Tabi ki ayrılabilirsin canım. Kötü bir şey yok değil miAbla cuma günü izine ayrılabilir miyim?Elhan
Arkadaşlarımlaydım abla yemek istemedim ısrar edince kıramadımAfiyet olsun Hayalcim. Baklavayı cumaya saklasan ne güzel olurdu.
Teşekkür ederim abla kötü bi durum yok abla yoğun bi döneme gireceğim o yüzdenTabi ki ayrılabilirsin canım. Kötü bir şey yok değil mi
Tamam kuzum. Yoğun dönemde iki pörtlek gözün seni izlediğini aklından çıkarma. Elinden geldiğince dikkat et olur muTeşekkür ederim abla kötü bi durum yok abla yoğun bi döneme gireceğim o yüzden
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna acil şifalar versin.Oğlum hasta dünden beri ateş kusma perişanız bende iyileşemedim kusura bakmayın bakamıyorum buraya hastanede olunca yediklerimde pek düzgün olmuyor inşallah iyişince burdayım yine
Elhan Jasminium84
Çok geçmiş olsun canımOğlum hasta dünden beri ateş kusma perişanız bende iyileşemedim kusura bakmayın bakamıyorum buraya hastanede olunca yediklerimde pek düzgün olmuyor inşallah iyişince burdayım yine
Elhan Jasminium84
Yeni yuvasında çok mutlu olsun sağlıkla yaşasın tatlişım , minnağımGeçen patlastigim minik Jülidem sahiplenildi,instdaa paylasmistim yeni aile bireyimiz diye, komşu cocuk abla Julideyi bana versene dedibu kizce
Eki Görüntüle 3355645
Afiyet olsun Leylacim.İyi aksamlar
Akşam öğünü de yenip yürüyüş yapilditoplamda 2 lt su iki kupa yesilcay ictim
Gün özeti fotografi
Eki Görüntüle 3355636
Açım Elhan ya çok açım aklımda şu anda hamburger var , adana varNe kadar güzel bir menü.
Afiyet olsun canım