Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın herkese. Bir kaç gündür çok giremiyorum. İnsanın kafası rahat olmayınca hayatı alt üst oluyormuş şu bir haftadır onu çok iyi anladım. Elhan Elhan canım hocam izninle kafamı toparlayana kadar ben ayrılıyorum. Bugün kilo bildirimimi yapayım. Grubuma da haksızlık olmasın. Canım bu hafta aşırı yemek istedi canım sıkıldıkça yiyesim geldi. Hep engelledim kendimi. İnşallah sonraki haftalarda da bunu dengeleyebilirim. Geri dönene kadar herkes kendine dikkat etsin.

Eklentiler

• IMG_20231218_214709.jpg
    IMG_20231218_214709.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar size birşey soracağım, kolajen hapları ile ilgili görüşlerini ya da deneyimleriniz nedir?

kullanmak istiyorum ama haplarının çoğu yüksek miktarda protein içerdiği için zararlı olabileceğini duymuştum o yüzden bu zamana kadar mesafeliydim ama artık kullanmaya başlamak da istiyorum
Ben hic kullanmadim zararli oldugunu soyluyorlar,gut yapabiliyormus... İleri ki yillarda bu hergün kolajen kullananalarin hastaliklari cikicak ortaya diyorlar... Bir şeyi populer edip,kullanmak zorunda hissettirip bizi denek gibi kullanıyorlar sanki🧐

Günaydın herkese. Bir kaç gündür çok giremiyorum. İnsanın kafası rahat olmayınca hayatı alt üst oluyormuş şu bir haftadır onu çok iyi anladım. Elhan Elhan canım hocam izninle kafamı toparlayana kadar ben ayrılıyorum. Bugün kilo bildirimimi yapayım. Grubuma da haksızlık olmasın. Canım bu hafta aşırı yemek istedi canım sıkıldıkça yiyesim geldi. Hep engelledim kendimi. İnşallah sonraki haftalarda da bunu dengeleyebilirim. Geri dönene kadar herkes kendine dikkat etsin.
Tamam bitanem. 🥰

Ben hic kullanmadim zararli oldugunu soyluyorlar,gut yapabiliyormus... İleri ki yillarda bu hergün kolajen kullananalarin hastaliklari cikicak ortaya diyorlar... Bir şeyi populer edip,kullanmak zorunda hissettirip bizi denek gibi kullanıyorlar sanki🧐
Haklısın canım. İlaç endüstrisinin saçma sapan yanlışları yüzünden bu alternatifçiler boşlugu doldurup yanlış bir biçimde önümüze çıkıyor. 🥺

Güzelliklerle, sağlıkla dolu bir cuma sabahına uyanmanizi dilerim.
Hayırlı cumalar:dua:
Hayırlı sabahlar:dua:
Günaydııııın :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙
🌺💐🌹🌺💐🌹🌺💐🌹🌺
Aminnnnn canım benim
Günaydınlar sanada herkese günaydın hayırlı cumalar ne güzel eksiler görüyorum masalahhh kizlarrr kıskandım vallahide
Bi toparlayamadım ben ipin ucunu iyice kaçırdım bi bulsam nerelere kaçtı yakalayacagim da

Günaydın kızlarrr 🥰

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9

Aslında biraz canım sıkıldı. Çünkü daha iyi bir rakam bekliyordum. Dün sabah daha iyiydim ama dün gece yeşilçay içtiğim halde ödem bırakmadı beni 🤷🏼‍♀️

Eki Görüntüle 3356393
Harika sonuç canım 🤩👏
80ler ligine geçtin daha ne olsun. Haftaya fazla fazla gider òyle düşün mutlu ol bence 🤩🌺
Cuma :70.75
Bugün:69.85
Fark:-900

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
🤩 Canım tebrik ederim. 👏👏👏👏 kaç aydır bu günü bekliyorduk ve sonun da oldu 60lara geçtin. 🤩 Dinlenmeyi artık fazlasıyla hak ettin tabi ki. Ama çok fazla uzaklaşma canım bir kaç hafta sonra hemen geri gel. 💐
Günaydın
Geçen Cuma 64.9
Bu Cuma 63.9
Fark -1kg
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84 Beth18 Beth18 Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili
🧿😍 Çok güzel bir düşüş canım maşallah. 👏👏

X