Popüler Konu LenaG ile MasterFit

cuma 65,0
pazartesi 65,7
fark +700
haftasonu pek dikkat edemedim biraz kırgın gibiydim vitamin olsun diye meyve falan yedim ama bir günlük bişi cuma ya kalmaz eminim
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84 Beth18 Beth18 @menekse_kokusu
Cumaya gider canim muhtemelen ben de + çıkacağım ama önemli olan cuma tartısı. Geçmiş olsun ben de hastayım ne canim istiyorsa yedim çünkü hiçbir şey tad vermiyor
Günaydınnnn😍😍
Cuma: 61.2
Ptsı: 60.5
Fark: -0.7 Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84

Doğruluğundan emin olmak için 5 kere tartıldım. Cuma günü 5li rakamları görmek dileğiyle:KK76:
Eki Görüntüle 3353989
Ay hayalim ya :KK43:
Boyun kaç canim
Tebrikler :KK66:

Tebrikler bitanem ❤️
:KK9: :KK9: :KK9:
Ne güzel bir eksi çok sevindim :KK60:
Teşekkür ederim ablacımmm :KK200:
Cumaya gider canim muhtemelen ben de + çıkacağım ama önemli olan cuma tartısı. Geçmiş olsun ben de hastayım ne canim istiyorsa yedim çünkü hiçbir şey tad vermiyor

Ay hayalim ya :KK43:
Boyun kaç canim
Tebrikler :KK66:
Teşekkür ederim canım boyum 1.60 :KK200:

Eklentiler

• IMG_20231218_101202.jpg
    IMG_20231218_101202.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 26
M Meryem1306 :KK68::KK68:
Ding dong ding donnnnnng alarm çalıyor
:KK75::KK75::KK75::KK75:
Dünkü menüm çok kötüydü ama yazmak zorundayım
Kahvaltı öğlen 1 de yaptım
Misafir de vardı
Sucuklu yumurta
Yarım ekmek
Yağsız patates kızartması
Az biber kızartması
Yani diyette değilmişçesine yedim
Ama akşam abartmadım bir palamut
Bir küçük dilim ekmek
Jasminium84 Jasminium84

Tarih çok çarpıtılarak anlatıldığı için ilk başta tam bir istikamet sağlanamayabilinir. Çeşitli yazarlardan kitapları mesela İskender Pala kitapları tarihi biraz daha hikayeleştirerek anlatıyor kimi kitaplarında. Halil İnancık sağlam bir yazardır. Mustafa Armağan olabilir. Bunun yanında çapraz okumalar da etkili olur öğrenmede. Belli bir konu üzerine yazılmış kitapları aynı anda karşılaştırarak okumak. Zaten bir süre okuyarak belli bir bakış açısına sahip olunca eserleri kendisi seçecektir. Tavsiyem aynı tip bakış açısına dair olan yazarlara yönelmemesi sadece onları okumaması. Yaşı itibariyle de tebrik ederim ilgisini alakasını. İnşallah en doğru bilgilerle donanır. Hayırlı bir evlat olsun sizlere.
Muazzez İlmiye Çığ da tarih alanında bir dev kuzum. Söylediklerine de harfiyen katılıyorum. Tarih konusu yanlı okunmamali. :super:

X