Tamam o zaman bugün bir duyuru yapar bildirim etiket olayını netleştirip başlarım. Bu hafta alıştırma olur haftaya yarışlar vs isteğe göre devam ederiz.Kayıpdunya aşağıdaki mesajı paylaştı kordişim.
Offf biz niye böyleyiz valla canım sıkılıyorKız 7 kilo aldım 2 ayda
Sen tut tatlım ben hastalıklarla ugrasiyorum şimdide düşük tansiyon bela oldu küçük tansiyonun küçüğü 4 sürekliHarikasın canım. Ben spor listesi yapacağım amaZincirKirma yapıyor sanırım. Eğer kayipdunya yapacaksa ben de menüleri tutarım kuzum??
Sürekli tansiyonum benim düşük ya enerjide düşük anlamadim gitti ben kayıp sağlık sorunlarıyla ugrasiyorumKayıp Dünya bı sure kayıp olacak gibi inşallah çabuk toparlanır
Sürekli tansiyonum benim düşük ya enerjide düşük anlamadim gitti ben kayıp sağlık sorunlarıyla ugrasiyorumKayıp Dünya bı sure kayıp olacak gibi inşallah çabuk toparlanır
Seni buralarda yeniden görmek çok güzel canım hoşgeldinSbah aç karna sirkeli su
Sbah Bir slatalık
İki tb ekmek biraz peynir biraz bal
Ara zenfelli limon kürü
Ara bir bardak kefir
Akşam 4 sıkma çig köfte salata
1 lahmacun
2 litre zencefil kürü yaptım onu bitirmeye çalıştım aralardada içtim hep
Elhan
Canım tuzlu ayran yada zeytin ye. Bide tansiyon takibi yapıp dahiliye ye gitSürekli tansiyonum benim düşük ya enerjide düşük anlamadim gitti ben kayıp sağlık sorunlarıyla ugrasiyorum
B
İnşanlah abla bugün odaklanamadım ama yarın çok güzel olck cumaya kadarAfiyet olsun canımLahmacun veya çiğköfteden birini tercih etseydin keşke. Ya da çiğköfte bir taneyle sınırlı kalabilirdi. Olan olmuş tabi ama bir dahaki sefere dikkatli olman için yazdım tatlim. Kürün de harika . İnşallah yarına çok güzel bir sonuçla devam edersin.
Bilmiyorum ya bazen diyorum diğer insanlar dan farkım neOfff biz niye böyleyiz valla canım sıkılıyor
Sağol canım benim bende hepinizi çok özledim aslında buradaki sohbetlerideSeni buralarda yeniden görmek çok güzel canım hoşgeldin
Afiyet olsun canımSelammm bugünkü menümü yazayım hemen,
10.00 kuru yemişli yulaf lapası
13.00 8 yaprak sarması, 1 küçük börek, 1 baklava. (öğle arasında ana sınıflarının yerli malı vurdu bizi yine)
17.30 fırında karnınahar, 2 yk yogurt, bir kase salata
Su:2ltElhan Jasminium84
GazianteplisinBilmiyorum ya bazen diyorum diğer insanlar dan farkım ne
Bir fırtına tuttu biziiiiiiiiiijİyi aksamlar
Bugün studyo cok yogundu o yizden sohbetinize eşlik edemedimmalum sene sonu kimlik ehliyet pasaport peşinde herkes :)
İlk ogunum firinlanmis mor havuclu lahana,kahvaltilik sos ve nohutla lavaş dürüm
Ara ogunlerim 5-6 badem
1 mandalina
1 dilim kaşar ve 2 adet altinbasak kraler
Akşam ogunum kabak havuc spagetti ustunde pirasa,domates sos ve yogurt uclemesi
1 adet wasa kraker
2.5 lt su ,2 fincan yesilcay ictim
Sabah 40 dk eliptik yapmistim ekstra birsey yapamayacagimElhan Mthn83
Eki Görüntüle 3354339 Eki Görüntüle 3354340 Eki Görüntüle 3354341 Eki Görüntüle 3354342 Eki Görüntüle 3354343 Eki Görüntüle 3354345
Oyumu kullanıyorum, kendi adıma bir takımdan şutlandığımda hırs yapıyorum, yahut bir kaptan beni takımına transfer ettiyse onu onure etmek için yine hırslanıyorumHayırlı olsun inşallah
Amaç kimseyi kırmak değil her iki takımda bizim. Bu değişiklikler bize zarar veriyorsa yapmayalım çünkü amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Hem kaptanı hem bizleri motive etsin diye yapıyoruz.
Elhan kraliçem bence değişikliği ya zorunlu yapalım ya da iptal edelim. Takım için hangisi daha doğru olacaksa. Mesela kazanan kaptana ekstra oran da verebiliriz. Ben sonuç odaklı bakıyorum. Bize katkısı önemli.
Tansiyonun normale dönsün inşallah.Sen tut tatlım ben hastalıklarla ugrasiyorum şimdide düşük tansiyon bela oldu küçük tansiyonun küçüğü 4 sürekli