Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi aksamlar🌸 bugun yediklerim ve sporum ✨ canim tatli istedi 1 tk tahin pekmez 1tk da cikilatali fistik ezmesi yedim. 3 lt suyumu ictim💞
IMG_20231216_102019.jpg
IMG_20231216_180826.jpg
Screenshot_2023-12-16-20-35-13-933_com.huawei.health-edit.jpg

Eklentiler

• IMG_20231216_102353.jpg
    IMG_20231216_102353.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 26
teşekkür ederim kaptanim 😊 bu hafta bir yarış işine girdim ama rakipler çok dişli :skandal: elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an çok açımmmmmm :bicak: Zayif bir Dombili Zayif bir Dombili Beth18 Beth18
Sabah gözlerini açtığında ne iyi etmiş de aç kalmışım diyeceksin :dua::KK73::KK73::KK73:
İki üç kaşık yoğurt , şeker oranı az bir meyve, bir bardak ayran , tarçınlı bir çay bardağı süt bunlardan birini tercih edip yiyebilirsin kuzum. :KK60: Rakipler için değer açlik :confused:

Canlar çok kafam almıyor okudugumu. Bugünluk beni mazur görün. Yarın daha iyi olacak inşallah 🤲
Yedek kaptan fesang fesang menüleri bı degerlendirirse sevinirim 😘
Ben yarın tablo yaparım inşallah.
Benim beslenme kötü geçti. Saat 3 e kadar sadece su ve kahve. Sabah aç karnına 20 dk pilates
3 den itibaren aralıklı fındık ceviz. Saat 5 de 2 yk pilav 1 kase tavuk çorbası salata yoğurt. Arkadan kuru yemislere devam. Aç değil stresliyim. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Su 1.5lt olmuştur

Menü
Sabah 10.30
1 dilim ekmek
3 lokma bal kaymak
Peynir
Mantarlı yumurta
Avokado
2 çatal patates kızartması

Ara
Kahve
1 kase 2 kaşık keten tohumlu yoğurt

Akşam 17.00
Ciğer
1 avuç kadar lavaş
Salata maydonoz
1 kornişon turşu

Su 1 lt

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83

Spor leslie 2 mile
Afiyet olsun çıtırim. :KK60: :KK200: Menun çok güzel. :super:Spor da öyle. Su içiyoruz sadece. :dua: cildin, saçin guzellesecek hem de :confused:

Canlar çok kafam almıyor okudugumu. Bugünluk beni mazur görün. Yarın daha iyi olacak inşallah 🤲
Yedek kaptan fesang fesang menüleri bı degerlendirirse sevinirim 😘
Ben yarın tablo yaparım inşallah.
Benim beslenme kötü geçti. Saat 3 e kadar sadece su ve kahve. Sabah aç karnına 20 dk pilates
3 den itibaren aralıklı fındık ceviz. Saat 5 de 2 yk pilav 1 kase tavuk çorbası salata yoğurt. Arkadan kuru yemislere devam. Aç değil stresliyim. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Su 1.5lt olmuştur
Tatlım sana ne iyi gelecekse Rabbim yardımına yetişsin. :dua::KK200:Ben de ilgilenirim menülerle . Bir an önce iyi hissetmeni diliyorum.🥺🙏

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan

16 Aralık 2023

sabah 1 tk udi hindi yağı

öğlen 12.40
sucuklu omlet
ezine peyniri, 7 zeytin
çilek reçelinin tanesinden
domates, 2 köz kapya biber
2 dilim ekmek kadar ekşimaya siyez pide

ara 15.20
2 mandalina
1 küçük kase çekirdek-kuruyemiş karışımı
şekersiz karadut özü eklenmiş madensuyu

akşam 18.30
1 tabak etli patatesli havuçlu bezelye yemeği
2-3 yk kıymalı makarna
marul salatası
1/2 dilim karabuğday ekmeği

az sonra sıcak birşeyler içerim.
Afiyet olsun canım 😘 Genel itibariyle menü güzel. Ceşit çok olunca çok yemişsin gibi görünüyor ama miktarları çok az...of ne çok çok kullandım 😅
Sadece akşam ogununde makarna varken yarım dilim ekmeğe ne gerek vardı ki diye düşündüm. Tam tersi de olabilir ekmek varken makarna yenmeyebilir. Yerken biraz seçici ve kararlı olmalıyız ki sağlıklı beslenme alışkanlığımız oluşsun :dua: :KK60:

Afiyet olsun canım 😘 Genel itibariyle menü güzel. Ceşit çok olunca çok yemişsin gibi görünüyor ama miktarları çok az...of ne çok çok kullandım 😅
Sadece akşam ogununde makarna varken yarım dilim ekmeğe ne gerek vardı ki diye düşündüm. Tam tersi de olabilir ekmek varken makarna yenmeyebilir. Yerken biraz seçici ve kararlı olmalıyız ki sağlıklı beslenme alışkanlığımız oluşsun :dua: :KK60:
ekmek karabuğday ekmeği canım glutensiz ve yarım dilim yazdığıma bakma. 3 lokma birşeydi. şu an asıl mesele spor yapamamam. hareket olmayınca beslenme de bir yere kadar kısılıyor. malum 90 kiloda bir tosbiğim o_O

Sabah gözlerini açtığında ne iyi etmiş de aç kalmışım diyeceksin :dua::KK73::KK73::KK73:
İki üç kaşık yoğurt , şeker oranı az bir meyve, bir bardak ayran , tarçınlı bir çay bardağı süt bunlardan birini tercih edip yiyebilirsin kuzum. :KK60: Rakipler için değer açlik :confused:
Evet sabahı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum da karnımdan gelen seslerrr🫠 cocuklar izin verirse erken yatmayı planlıyorum bakalım 😘

X