- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.553
Yaaaa
İnşallah Blondem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa
Görünen menü eksi ister , yol ister , su isterAy Ağzından bal damlıyordu
E EGE333 bu arkadaşimizin ve blonde ambition ' un menulerine bakabilirsin .Burada zayıfladım canım. spor diyet azimle beni takip et tekrar başaracağız
Islık ıslıkEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Oy kıyamam, İnsan alışıyor, bugün torunlar burda bi baktım benim minnoşlar ortada yok, oğlumu aradım yukarımı götürdün diye, ordada yok. Bir telaşla aradık, meğer biri bir koltuğun altına, öteki öbür koltuğun altına girin yatınBelediyemiz eve yakın bir parkta hoca esliginde hanımlara spor faaliyetleri sunmuş sağ olsun. Bu sabah katıldım çok memnun kaldım. Matimizi çimlere serip spor yaptik. 40 dakika sürdü. Lastikle çalıştık bugün. Bacak, karın, kol hareketleri agirliktaydi.
Dönüşte Şakir' e uğradım. Dünkü hırçınlığı yoktu. Antibiyotik, ağrı kesici iyi gelmiş. Veterinerle muhabbet ettik biraz. Hüzünlü geçti. Şakir' i evlatlık veriyorum. Arkadaslarina çevresine fotoğraflarini gönderecek. En kötü ihtimal yuva bulamazsam ben alacağım dedi. Uzuluyorum ama onun için çok iyi olacak. Öyle teselli buluyorum başka çarem yok.
Afiyet olsun canımÇarşamba Menüsü
8.00 Kahve
11.30 İki yumurtali omlet, çeşitli yeşillik, domates, salatalik, peynir, dört zeytin, iki ceviz
13.00 Kahve
16.30 Meyveli , chiali yulaf lapası
İki litre su
Mthn83
Spor
Cordelia
20. 12. 2023
Bölgesel hareketler 40dak. ×10= 400 puan
Adım 5000 = 500 puan
Toplam: 900 puan
Eki Görüntüle 3355580
Çok teşekkür ettim hocam.Anladım kuzum. Ailen sen sağlıklı ol her şey zamanla düzelir inşallah.
Sergine bayıldım bende nostalji takıntısı var zaten. Kendimi o minik mekanda çok iyi hissederdim eminim. Avmleri , kafeleri hiç sevmem öyle bir yer tercih ederim ederdim yani. Ciok emek verdiğiniz her hâlinden belli . Bir b AŞK adır benim memleketim yazısı da mükemmel bir buluş ona da ayrıca hayran kaldım. Değerlerimizi, kültürümüzü yaşatip günyüzüne çikardiginiz için teşekkürler.
Diyecek tek bir şey var.Jasminium84 Elhan
20 Aralık 2023
sabah yok
öğlen 12.10
1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
1 kase makarna
salata
ara 15.30
1/2 ayva
akşam 18.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak etli lahana sarması
salata
ara 19.30
1 avuç ay ve kabak çekirdeği ağırlıklı kuruyemiş
1,5 lt su
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun canım
maşallah canım çok güzel zayıflamışsınEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Ya çok korktum kaybettiğini yazacaksın diye. Misafir olunca demek saklanmışlar.Oy kıyamam, İnsan alışıyor, bugün torunlar burda bi baktım benim minnoşlar ortada yok, oğlumu aradım yukarımı götürdün diye, ordada yok. Bir telaşla aradık, meğer biri bir koltuğun altına, öteki öbür koltuğun altına girin yatın
Bulduk rahatladık
İnşaAllah çok güzel bir yuvası olur
geçmiş olsun canım Allah şifa versinOğlum hasta dünden beri ateş kusma perişanız bende iyileşemedim kusura bakmayın bakamıyorum buraya hastanede olunca yediklerimde pek düzgün olmuyor inşallah iyişince burdayım yine
Elhan Jasminium84