Cumaya gider canim muhtemelen ben de + çıkacağım ama önemli olan cuma tartısı. Geçmiş olsun ben de hastayım ne canim istiyorsa yedim çünkü hiçbir şey tad vermiyorcuma 65,0
pazartesi 65,7
fark +700
haftasonu pek dikkat edemedim biraz kırgın gibiydim vitamin olsun diye meyve falan yedim ama bir günlük bişi cuma ya kalmaz eminim
Elhan Jasminium84 Beth18 @menekse_kokusu
Ay hayalim yaGünaydınnnn
Cuma: 61.2
Ptsı: 60.5
Fark: -0.7Elhan Jasminium84
Doğruluğundan emin olmak için 5 kere tartıldım. Cuma günü 5li rakamları görmek dileğiyle
Eki Görüntüle 3353989
Teşekkür ederim ablacımmmTebrikler bitanem
Ne güzel bir eksi çok sevindim
Teşekkür ederim canım boyum 1.60Cumaya gider canim muhtemelen ben de + çıkacağım ama önemli olan cuma tartısı. Geçmiş olsun ben de hastayım ne canim istiyorsa yedim çünkü hiçbir şey tad vermiyor
Ay hayalim ya
Boyun kaç canim
Tebrikler
Aşırı kilo aldım çok mutsuzumÇok üzüldüm neyin var tatlım?
Şiskinliktendir kuzum. Regl umarım çabuk gelir gider.Günaydın hanımlar.
Jasminium84 Elhan
Cuma 61,5
Pazartedi 62,2
Fark +700
Çok üzgünüm bi şişkinliğim var regl büyük ihtimalle.
Tatlım mutsuz olmanı anlıyorum ama bunu kabullenme. Düzenli menülerle tartilarla halledecegini biliyorum.Aşırı kilo aldım çok mutsuzum
Tebrikler bitanemGeçen Cuma : 68,05
Pazartesi: 67,5
Fark: -0,55
Ben şokinşallah cumaya kadar bu farkı korurum.
Elhan
Geçmiş olsun Migi.arkadaşlar .
güç bela uyandim sabah 6 da.
ishal olmuşum bide gribim..
Her şey olumlu yönde gelişsin inşallah.Aynen çıtırcım yarında olmayabilir gelemezsem merak etmeyin
EminemmmGünaydın herkese bol eksileriniz olsun kızlar
Geçmiş geçmiştir.Kötüyüm yarın geliyor um acilll sen?
Tatlım sabit bile değilsin çok güzel
Dünkü menüm çok kötüydü ama yazmak zorundayım
Geçmiş geçmiştir.Cay koy yeniden başlıyoruz Niye yarın bugün gel.
Muazzez İlmiye Çığ da tarih alanında bir dev kuzum. Söylediklerine de harfiyen katılıyorum. Tarih konusu yanlı okunmamali.Tarih çok çarpıtılarak anlatıldığı için ilk başta tam bir istikamet sağlanamayabilinir. Çeşitli yazarlardan kitapları mesela İskender Pala kitapları tarihi biraz daha hikayeleştirerek anlatıyor kimi kitaplarında. Halil İnancık sağlam bir yazardır. Mustafa Armağan olabilir. Bunun yanında çapraz okumalar da etkili olur öğrenmede. Belli bir konu üzerine yazılmış kitapları aynı anda karşılaştırarak okumak. Zaten bir süre okuyarak belli bir bakış açısına sahip olunca eserleri kendisi seçecektir. Tavsiyem aynı tip bakış açısına dair olan yazarlara yönelmemesi sadece onları okumaması. Yaşı itibariyle de tebrik ederim ilgisini alakasını. İnşallah en doğru bilgilerle donanır. Hayırlı bir evlat olsun sizlere.