Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

18 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.00
1 kepçe kurufasulye
1 servis kaşığı pilav
turşu

ara 16.00
2 küçük baklagil köftesi
1/2 kuru incir
1/2 kuru kayısı

akşam 19.00
1 servis kaşığı mantar sote
2-3 yk etli bezelye yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek kuruyemiş karışımı

gün içinde 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve içtim.
az sonra birşeyler içerim yine.

yatana kadar ortalama 1,5 lt su
Afiyet olsun canım 😘 Menün sadeleşmis cok güzel. :KK5:

Elhan Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum

Elhan Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakam gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Annelik en kutsal görev canım Allah yardım etsin. 🙏🏻 💐 Hazırlığıda iyi düşünmüşsün canım en azından dediğin gibi kopmamış olursun bu çok önemli. Fırsat buldukça sık sık uğra ki motivasyon olsun sana. ❤

Menüm saat 10 yarım poğaça
Saat 13de 4 tane köfte
Saat 15tahinli lokum
Saat 16 4yk ıspanak 2 yk yoğurt 1pogaca(cup kek kadar) 1 yk dolusu kırmızı biber turşusu
Su 1 lt
Adım 8 bin civarı
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun kaptanim .:KK60: Lokum -hamur işinden yapılan sanırım- yarım poğaça, sonra cup cake kadar olan poğaça karbonhidrat içeriyor. Toplamına baktığımızda fazla gibi. :KK14:

Annelik en kutsal görev canım Allah yardım etsin. 🙏🏻 💐 Hazırlığıda iyi düşünmüşsün canım en azından dediğin gibi kopmamış olursun bu çok önemli. Fırsat buldukça sık sık uğra ki motivasyon olsun sana. ❤
Amin cnm çok üzgünüm çok anne olmak kolay değil bide bir meleğin annesi olmak hiç kolay değil :KK42:

Elhan Elhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
İyi geceler bitanem. Allah yardımcın olsun keşke yapabileceğimiz bır şey olsaydı. 🥺 Vakit bulamadığını biliyorum hiç aklıma yarı yolda biraktigini onemsemedigini getirmedim. Hazırlığa elbette alırım. İnşallah sıkıntılarin geçer geleceğe umutla bakan çok mutlu bir anne olursun. :dua::KK200:

18 Aralık Pazartedi
Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
Yabanmersinli tambuğday pankek 2 çay tabağı büyüklüğünde
1 tk fıstık ezmesi

Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
2 yumurtalı mantarlı omlet

Ara
2 pirinç patlağı

Akşam 19.30
3 kaşık pilav
3 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 d ananas kurusu
Afiyet olsun canım 😘 Çok güzel ve havalı bir menü. :super: Yaban mersinli pankeklerde meyveleri nasıl kullanıyorsun? Bütün olarak mı ezerek mi doğrayarak mi? Hep merak etmisimdir ☺️

Bende sabah 7:00
Soğanlı yumurta
4 çeri domates
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kaşık lor peynir

Ara Türk kahvesi
Ara yine Türk kahvesi
Akşam 20:00 de
2 dürüm çiğ köfte
Ayran
:)
@Mthn83 Elhan Elhan
Afiyet olsun canım 😘 İki dürüm çiğköfte fazla olmuş. 🥺 Bir tanesi bile beni korkutuyor. Belki sana etki etmez bilmiyorum.

İyi geceler bitanem. Allah yardımcın olsun keşke yapabileceğimiz bır şey olsaydı. 🥺 Vakit bulamadığını biliyorum hiç aklıma yarı yolda biraktigini onemsemedigini getirmedim. Hazırlığa elbette alırım. İnşallah sıkıntılarin geçer geleceğe umutla bakan çok mutlu bir anne olursun. :dua::KK200:
Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum 😥

canım Allah şifa versin ve yardımcın olsun 🤲🏻

Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum 😥
Allah evladına sağlık versin güçlü etsin onu hayata annesine sımsıkı sarılsin bitanem. :dua: Gözyaşlarına engel olmak da isterdim. Ailenin, en çok da Efe' nin gözleri ışıldayan etrafına mutluluk saçan bir anneye ihtiyacı var. Çocuğunun sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah. :dua::KK200::dua:

Allah evladına sağlık versin güçlü etsin onu hayata annesine sımsıkı sarılsin bitanem. :dua: Gözyaşlarına engel olmak da isterdim. Ailenin, en çok da Efe' nin gözleri ışıldayan etrafına mutluluk saçan bir anneye ihtiyacı var. Çocuğunun sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah. :dua::KK200::dua:
Amin ablam aminnn

Bugünkü menum
14 .00 2 dilim ekmek arası kaşarlı tost ve 2 haşlanmış yumurta
2 litre su
1 tarçınlı türk kahvesi
Bugün 3 saat 3 kilo mumbar temizledim ayakta . Sporum az bı tık. Bir de burun akıntım var, boğaz yanması, öksürük..
10bin adım 1000 p
30 dk Leslie boosted 300p
200 ip atlama 1000p
Toplam 2300 p
(Mumbari cumartesi yapacam insallah tartı sonrası 🙈🥰)

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun güzel annem. :KK60:
Sporun az bir tık değil bayağı yapmışsın :KK9: üç kilo mumbari kim yiyecek beni bir telaş aldı. :KK61:

X