spor deme yaavfff canım çıktı kilolarca zerzavat taşıdım bu gün kollarım kalkmıyor daha@nehir6161
@fantastikaaa
@Tesnim1989
@Poni Bon
Elhan
@Ytmz
ekim2009
kızlaaaarrrr sporlarr ne alemdee
vuhuuuu düğünü bitirmiş gelmiş bizim kızzzIyi geceler kizlar
muhteşemsinnnn800 ip atlanildiii
kaç saniye yapabiliyorsun diycem sen dakika olarak yazacaksın kesinbiraz plankkk yapalimmm
Eve gelince yazacagimgözlerim sızlıyor ben hala pc başındayım gidip yatayım artık cümleten huzurlu geceler
Zipzip- sağ selamet eve varın inşallah eve varır varmaz sen mesajı at vardık diye olur mu gülüm, öğleye kadar uyur dinlenirsin, gelen görsün ki aklımız kalmasın gülüm
Benim Rekorum 6 dk.kaç saniye yapabiliyorsun diycem sen dakika olarak yazacaksın kesin
Uzun uzun yazdım. Sonra sildim. Güle güle.BaştaZipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanlarim olmak uzere, üstümde emeği olan herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin
Önümüzdeki haftasonu cnm :)Dugun ne zamandi abla ben bu hafta saniyordum.
Dugun bitseydi rahat ederdin
Sagolasin bacimşükür damatlık işi de bitmiş içine sine sine güle güle giysin kuzumm
yarın da koş babam koş desene sana da , rabbim hep böyle iyi şeyler için koşturmayı nasip etsin de sen de tüm hünerlerini gösterme anam bacım , sonra çok beklentiye girmesin gelin benim kv becerikli diye, senin önceliğin artık kendi canın sonra çocuklar torunlar daha çok gençsin bir iyi ol her şeyiii yaparsın allahın izniyle
Allah kolaylık versin. Mutluluk ve sağlıkla geçsin.Önümüzdeki haftasonu cnm :)
Sagolasin bacim
Fazla bisey yapmicam zaten, gelecek olan 4 kiz
Bu hafta anca temizlik, hazirlikla geçer
Gelin almaya gitmeden önce ailedekiler bizde toplanir. O yüzden yemek, tatli vs. Yapmam lazim
Seninde ablan evlenmiş heraldeEve gelince yazacagim
Iyi geceler
Amin cnm sagolasinAllah kolaylık versin. Mutluluk ve sağlıkla geçsin.
Teşekkür ederim ablacimSeninde ablan evlenmiş heraldehayirli olsun cnm, mutlu mesut bahtiyar olsunlar inşallah
Hoşgeldin canım.Geldim eve kızlar ama cok yorgunum iyi geceler diiyip çıkıyorum
Sabah kendime gelince gecmisi okuyacagim
Günaydın hoş geldinHosbuldum canım