Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir fırtına tuttu biziiiiiiiiiij :KK75::KK75::KK75:
Naptın yine Leylam kara vicdanlım :KK14::KK14:
Bir yerlerim şişmekten bir hâl oldum. :olamaz:
Ağzimin suyunu akıta akıta afiyet olsun deyip gidiyorum. :ruh:
Evde domatesli soganli makarna bende kabak spagetti🙈 yarin bi eski fotolarimdan paylasayim nasil bir surecmis benim icin o zaman bu özenim açıklık bulur 😂❤️

Selammm bugünkü menümü yazayım hemen,

10.00 kuru yemişli yulaf lapası
13.00 8 yaprak sarması, 1 küçük börek, 1 baklava. (öğle arasında ana sınıflarının yerli malı vurdu bizi yine:duduk:)
17.30 fırında karnınahar, 2 yk yogurt, bir kase salata
Su:2lt Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili bak 15-20 dememis net 8 demis 😂 15 mi 20 mi 25 mi orda bizim hayalgucu durmaz 😂

Canım ben bir kere kabak spagetti yapmıştım beğenmemiştim sen nasıl pişirdin ve kaç kabak kullandın
2 büyük kabak yaptm canım . Rendenin cips dilim yapma bölümünden incecik cips gibi hepsini dilimledikden sonra tekrar dikey dikey ince ince de dilimleyip gerçek spagettiye benzer ama ondan çok daha ince dilimler elde edip onu yapışmaz tavada kendi suyunu bırakıp geri çekene kadar soteliyorsun canım . Bu şekilde pişince kokusu falan olmuyor zaten beğenmeyecek bir tadı yok yani tadı tamamen yaptığın sos verecek. Ben bolonez yani kıyma , sarımsak,salça bağarat vs. ile çok lezzetli bir sos pişirip onunda üzerine kaşar rendesi serptiğim için enfesti. Normal spagettiden farkı yok. Tam buğday makarnasından da daha lezzetli bence.

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

18 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.00
1 kepçe kurufasulye
1 servis kaşığı pilav
turşu

ara 16.00
2 küçük baklagil köftesi
1/2 kuru incir
1/2 kuru kayısı

akşam 19.00
1 servis kaşığı mantar sote
2-3 yk etli bezelye yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek kuruyemiş karışımı

gün içinde 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve içtim.
az sonra birşeyler içerim yine.

yatana kadar ortalama 1,5 lt su

Son düzenleme:
Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

18 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.00
1 kepçe kurufasulye
1 servis kaşığı pilav
turşu

ara 16.00
2 baklagil köftesi
1/2 kuru incir
1/2 kuru kayısı

akşam 19.00
1 servis kaşığı mantar sote
2-3 yk etli bezelye yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek kuruyemiş karışımı

gün içinde 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve içtim.
az sonra birşeyler içerim yine.

yatana kadar ortalama 1,5 lt su
Udi hindi yağı mideye iyi geliyor diye biliyorum onun icin mi kullaniyorsun?

2 büyük kabak yaptm canım . Rendenin cips dilim yapma bölümünden incecik cips gibi hepsini dilimledikden sonra tekrar dikey dikey ince ince de dilimleyip gerçek spagettiye benzer ama ondan çok daha ince dilimler elde edip onu yapışmaz tavada kendi suyunu bırakıp geri çekene kadar soteliyorsun canım . Bu şekilde pişince kokusu falan olmuyor zaten beğenmeyecek bir tadı yok yani tadı tamamen yaptığın sos verecek. Ben bolonez yani kıyma , sarımsak,salça bağarat vs. ile çok lezzetli bir sos pişirip onunda üzerine kaşar rendesi serptiğim için enfesti. Normal spagettiden farkı yok. Tam buğday makarnasından da daha lezzetli bence.
Eline sağlık canım kabakları pişirirken yap kullandın mı peki? Yapışmaz tava dediğine göre kullanmadın ama sanırım

Bugünkü menum
14 .00 2 dilim ekmek arası kaşarlı tost ve 2 haşlanmış yumurta
2 litre su
1 tarçınlı türk kahvesi
Bugün 3 saat 3 kilo mumbar temizledim ayakta . Sporum az bı tık. Bir de burun akıntım var, boğaz yanması, öksürük..
10bin adım 1000 p
30 dk Leslie boosted 300p
200 ip atlama 1000p
Toplam 2300 p
(Mumbari cumartesi yapacam insallah tartı sonrası 🙈🥰)

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84

Eline sağlık canım kabakları pişirirken yap kullandın mı peki? Yapışmaz tava dediğine göre kullanmadın ama sanırım
Neyi kullandım mı ? Soruyu anlayamadım canım.
kabak tarifi sormuştun onu verdim. Yapışmaz tavada yağsız ve susuz sotelenerep pişen kabak oluyor.

Udi hindi yağı mideye iyi geliyor diye biliyorum onun icin mi kullaniyorsun?
yok canım. vücuttaki iltihabı atıyor, soğuk algınlığına iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, ateş düşürücü ve öksürük kesici özellikleri var. tabi mideye de iyi geliyor ama ben hasta olduğum için içiyorum.

X