İnşallah Dombilimcuma 65,0
pazartesi 65,7
fark +700
haftasonu pek dikkat edemedim biraz kırgın gibiydim vitamin olsun diye meyve falan yedim ama bir günlük bişi cuma ya kalmaz eminim
Elhan Jasminium84 Beth18 @menekse_kokusu
Oh yandan yandanBugün oynanmayacak da ne zaman oynanacak
Tebrikler bitanemmmm
Allah ahmet eylesin Rabbim öbür dünyalarını aydınlıt etsinBizim hastanın vefat haberi geldi bugün sabah yaklaşık 2 ay öncede eşi vefat etmişti. Çoluk çocuk da yok. 2 garip geldi geçti bu dünyadan
İnşallah hep oynamalı , sevinçli bildirim görmek nasip olsun bitanem.Oh yandan yandan
Sen bir de cuma gör beni
İnşallah biricikim sayendeİnşallah hep oynamalı , sevinçli bildirim görmek nasip olsun bitanem.
Estağfurullah senin gayretin , istemenle oldu.İnşallah biricikim sayende
Geçici bir durum canım. Sen kendini tanıyorsun hafta içi düzelecek inşallahCuma 59.0
Pazartesi 59.9
Fark +900
Düşük kilolarda kilo verme doneminde birden düşüş sonrasi artis yasanabiliyor ama ben az uyku ve wc oncesi tartilmaya bagliyorum
Eki Görüntüle 3353993
daha iyiym kaptanellam biraz bogaz agrısı biraz eklem agrısı gibi ama iyiyim bugun uzun oruç yapmayacagım biraz sıcak çorba limon vs takviyeleyecğimİnşallah Dombilim
Geçmiş olsun şimdi iyi misin
Tebrikler bitanemGünaydınnnn
Cuma: 61.2
Ptsı: 60.5
Fark: -0.7Elhan Jasminium84
Doğruluğundan emin olmak için 5 kere tartıldım. Cuma günü 5li rakamları görmek dileğiyle
Eki Görüntüle 3353989
Boğaz ağrısı için mandalina kabuğu çayı demleyip iç kuzum. Biz şifasını gördük ondan sonra herkese tavsiye ediyorum.daha iyiym kaptanellam biraz bogaz agrısı biraz eklem agrısı gibi ama iyiyim bugun uzun oruç yapmayacagım biraz sıcak çorba limon vs takviyeleyecğim
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesinBizim hastanın vefat haberi geldi bugün sabah yaklaşık 2 ay öncede eşi vefat etmişti. Çoluk çocuk da yok. 2 garip geldi geçti bu dünyadan
@Jasminium84 kaptanım selam nabersin