Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar saat 16 da toplantım var ama ben duştan çıkıp bornozum ve kahvem elimde müziği açmış size burda bir şeyler yazıyorum bu nasıl bir rahatlıktır diyesim geldi kendime 😂🤭 deprosyondan çıkarken biraz fazlaca çıkıp relax moda bağladım galiba :KK70:
Ben artık giyinip süslenip hazırlanayım güzellerim aksam dönünce gene girerim zaten . Hadi güzel kararlar alıp dönmüş olmak dileğiyle. :KK15:

Bugünkü menum
10.00 bir dilim ekmek üzerine tereyağı ve bal
14.00 3 YK bulgur pilavı ,iki parça tavuk göğsü ve tavuğun suyuna soğan havuç fln atmıştım ,şehriyeli çorba yaptım onu da.
Yarım kepçe de çorba . Bol havuç marul salatasi
14.35 1 portakal
Su bugün 2 litreyi bulur uyuyana kadar .

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım 😘 Güzel bir planlama yapmışsın . :KK68:

Bugünkü menum
10.00 bir dilim ekmek üzerine tereyağı ve bal
14.00 3 YK bulgur pilavı ,iki parça tavuk göğsü ve tavuğun suyuna soğan havuç fln atmıştım ,şehriyeli çorba yaptım onu da.
Yarım kepçe de çorba . Bol havuç marul salatasi
14.35 1 portakal
Su bugün 2 litreyi bulur uyuyana kadar .

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canım, gümbür gümbür geliyorsun cumaya :halay: :KK60:

öğlen o la laaaa :confused::halay:

ama akşam güzel dengelemişsin canım afiyet olsun :KK200:

afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidrat :halay::halay::KK60: sadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence

o la laaaaa sufle miiii :confused: afiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım :KK60:

canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin :KK60:

az dediğin spor bu mu, maşallah :nazar::KK60:

afiyet olsun kuzum

afiyet olsun canım, güzel bir menü :KK60:

yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olur :KK70:

bizi pas geç o yüzden :KK70:

geçmiş olsun canım

ellerine sağlık canım :KK60:

dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi bana

ama bugün yeni bir gün sevgili kaptanım ve önümüzde 3 günümüz var, gayet de güzel işler başarabiliriz :KK60:

şifa olsun kuzum yediklerin :KK60:
Teşekkürler güzel kaptanım ❤️

Ay okuluma ne güzel yoğurt, yulaf ezmesi, meyve, keten tohumu ve chia tohumu karisimimj götürmüştüm öğretmenler odasında yerli malı haftası vardı herkes Bi şey yapıp getirmiş benim haberim yoktu :KK43:

Arkadaşlar ne yapacaksın onu yeme deyince dayanamadım yav :KK43:

Dün akşam ogunum yoktu.
Bugünkü menum
Sabah
Yok

Öğlen
Bir tabak içinde
2 kaşık salatalardan aldım
2 kucuk haşhaşlı çörek
2 çiğ köfte
1 baklava
Biraz burma baklava
2 parmak kalınlığında ispanakli pasta
1 Kaşık un helvası
1 mandalina

Akşam
Yok

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili menekse_kokusu menekse_kokusu

Ellerine sağlık canım 😘
Adımlardan 30 dk Leslie sonrası günlük hareket. Günü 10 bine tamamladım aslında ama saat yoktu.
Canım Süpersin. Tarih ve puan bilgidir yazman önemli. Listeyi haftalık yapıyorum ve bildirim taoilsn hangi günün Sporu kaç puan vs hesaplama çok uzun sürüyor. 30 kişilik bir grupta gerçekten sporu tarihi adımı bulayım derken çok zaman kaybı oluyor. O yüzden bir sistemle gitmek ıstiyorum. Bu hafta hepimiz alısalim bildirimlere c.tesi itibari ile düzenli tutacağım canım. Spora katılımın artmasını ıstiyorum.❤️

İnşallah canım bu ara bı sis hissediyorum nedense . Regl nda sonu ,anlamadim
çeşitli sebepleri olabiliyor ne yazık ki :KK43:

tiroidin varsa değerlerin değiştiği için de ödem yapabilir yani en azından ben de öyle :)

karbon ağırlıklı beslendiysen olabilir diyeceğim ama senin menülerin genellikle çok dengeli

uykusuzsan ve/veya yorgunsan ya da stresliysen de ödem tutabiliyorsun

maydonoz limon ikilisi ödem için birebir

çeşitli sebepleri olabiliyor ne yazık ki :KK43:

tiroidin varsa değerlerin değiştiği için de ödem yapabilir yani en azından ben de öyle :)

karbon ağırlıklı beslendiysen olabilir diyeceğim ama senin menülerin genellikle çok dengeli

uykusuzsan ve/veya yorgunsan ya da stresliysen de ödem tutabiliyorsun

maydonoz limon ikilisi ödem için birebir
Uykusuzluk ve yorgunluk mevcut çokça . Bir de hastayım gittikçe kotulesiyorum .

X