Popüler Konu LenaG ile MasterFit

inşallah canımm :halay::KK60:

akşam pilavla turşu olmasaymış en azından iyi olurmuş, afiyet olsun canım :KK60:

çok çok geçmiş olsun :KK43:

şahanesin canımm afiyet olsun :KK60:

ellerine sağlık canımm :KK60:

yeesssss :halay::KK28::KK60:

afiyet olsun canım güzel menü :KK60:

evet öyle yapacağım canım, hem buz kalıplarına koyup sabahları bi tane ılıtıp içeceğim hem de yemeklerimize koyarım çocuklara da fayda verir

hapa güvenemedim, nihayetinde kimyasal

neden sıkıyorsun güzel canını, nasıl güzel eksiye düşmüşsün, tebrikler :KK60:

tebrikler canım çok çok güzel :KK9::KK60:

vazgeçtim canım zaten, ilikli kemik suyu yapacağım, inşallah haftada 2-3 sabahları içerim. dizlerim çok ağrımaya başladı daha doğrusu ağrıdan ziyade oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum, sanki diz kapaklarıma kilit vurulmuş gibi :KK43:
onun için kullanmak istiyorum

şahane canım tebrikler :KK9::KK60:

öyle yapacağım ablacım, hem çocuklara da faydası olur, kemik suyu onlara da iyi gelir

çok karbonhidratlı olmuş menün canım, afiyet olsun :KK60:

öfff öffff öffff, maaşallah :nazar::nazar::nazar: tebrikler canımm şahanesin :halay::KK9:

tebrikler kuzum :KK60:
Teşekkür ederim kaptanım🥰

inşallah canımm :halay::KK60:

akşam pilavla turşu olmasaymış en azından iyi olurmuş, afiyet olsun canım :KK60:

çok çok geçmiş olsun :KK43:

şahanesin canımm afiyet olsun :KK60:

ellerine sağlık canımm :KK60:

yeesssss :halay::KK28::KK60:

afiyet olsun canım güzel menü :KK60:

evet öyle yapacağım canım, hem buz kalıplarına koyup sabahları bi tane ılıtıp içeceğim hem de yemeklerimize koyarım çocuklara da fayda verir

hapa güvenemedim, nihayetinde kimyasal

neden sıkıyorsun güzel canını, nasıl güzel eksiye düşmüşsün, tebrikler :KK60:

tebrikler canım çok çok güzel :KK9::KK60:

vazgeçtim canım zaten, ilikli kemik suyu yapacağım, inşallah haftada 2-3 sabahları içerim. dizlerim çok ağrımaya başladı daha doğrusu ağrıdan ziyade oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum, sanki diz kapaklarıma kilit vurulmuş gibi :KK43:
onun için kullanmak istiyorum

şahane canım tebrikler :KK9::KK60:

öyle yapacağım ablacım, hem çocuklara da faydası olur, kemik suyu onlara da iyi gelir

çok karbonhidratlı olmuş menün canım, afiyet olsun :KK60:

öfff öffff öffff, maaşallah :nazar::nazar::nazar: tebrikler canımm şahanesin :halay::KK9:

tebrikler kuzum :KK60:
Ksaptan bile alabilirsin yada migroslarda var satılıyor haşla iliği zaten çıkıyor çorbalarda kullan çocuklarada şifa olur .
Kroplastın buz poşetleri var içine döküp at buzluğa,koparıp kullanabilirsin.

Geçen cuma: 72.9
Bu cuma: 71.7
Fark: -1.200
Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 :KK71:

20231222_100106.jpg

Ksaptan bile alabilirsin yada migroslarda var satılıyor haşla iliği zaten çıkıyor çorbalarda kullan çocuklarada şifa olur .
Kroplastın buz poşetleri var içine döküp at buzluğa,koparıp kullanabilirsin.
kızımın eski bakıcısının kocası kasap, onu arayacağım bugün, rica edeceğim bana hazırlasın :) yarın da kaynatırım, ben plastik bardaklara koyayım dedim ama buzdolabı poşeti de mantıklıymış :KK60:

kızımın eski bakıcısının kocası kasap, onu arayacağım bugün, rica edeceğim bana hazırlasın :) yarın da kaynatırım, ben plastik bardaklara koyayım dedim ama buzdolabı poşeti de mantıklıymış :KK60:
Bu bahsettiğim kroplastın,dökmesi zor biraz ince uçlu huni varsa rahat olur,yada poşet bardakta olur dolapta yer tutar o zamanda.

1703229482655.png

X