Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Harikasın canım. Ben spor listesi yapacağım ama ZincirKirma ZincirKirma yapıyor sanırım. Eğer kayipdunya yapacaksa ben de menüleri tutarım kuzum??
Sen tut tatlım ben hastalıklarla ugrasiyorum şimdide düşük tansiyon bela oldu küçük tansiyonun küçüğü 4 sürekli:KK43:

Sbah aç karna sirkeli su
Sbah Bir slatalık
İki tb ekmek biraz peynir biraz bal

Ara zenfelli limon kürü

Ara bir bardak kefir

Akşam 4 sıkma çig köfte salata
1 lahmacun

2 litre zencefil kürü yaptım onu bitirmeye çalıştım aralardada içtim hep
Elhan Elhan
Seni buralarda yeniden görmek çok güzel canım hoşgeldin:KK200:

Afiyet olsun canım 😘 Lahmacun veya çiğköfteden birini tercih etseydin keşke. Ya da çiğköfte bir taneyle sınırlı kalabilirdi. Olan olmuş tabi ama bir dahaki sefere dikkatli olman için yazdım tatlim. :KK60: Kürün de harika . İnşallah yarına çok güzel bir sonuçla devam edersin. :dua:
İnşanlah abla bugün odaklanamadım ama yarın çok güzel olck cumaya kadar 😊

Selammm bugünkü menümü yazayım hemen,

10.00 kuru yemişli yulaf lapası
13.00 8 yaprak sarması, 1 küçük börek, 1 baklava. (öğle arasında ana sınıflarının yerli malı vurdu bizi yine:duduk:)
17.30 fırında karnınahar, 2 yk yogurt, bir kase salata
Su:2lt Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım 😘 Öğle öğünü tam vurgun olmuş üzüldüm. Neyse ki önlemini almış akşam öğününü bilinçli secmissin. :KK5: :KK60:Su da iyi. Yarını da güzel gecirdin mi vurgundan eser kalmayacak. :dua:Baska vurgun yeme tamam mı 🥺 hayır diyoruz her ne olursa :stop:

İyi aksamlar🌸
Bugün studyo cok yogundu o yizden sohbetinize eşlik edemedim 🙈malum sene sonu kimlik ehliyet pasaport peşinde herkes :)

İlk ogunum firinlanmis mor havuclu lahana,kahvaltilik sos ve nohutla lavaş dürüm

Ara ogunlerim 5-6 badem
1 mandalina
1 dilim kaşar ve 2 adet altinbasak kraler

Akşam ogunum kabak havuc spagetti ustunde pirasa,domates sos ve yogurt uclemesi
1 adet wasa kraker

2.5 lt su ,2 fincan yesilcay ictim

Sabah 40 dk eliptik yapmistim ekstra birsey yapamayacagim🙏🏼🧘🏻‍♀️ Elhan Elhan Mthn83 Mthn83

Eki Görüntüle 3354339 Eki Görüntüle 3354340 Eki Görüntüle 3354341 Eki Görüntüle 3354342 Eki Görüntüle 3354343 Eki Görüntüle 3354345
Bir fırtına tuttu biziiiiiiiiiij :KK75::KK75::KK75:
Naptın yine Leylam kara vicdanlım :KK14::KK14:
Bir yerlerim şişmekten bir hâl oldum. :olamaz:
Ağzimin suyunu akıta akıta afiyet olsun deyip gidiyorum. :ruh:

Hayırlı olsun inşallah 🙏
Amaç kimseyi kırmak değil her iki takımda bizim. Bu değişiklikler bize zarar veriyorsa yapmayalım çünkü amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Hem kaptanı hem bizleri motive etsin diye yapıyoruz.
Elhan Elhan kraliçem bence değişikliği ya zorunlu yapalım ya da iptal edelim. Takım için hangisi daha doğru olacaksa. Mesela kazanan kaptana ekstra oran da verebiliriz. Ben sonuç odaklı bakıyorum. Bize katkısı önemli.
Oyumu kullanıyorum, kendi adıma bir takımdan şutlandığımda hırs yapıyorum, yahut bir kaptan beni takımına transfer ettiyse onu onure etmek için yine hırslanıyorum
Yani değişim olsun

X