Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Elhan Elhan kaptanın dokunmatik ile ilgili çok sorun var çok zorlanıyorum beni yorumlarına sen bakabilir misin okumak da bile çok zorlanıyorum sayfa değişimi için dokunduğumu algılamıyor bazen birden fazla algılıyor basmadığım tuşa basıyor bastığıma basmıyor bir sıkıntım var çözünceye kadar beni idare edin kusura bakmayın buradayım bırakmadım merak etmeyin hiçbir emoji bırakamıyorum düz yazı gidiyor çok sıkıldım sizi çok özledim

Belediyemiz eve yakın bir parkta hoca esliginde hanımlara spor faaliyetleri sunmuş sağ olsun. Bu sabah katıldım çok memnun kaldım. Matimizi çimlere serip spor yaptik. 40 dakika sürdü. Lastikle çalıştık bugün. Bacak, karın, kol hareketleri agirliktaydi. :KK68:
Dönüşte Şakir' e uğradım. Dünkü hırçınlığı yoktu. Antibiyotik, ağrı kesici iyi gelmiş. Veterinerle muhabbet ettik biraz. Hüzünlü geçti. Şakir' i evlatlık veriyorum. :KK61:Arkadaslarina çevresine fotoğraflarini gönderecek. En kötü ihtimal yuva bulamazsam ben alacağım dedi. :cry:Uzuluyorum ama onun için çok iyi olacak. Öyle teselli buluyorum başka çarem yok. 🥺
Oy kıyamam, İnsan alışıyor, bugün torunlar burda bi baktım benim minnoşlar ortada yok, oğlumu aradım yukarımı götürdün diye, ordada yok. Bir telaşla aradık, meğer biri bir koltuğun altına, öteki öbür koltuğun altına girin yatın 😂😂
Bulduk rahatladık 😻
İnşaAllah çok güzel bir yuvası olur🤲🏼

Çarşamba Menüsü
8.00 Kahve
11.30 İki yumurtali omlet, çeşitli yeşillik, domates, salatalik, peynir, dört zeytin, iki ceviz
13.00 Kahve
16.30 Meyveli , chiali yulaf lapası
İki litre su
Mthn83 Mthn83
Spor
Cordelia Cordelia
20. 12. 2023
Bölgesel hareketler 40dak. ×10= 400 puan
Adım 5000 = 500 puan
Toplam: 900 puan
Eki Görüntüle 3355580
👏👏👏👏🧿🧿🧿🧿 Afiyet olsun canım 😘

Anladım kuzum. Ailen sen sağlıklı ol her şey zamanla düzelir inşallah. :dua: :KK68:
Sergine bayıldım bende nostalji takıntısı var zaten. Kendimi o minik mekanda çok iyi hissederdim eminim. Avmleri , kafeleri hiç sevmem öyle bir yer tercih ederim ederdim yani. :KK68:Ciok emek verdiğiniz her hâlinden belli . Bir b AŞK adır benim memleketim yazısı da mükemmel bir buluş ona da ayrıca hayran kaldım. Değerlerimizi, kültürümüzü yaşatip günyüzüne çikardiginiz için teşekkürler. :KK68::dua::KK200:
Çok teşekkür ettim hocam.

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

20 Aralık 2023

sabah yok

öğlen 12.10
1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
1 kase makarna
salata

ara 15.30
1/2 ayva

akşam 18.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak etli lahana sarması
salata

ara 19.30
1 avuç ay ve kabak çekirdeği ağırlıklı kuruyemiş

1,5 lt su
Diyecek tek bir şey var. :KK53:
Afiyet olsun tatlım. :super:Seksenlerde kalmaya pek niyetli değilsin gibi :KK73::KK73:

Oy kıyamam, İnsan alışıyor, bugün torunlar burda bi baktım benim minnoşlar ortada yok, oğlumu aradım yukarımı götürdün diye, ordada yok. Bir telaşla aradık, meğer biri bir koltuğun altına, öteki öbür koltuğun altına girin yatın 😂😂
Bulduk rahatladık 😻
İnşaAllah çok güzel bir yuvası olur🤲🏼
Ya çok korktum kaybettiğini yazacaksın diye. Misafir olunca demek saklanmışlar. 🤩
İnşallah Şakir' in de çok güzel yuvası olur canım. :dua:

X