saol canım benimTebrik ederim Fulya cım, çok sevindim
Evde domatesli soganli makarna bende kabak spagettiBir fırtına tuttu biziiiiiiiiiij
Naptın yine Leylam kara vicdanlım
Bir yerlerim şişmekten bir hâl oldum.
Ağzimin suyunu akıta akıta afiyet olsun deyip gidiyorum.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine en kısa zamanda geçer inşallahSen tut tatlım ben hastalıklarla ugrasiyorum şimdide düşük tansiyon bela oldu küçük tansiyonun küçüğü 4 sürekli
Selammm bugünkü menümü yazayım hemen,
10.00 kuru yemişli yulaf lapası
13.00 8 yaprak sarması, 1 küçük börek, 1 baklava. (öğle arasında ana sınıflarının yerli malı vurdu bizi yine)
17.30 fırında karnınahar, 2 yk yogurt, bir kase salata
Su:2ltElhan Jasminium84
2 büyük kabak yaptm canım . Rendenin cips dilim yapma bölümünden incecik cips gibi hepsini dilimledikden sonra tekrar dikey dikey ince ince de dilimleyip gerçek spagettiye benzer ama ondan çok daha ince dilimler elde edip onu yapışmaz tavada kendi suyunu bırakıp geri çekene kadar soteliyorsun canım . Bu şekilde pişince kokusu falan olmuyor zaten beğenmeyecek bir tadı yok yani tadı tamamen yaptığın sos verecek. Ben bolonez yani kıyma , sarımsak,salça bağarat vs. ile çok lezzetli bir sos pişirip onunda üzerine kaşar rendesi serptiğim için enfesti. Normal spagettiden farkı yok. Tam buğday makarnasından da daha lezzetli bence.Canım ben bir kere kabak spagetti yapmıştım beğenmemiştim sen nasıl pişirdin ve kaç kabak kullandın
Dünyada sıralamaya girdikGazianteplisin
geçmiş olsun canım. 4 gerçekten çok küçük. acaba neden öyle oldu kiSen tut tatlım ben hastalıklarla ugrasiyorum şimdide düşük tansiyon bela oldu küçük tansiyonun küçüğü 4 sürekli
Udi hindi yağı mideye iyi geliyor diye biliyorum onun icin mi kullaniyorsun?Jasminium84 Elhan
18 Aralık 2023
sabah 1 tk udi hindi yağı
öğlen 12.00
1 kepçe kurufasulye
1 servis kaşığı pilav
turşu
ara 16.00
2 baklagil köftesi
1/2 kuru incir
1/2 kuru kayısı
akşam 19.00
1 servis kaşığı mantar sote
2-3 yk etli bezelye yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek kuruyemiş karışımı
gün içinde 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve içtim.
az sonra birşeyler içerim yine.
yatana kadar ortalama 1,5 lt su
Eline sağlık canım kabakları pişirirken yap kullandın mı peki? Yapışmaz tava dediğine göre kullanmadın ama sanırım2 büyük kabak yaptm canım . Rendenin cips dilim yapma bölümünden incecik cips gibi hepsini dilimledikden sonra tekrar dikey dikey ince ince de dilimleyip gerçek spagettiye benzer ama ondan çok daha ince dilimler elde edip onu yapışmaz tavada kendi suyunu bırakıp geri çekene kadar soteliyorsun canım . Bu şekilde pişince kokusu falan olmuyor zaten beğenmeyecek bir tadı yok yani tadı tamamen yaptığın sos verecek. Ben bolonez yani kıyma , sarımsak,salça bağarat vs. ile çok lezzetli bir sos pişirip onunda üzerine kaşar rendesi serptiğim için enfesti. Normal spagettiden farkı yok. Tam buğday makarnasından da daha lezzetli bence.
Neyi kullandım mı ? Soruyu anlayamadım canım.Eline sağlık canım kabakları pişirirken yap kullandın mı peki? Yapışmaz tava dediğine göre kullanmadın ama sanırım
Valla miAllah Allah ben girince en fazla seni görüyorum
yok canım. vücuttaki iltihabı atıyor, soğuk algınlığına iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, ateş düşürücü ve öksürük kesici özellikleri var. tabi mideye de iyi geliyor ama ben hasta olduğum için içiyorum.Udi hindi yağı mideye iyi geliyor diye biliyorum onun icin mi kullaniyorsun?
Sinirim bozuldu, hiç böyle artı olmamıştım daha önceŞiskinliktendir kuzum. Regl umarım çabuk gelir gider.Lutfen üzülme kıyamam. Cuma günü her şey çok güzel olacak inşallah