- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Aynen çıtırcım yarında olmayabilir gelemezsem merak etmeyinVideo falan izlemezsen paketin seni idare eder. İnsallah sorun bugün hallolur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çıtırcım yarında olmayabilir gelemezsem merak etmeyinVideo falan izlemezsen paketin seni idare eder. İnsallah sorun bugün hallolur.
Yirim ahaha misafirin de suçu yok ya ahaha . Ya yine adım savaşları mi yapsak ne güzel oluyorduMisafir çağırma
100 gram 100 gramdır böyle böyle gidecek canısı ömrümün yarısı
Yapalım derhal indireyim uygulamaYirim ahaha misafirin de suçu yok ya ahaha . Ya yine adım savaşları mi yapsak ne güzel oluyordu
Bugün oynanmayacak da ne zaman oynanacak
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunBizim hastanın vefat haberi geldi bugün sabah yaklaşık 2 ay öncede eşi vefat etmişti. Çoluk çocuk da yok. 2 garip geldi geçti bu dünyadan
Ooo güzel eksi
Biri beni tarif etti :) ben de akşama doğru çocuklarım servisine yetişcem diye kosturuyorumSaol bebeğim . Hepimiz eriyoruz bu arada kimi hızlı kimi yavaş. Benim hayatım da çok tempolu canım . Sürekli bir kosusturmaca. Bakıcı yok bizde eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Sabah okula yetiscem diye öğlen eşime kosayim diye sürekli aktifim. E evde de çocuklar yemek çamaşır temizlik derken sabah 6 30 da başliyor günüm 22 ye kadar genel olarak hep ayaktayım. Bunun etkisi çok diye dusunuyorm. Yeme içmeme dikkat edip abur cubur kesince güzel gidiyor çok şükür
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun her ikisinin de. Bazen dünya hayatı kahır oluyor.Bizim hastanın vefat haberi geldi bugün sabah yaklaşık 2 ay öncede eşi vefat etmişti. Çoluk çocuk da yok. 2 garip geldi geçti bu dünyadan
Günaydın bethimGünaydın hanimlar
Efendim elhanımBademimmm