- 7 Ağustos 2016
- 4.140
- 14.857
Afiyet olsun canm yokmu oralarda bağ bahçe bı salatalık malzeme kapTeşekkür ettim canım benim. Yesilcaya devam. Kahve Ögle arasında inşallah. O değilde öğle yemeğimi bir evde unutmusum
Teşekkür ederim canımOyy beni merak etmiş gerçekten girsem iyi olurdu da haber vermek için giremedim
Diyorum anne sanki bana söylediğini anlamadım diyorum yok kızm söz temsili diyorum diyo
Ufak ufak alıştır kendinş canım diyetisyenler hep kaşar peyniri hariç diyor
Harika menü canım afiyet eksi olsun
Ya sen harikasın bende spora gidecem ama kv bende sanırım bugündeyapılacak bşr iş var mı diye sordu sabah ben çıkarken bu da ne demek akşama buradayım demek o evdeyken nasıl spora kaçacam
İradeneher gün olmadıktan sonra sorun değil canım vştamin sağlık olsun
Bu kadın napsın gece 2 buçuk de uyudum sabah altı buçuk da kalktımbirkaç gün alışma sürecimşz olacak
Tamam kaptanım sağolBurdayım öğretmenimabşmlere gittşm akşam döndüm süt pişir mayala bebeleri yıka okul kıyafetlerini ayarla sonra kaynanam geldi eşim sağolsun haber veröeden getirdi sinşr oldum bi önden arar insan neyse... Erkekler kapatılsın @dolar milyoneri bekarlık hakiki sultanlık bacım aman diyim
Gzüel menü canım çok beğendim ama meyveelrin ucu kaçmakla kaçmamak arasında kalmış
Salataların yanına bir kase çorba bence eski diyetisyenim yağ oranını düşürmek için bşr ay öyle ilerletmişti beniafiyet eksi olsun canım
Çok güzel canım afiyet eksi olsun sporu da önümüz günlerde bekliyorum
Neyle olsun de bakem
Oyy Allah korumuş geçmiş olsun canım
Kuruyemiş ler kuzum kapalı avuc olacak tamam mı parmaklarımız kapanacakafiyet bol eksi olsun çakime
Afiyet eksi olsun canım
Tadelleyi de gördüm arada derede görmem sanma
Hahaha bugün beni çok güldürdün
Hiç hem de hiç beğenmedim
Kuzum kuzum ekmekler ne ekmeği. Bir de akşam karbonhidrat olmuş şekhriye çorbası zaten ekmek başka çorba olsa da ekmek sayolıyor ya menülerde yani çorba varsa ekmek yoksalata ypgurt ekleyelim öpüyprum seni
Oyy pandemide ne güzel ekmekler yapıyordum kocaman ekmek çıkar çıkmaz yiyorduk
Tablo gibi menü bak bak maşallah de
Sendeki bu ufak şeyler başkasına değil ama sana ödem yapar asyambizim metabolizmamız azıcık gıcık yarın klasik asya menüsü iaterim
Kendimi ve sözünü hatırlatıp seni öpüyorum
Yok canım nerde. Etrafta market var ama cislarla doluAfiyet olsun canm yokmu oralarda bağ bahçe bı salatalık malzeme kapya da öğrencilerden haşlanmış yumurta iste yumurta savaşı yapacaz de sonra yersiniz
Teşekkür ederim canım
Aaaaa kaptanımız gitti
Herkese günaydın güzellerimMutlu bir hafta olsun inşallah
Not: Sitare tek ayak cezası almış kaç gün sürüyor acaba ya
Kız naptın tek ayak cezası aldın.
Nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız
Kız baktım bir tek bize yazıyor gibi görünüyor o yüzden ne mana dedim yani
Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum daSitare55 canım yönetimle görüştüm ceza almamışsın sadece e-mailinde sorun varmış o yüzden sistem otomatik pasif etmiş hesabını e-mail aktif değil görünüyormuş veya postası dolmuş dediler onu bir düzelt canımın içi
Düzelmeze bir süre sonra giriş yapamayacaksın
ben matcha tozu içiyorum sütle karıştırıpKızlar mathca çayı içen var mı
Marketten tavuk döner 1 domates salatalıkYok canım nerde. Etrafta market var ama cislarla dolu
Hadi bakalım. Dedim geldiği gibi nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız.Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum daLenaG dediğin gibi mail hesabım dolu aktıf ama demek ki o yüzden teşekkğr ederim canım kaptaniçem
He yarın da tartı günü değil ya. Boş ver iyi oldu öğle öğününu de yemeyeyim. Daha da eksi çıkayım.Marketten tavuk döner 1 domates salatalıkeşimin de nöbet menüsü
Sana meydanı bırakır mıyımHadi bakalım. Dedim geldiği gibi nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız.
Faydası olur mu senceben matcha tozu içiyorum sütle karıştırıp
Kız aç gitti derler arkandan yeseneeeHe yarın da tartı günü değil ya. Boş ver iyi oldu öğle öğününu de yemeyeyim. Daha da eksi çıkayım.
Kız zümrem etme öyle bak hem öğrencilerin hem nöbet yemelisin güç kuvvet az bucuk yağ olsun az bucuk ama
Günaydııınn
Günaydın canım inşallah
Günaydın queennn
Günaydın canım
Günaydıınn
Oh maşallahgünaydın canım keyifli sporlar olsun
Günaydın canımBugün dengeli gidelim bol su halledersin
Günaydın canımkız çok zor bunu okuması burdaann
Kız gözüme hemen ilistin bu ne dedi nerelerde takılıyor. Bana ihanet mi ediyor dedim.Sana meydanı bırakır mıyımyoklığumu da en çok sen ararsın hee demedi deme özlersin bak söyleyim
Demezler demezler
Yok kahvemi aldım içiyorum beslenme saatindeyiz.Kız zümrem etme öyle bak hem öğrencilerin hem nöbet yemelisin güç kuvvet az bucuk yağ olsun az bucuk amasibel_84
Dinlemem banane+1 bak kaptanımi dinlesibel_84
Kız sen benimsinBenim kaptanim var mi ya simdi , ben hic etiketlenmiyorum.
valla öyle özel bir etkisi olduğunu çok sanmıyorum ya. ben tadını sevdiğim için içiyorum inan. tek süt yavan geliyor arada değişiklik arıyor insan diye tüketiyorum.Faydası olur mu sence