Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ettim canım benim. Yesilcaya devam. Kahve Ögle arasında inşallah. O değilde öğle yemeğimi bir evde unutmusum
Afiyet olsun canm yokmu oralarda bağ bahçe bı salatalık malzeme kap ya da öğrencilerden haşlanmış yumurta iste yumurta savaşı yapacaz de sonra yersiniz
Teşekkür ederim canım

Tamam kaptanım sağol

Aaaaa kaptanımız gitti

Herkese günaydın güzellerim Mutlu bir hafta olsun inşallah

Not: Sitare tek ayak cezası almış kaç gün sürüyor acaba ya

Kız naptın tek ayak cezası aldın.

Nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız

Kız baktım bir tek bize yazıyor gibi görünüyor o yüzden ne mana dedim yani

Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum da LenaG dediğin gibi mail hesabım dolu aktıf ama demek ki o yüzden teşekkğr ederim canım kaptaniçem

Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum da LenaG dediğin gibi mail hesabım dolu aktıf ama demek ki o yüzden teşekkğr ederim canım kaptaniçem
Hadi bakalım. Dedim geldiği gibi nereye ne yazdı da ceza aldı bu kız.

Kuzum ben buraya ayriyeten yazarim

Sana meydanı bırakır mıyım yoklığumu da en çok sen ararsın hee demedi deme özlersin bak söyleyim
Kız gözüme hemen ilistin bu ne dedi nerelerde takılıyor. Bana ihanet mi ediyor dedim.
Kız aç gitti derler arkandan yeseneee Sitare55 kaptanım Sibel yemeğenii yemiyoo aç geziyo
Demezler demezler
Kız zümrem etme öyle bak hem öğrencilerin hem nöbet yemelisin güç kuvvet az bucuk yağ olsun az bucuk ama sibel_84
Yok kahvemi aldım içiyorum beslenme saatindeyiz.
+1 bak kaptanımi dinle sibel_84
Dinlemem banane

Eklentiler

• 17319224681291396097370870877940.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…