- 16 Mart 2008
- 45.453
- 220.855
Tatlım teşekkür ederim. Dün ortamda birazcık gerginlik hissettim. Keyiflenelim diye biraz abartmış olabilirim.Manevi hocam, ruhuna iyi gelmis Ben bugün hava ile kavgaliyim biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım teşekkür ederim. Dün ortamda birazcık gerginlik hissettim. Keyiflenelim diye biraz abartmış olabilirim.Manevi hocam, ruhuna iyi gelmis Ben bugün hava ile kavgaliyim biraz
Günaydın mavişimGünaydın günaydın.
İyi iyi...zayıf tarafı tutuyor demiştin ya tosbik içinHayırlı geceler kaptanım inşaAllah iyi dinlenirsin
Hıh diyene bak seçtin de sanki
Hoş geldin tatlım
Bugğn tam aksiyon vardı desene
Ablam , hangi konuya alıntı yaptın acaba anlayamadım. Ama iyi birşey herhalde
İşte bizim kaptanımız be maşaallah nazar alma
Baltayı taşa vurdu Nehir Bana 26 dese keşkeYazmasaydin bari beni tahmin et bakiyim
Allah'ım şükürler olsun yukarıdaki mesajı kırmızılar da okuyor can boğazdan gelir dedin bir kereYe ablam ye bakma sen bunlara can boğazdan gelir
Ekimimkaç senedir kk deyim hatta zayıflama gurupların da takımdaydım bile ilk defa taraflardan birindeyim kendimi tuhaf hissettim
Benim kucukte kudurdu 12 de daldi bende 2 .30a kadar film izledim 7de esimin alarma uyandimEvi topladım birde çocukları uyutsam benden iyisi yok
Su havalar sogudu cok dusmus fark etmedim siseye gcemem lazim eppekte evet axaltmaliyimSu az olmuş ekmek fazla gibi afiyet olsun canim
Hayirlisiyla atlat abla insallhSagol tatlim darısı size
Anammm sen kirmizisin bi bayilip gelecegim kisiri yedin boregi yedin ekleri niye yedin
Alman tursusu ne kizMenümü yazıp yatayım bende
Sabah
Eki Görüntüle 2918693
Akşam 18:00
1 dilim ekmek
150 Gr köfte
1 tane alman tursusu
Az bişey söğüş
1.5 bardak ayran
Su: 2 lt su ,1 lt den fazla Dukan birasi, 1 kupa detox çayı
Eki Görüntüle 2918698
Iyi geceler kizlar
Hosgeldin kaptanim nasil gecti dugun64 sayfa gecmis mi
Once bir derdine derman bulda canimValla bu aralar diyeti bıraktım şimdi hastaneye doktor lara takmışım kafayı af ola
Adimlar super menude rakibe
hic begenmedimEki Görüntüle 2918724 Eki Görüntüle 2918725 Eki Görüntüle 2918726 Eki Görüntüle 2918727
@Zipzip-
@Filiz16
@MiraPham
@askrhpozitif
bugun toplam spor puani 1560 p
gecmise yarın gidecegim herkese iyi geceler
Gunaydin canimGünaydın günaydın.
Dun herkrs menemen vs yapmisGünaydin guzeller dün gece 10da uzandigim yerde uyuyakalmisim sonra gelil yatmisim. O kadar cok yoruldum ki dün anlatamam, sabahta 7de kizim anne sabah oldu diye kaldirdi, ne zaman dinlencem ben mezarda mi
Bu arada dünkü menüm
9.00
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalik
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 domates
10 üzüm
19.00
1 yumurtali menemen
1 d ekmek
1 yk peynir
Su 1 ltredir dun az oldu
Spor 3500 adım
Dun cok isle ugrastim ya menemen yaptim kizimda hastaydi zaten oyle yemek yapmaya firsat bulamadm
Gülüm ben tam yapacaktim uyuyakamisim 3500te kaldi adimim@nehir6161
@fantastikaaa
@Tesnim1989
Poni Bon
Elhan
@Ytmz
@ekim2009
kızlaaaarrrr sporlarr ne alemdee
Tatlım geri kalan güzellikler, bulunmak keşfedilmek için bekliyor onları...anlatsam şimdi basit kalır.40 yaşın nesi varmış özgürlüğe atılan kocam adım gibidir 40 yaş , amann 40 yaşıma gelmişim bundan sonra kimsenin dırdırını kahrını çekemem diyerek net hayır istemiyorum , yapmıycam dediğin, altın çağın başlangıcıdır sonrası 45-50 sırayla platini pırlantası var daha bunun kızzzz:)))
Elhan ım kıymetlim, kıdemlim gel de geri kalan güzelliklerini sen anlat bu bebişlereeeeee
Haftasonu firsat oluyo bnm tek, bu bi de ikinci posta. Normalde kislik hazirlik yapmayi severdim bu sene zoraki yapıyorumDun herkrs menemen vs yapmis
Öyle valla kuzum günaydınBenim kucukte kudurdu 12 de daldi bende 2 .30a kadar film izledim 7de esimin alarma uyandim
Su havalar sogudu cok dusmus fark etmedim siseye gcemem lazim eppekte evet axaltmaliyim
Hayirlisiyla atlat abla insallh
Anammm sen kirmizisin bi bayilip gelecegim kisiri yedin boregi yedin ekleri niye yedin
Alman tursusu ne kiz
Hosgeldin kaptanim nasil gecti dugun
Once bir derdine derman bulda canim
hic begenmedim
Gunaydin canim
niye begenmedin kızBenim kucukte kudurdu 12 de daldi bende 2 .30a kadar film izledim 7de esimin alarma uyandim
Su havalar sogudu cok dusmus fark etmedim siseye gcemem lazim eppekte evet axaltmaliyim
Hayirlisiyla atlat abla insallh
Alman tursusu ne kiz
Hosgeldin kaptanim nasil gecti dugun
Once bir derdine derman bulda canim
hic begenmedim
Gunaydin canim
zirvedeyiz insallahYa mavi toptan batacak ya toptan zirvedeyiZ
kaptanımız cok yoruldu dün ona iyi bakalimmBak ya kaptana yağa basladi bile Mervecim benden kahve yaninda su da var
hazırızzzz hazırızzzmavi takım
takım kaptanı @askrhpozitif
@MiraPham
@nehir6161
Tutku44
@fantastikaa
@Tesnim1989
Poni Bon
Elhan
@Ytmz
@ekim2009
bu hafta kırmızı takımı ezmeye hazirmiyuzz zzzzz
eline saglik miramMerhaba
Başlangıç Kilolarını yazdım. Yanlışlık varsa bildirmenizi rica ederim.
P.tesi kontrol tartısı var. Kaptanlar Resimli atmalı. Diğerleri resim atmak zorunda değil.
24 Eylül Cuma resimli tarih ve nick yazan tartı bildirimleri en geç saat 15.00 a kadar bekliyoruz.
Sonuç Akşam 18.00 -22 saatleri arasında açıklanacak.
Herkese başarılar. Takım Ruhu İle hareket edelim. Birimizin görevini yapmaması bütün takıma haksızlık oluyor.
MasterFit Yarışması 1. Etap 17.Eyl 24.EylKırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 66,2 2North River 70,5 3@TekrarDene 72,4 4@Brzhuzur 67,8 5@Umutumut82 90,2 6@sandriyon 66,1 7@bluegreeneyes 72,4 8@sardunya1038 66,3 9@zeyneppk 84 10@Kmsl Hnd 63,05Mavi Takım 1@askrhpozitif Kaptan 86,35 2@MiraPham 60,95 3@nehir6161 74,8 4Tutku44 76,8 5@fantastikaa 101,8 6@Tesnim1989 63,6 7Poni Bon 80,4 8Elhan 68,2 9@Ytmz 65,4 10@ekim2009 81
Uyuyup kalmazsam burada olacağım
Tutkuyu ben alacaktim sen kaptin
Sabah güzel olmuş lakin akşam cosmussun sevgili rakibimaynen böyle devam efendim
Afiyet olsun canım Antep köftesi nasıl bişey ki
Ayakta alkışlıyorum hatta şapka çıkartıyorum masallah
yaaaane guzellll cicek gibisin zaten masallahBende sizi ozledim arada baktim ama saniyelik cikmak zorunda kaldim :)
Dugun guzel geçti canim akrabalari sok ettim biraz beni hic elbise ve makyaj ile gormemislerdi
sagol abla haydi bugun aktivite yuryus bekliyorum sendenhay maşallahhh enerjin bol olsun gülümm
anladim canımm ozamannn bugun yeni basliyoor cok geceye birakmadann sporlarimizi yapalimmGülüm ben tam yapacaktim uyuyakamisim 3500te kaldi adimim
günaydınnnGunaydin kizlar
her yerin agrimistir tutulmustur canim kiyamam kuzum kızın nasil oldu iyi miGünaydin guzeller dün gece 10da uzandigim yerde uyuyakalmisim sonra gelil yatmisim. O kadar cok yoruldum ki dün anlatamam, sabahta 7de kizim anne sabah oldu diye kaldirdi, ne zaman dinlencem ben mezarda mi
Bu arada dünkü menüm
9.00
1 d ekmek
1 d peynir
Domates salatalik
13.00
1 d ekmek
2 d peynir
1 domates
10 üzüm
19.00
1 yumurtali menemen
1 d ekmek
1 yk peynir
Su 1 ltredir dun az oldu
Spor 3500 adım
Dun cok isle ugrastim ya menemen yaptim kizimda hastaydi zaten oyle yemek yapmaya firsat bulamadm