok halsizim . Pek ugrayamadim bugün. Gözüm üstünüzde amagüzel menüler bekliyorum bana da dua edin ,iki küçük bakıma ilgiye muhtaç yavrum var ve bir an önce iyileşmem lazım eşim evde bugün biraz dinlenecem .Çocuklari uyuttuktan sonra uğrarım inşallah
Ben onu 60 kilo sanıyordum hep. Daha geçen haftalarda öğrendim öyle olmadığını sjdkdkdk abla ben şimdi ne yapacağım? Günlük ne yediğimi akşam olunca mı paylaşıyorum?
60 kilo hedefli bir kardeşimizBen onu 60 kilo sanıyordum hep. Daha geçen haftalarda öğrendim öyle olmadığını sjdkdkdk abla ben şimdi ne yapacağım? Günlük ne yediğimi akşam olunca mı paylaşıyorum?
Haklı olabilirsin canım . 58 hedef kilom benim. Ben 65 e düşüp sonrasında bu dediğini yapmayı planlıyorum. Su kilolu görünümden kurtulamk istiyorum . Aceleci davranıyorum farkındayım ama gözle görülür olmaması benim motivasyonumu yerle bir ediyor. Kayda değer bir eksilme olmayınca hemen birakiveriyorum diyeti. Yoksa 2 öğün her zaman daha mantıklı. İşte diyeti bırakma korkusu yüzünden onu da yapamıyorum. 65 lerde kilolu görünmüyorum boyum çok kısa değil diye . Ondan sonrası yavaş versem de sorun etmemTartismaya sebebiyet vermek istemem kuzum ama açlık oruçlarını biraz ertelesen miAllah nimetlerimden yiyin için ama israf etmeyin diyor. Kahvaltin bol proteinli olsun. Akşam da her vitamini içeren bir sebze veya çorba kendine gelirsin hem kilo vermeye de devam edersin.
Amin canım benimRabbim yardımcınız olsun, şifa versin canım
Oooo senin de işin zor. Bi ortası yok bunlarınSağol canım
Hep beraberiz bu yolda anında iletirim size biz birlikte olduktan sonra onlar korksun
Al.iste bu da bizden
Ayy bende bi evden çıksın diye bakıyorum ev kuşu benimki emekli evden çıkmaz olaki çıkarsa da beraber cikariz
Tamamdir gezom hanım ablamiz yerine refakat eder
İyiyiz kuzum ne yedin merak ettimNasilsnz kizlar dün haftalik kacamagimi yaptım ve sabah tartıda dersimi aldım simdi hemen toparlanıp diyete devam hafta sonunu en az hasarla geciririz ins