iyi geceler canimIyi geceler kizlar
özledik seni dugun nasil gectiDugun bitti yola ciktik simdi
Size az gecmis biriktireyim
Bende sizi ozledim arada baktim ama saniyelik cikmak zorunda kaldim :)iyi geceler canim
özledik seni dugun nasil gecti
Bende yarin basliyacam yazmaya bu hafta sıkı hazirlanalim kacamak olmasin afiyet olsun canim
Gozunuz guzel gorsun deseydinBende sizi ozledim arada baktim ama saniyelik cikmak zorunda kaldim :)
Dugun guzel geçti canim akrabalari sok ettim biraz beni hic elbise ve makyaj ile gormemislerdi
Afiyet olsun canimMenümü yazıp yatayım bende
Sabah
Eki Görüntüle 2918693
Akşam 18:00
1 dilim ekmek
150 Gr köfte
1 tane alman tursusu
Az bişey söğüş
1.5 bardak ayran
Su: 2 lt su ,1 lt den fazla Dukan birasi, 1 kupa detox çayı
Eki Görüntüle 2918698
Dinlen canim yarin bakarsinAraba ilerlerken tele bakmayi da hic beceremiyorum
Rakip secmeseydiniz
Hallederiz abla o gün bir gelsinde
Kız hiç birşey yememissin çok erken olmuş son öğün
Herşeyin bir ilki vardır abla kısmet buguneymis
Kız er olacak bişey yememiski kuş kadar kakmis
Çoluk çocuk olunca hepimiz öyleyiz canım çoğu şeyi bende yapamıyorum valla Ahu gençlik diyorum
Oyle yapacagim canim yoruldum bugun daha 4 saat kim gidecek eveDinlen canim yarin bakarsin
Valla bu aralar diyeti bıraktım şimdi hastaneye doktor lara takmışım kafayı af olaGeldi iki gözümün çiçeği.
İyiyim sağol tatlımKuzu olayı yanlış anladın bahar hepimiz iradesiz olduğumuz için birbirimize destek ihtiyacımızın olduğunu söylemek istedi
Hoşgeldin canım sen nasılsın
Hade bakalımpazartesi çiğ çiğ yicem seni
MasferFit yerine kuaförum sensin mi yapaydik acaba tırnakları bitiremediniz torpuleye torpuleye
Yiyerek zayıflariz biz
Ellerin dert görmesin canım kırmızı takımı kiler bol şekerli olsun içimden geldi
İnşallah olur canım
yok ben 12 den sonra konuşabiliyorum böyle şeyleri yoksaaa annem kızar+18 24 saat calisiyor ama
hay maşallahhh enerjin bol olsun gülümmbendeee spordayimmmm simdii basliyorruummmmmm
haydii mavi takımmm
ayy evet bu güneymiş , oğlanın 3 kiloluk dambıllarını alsam plank mı yapsam ne etsemRakip secmeseydiniz
Hallederiz abla o gün bir gelsinde
Kız hiç birşey yememissin çok erken olmuş son öğün
Herşeyin bir ilki vardır abla kısmet buguneymis
Kız er olacak bişey yememiski kuş kadar kakmis
Çoluk çocuk olunca hepimiz öyleyiz canım çoğu şeyi bende yapamıyorum valla Ahu gençlik diyorum
şükür damatlık işi de bitmiş içine sine sine güle güle giysin kuzummCanimmmm
Zuhal kosturmacalarda :))) bugün oglanla 1.5 saatlik uzaklikta bi yere gittik, orda Türk magazalari var, damatligini aldik.
Yarinda gelin , yengesi arkadaslariyla evi temizlemeye gelecekler. Sonrasinda ben biseyler hazirlarim buraya gelirsiniz dedim.
Bu hafta coook işim var coookkk
bu değil gülüm sonraki hafta sonu hayırlısıyla bir düğünü yapsın bitsin gönlümün sultanı gelecek , beraber zayıflıycazzzzDugun ne zamandi abla ben bu hafta saniyordum.
Dugun bitseydi rahat ederdin