Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maşallah benim kv 45 yaşında. Annem de 52 yaşında hiç diyete yanasmazlar🤣
bazı insanlar bu konuda çok katı oluyorlar. benim yengem evlendiğinde 20 yaşındaydı ve hafif balık etliydi. sonradan doğumlar falan derken çok kilo aldı. yüzü de güzeldir. şu an 63-64 yaşlarında ve hayatında hiç diyet yapmamış. ben kilolarımla mutluyum diyor. ayrıca yediklerimi sayamam, istediğimi yerim kendimi sıkamam diyor. ama kilosundan da gerçekten hiç şikayet etmez.

bazı insanlar bu konuda çok katı oluyorlar. benim yengem evlendiğinde 20 yaşındaydı ve hafif balık etliydi. sonradan doğumlar falan derken çok kilo aldı. yüzü de güzeldir. şu an 63-64 yaşlarında ve hayatında hiç diyet yapmamış. ben kilolarımla mutluyum diyor. ayrıca yediklerimi sayamam, istediğimi yerim kendimi sıkamam diyor. ama kilosundan da gerçekten hiç şikayet etmez.
Boyla falan da alakalı sanırım bu. Bence birkaç kilo alınca hemen vermek lazım.
Mesela annem 170-79 kilo ama bana göre bir 10 kilo vermesi lazım bel fıtığı var yük binince çok agriyo kiyamiyorum 😭

Menümü yazayım 😊
10.30 mantarlı omlet yeşillik havuç 1 dilim yumurtalı ekmek
14.00 1 hurma 1 kivi 1 kahve yarım avuç kuruyemis
17.30 2 parca fırında sebzeli tavuk 3 yk bulgur pilavı Salata
19.00 1 kivi 3 ceviz
2 litre su
2 mil leslie
100 ipsiz atlama
Elhan Elhan @Jasminium84
Afiyet olsun menekşem. :KK60: Harika bir menü :KK9:Spor da çok güzel. :super:

Genç annelere bayılıyorum. :KK60:
Zor yılları atlatmiş bundan sonrasi sağlığına da kavuş bitanem :dua:Guzel günler gör inşallah 🙏
Zorluğu, 3 neslin aynı evde yaşamasıydı, belki yalnız olsam o kadar zorlanmazdım
Not: büyüklerimiz bereket kaynağımız, orası ayrı, fikirler çoğu zaman uyuşmadı ve dışardan evimize müdahale çok oldu

Boyla falan da alakalı sanırım bu. Bence birkaç kilo alınca hemen vermek lazım.
Mesela annem 170-79 kilo ama bana göre bir 10 kilo vermesi lazım bel fıtığı var yük binince çok agriyo kiyamiyorum 😭
valla kim ne derse desin kilo görüntü açısından hiç güzel değil. ayrıca istediğin kıyafeti giyemiyorsun. sağlık sorunların oluyor zamanla. günlük hayatta da zorlukları var. eğilip kalkmak sorun oluyor.
annen yine aşırı kilolu değilmiş ama. dediğin gibi 10 kilo verse yeter. keşke benim de fazlam 10 kilo olsaydı. inan şu an 80 e bile razıyım.

iyi akşamlar. bugün pek gelemedim hasta oldum iyice. bu sefer sinüsler dolu. boğaz gıcık yapıyor. hiç keyfim yok. haftalardır iş dışında gezmeye gidemedim. iyice sıkıldım.
Geçen biyerde okudum, sinüslerin boşalması için burnuna soyulmuş sarımsak sokmak iyi gelirmiş 😂

Zorluğu, 3 neslin aynı evde yaşamasıydı, belki yalnız olsam o kadar zorlanmazdım
Not: büyüklerimiz bereket kaynağımız, orası ayrı, fikirler çoğu zaman uyuşmadı ve dışardan evimize müdahale çok oldu
Evliliğin sorumluluğunu genç yaşta almak çok sıkıntılı dediğin gibi bir de büyük bir aile olunca bu kat kat artıyor. 🥺 Aile oluncaya kadar neler çektiğini düşünebiliyorum ama yaşadığın zorlukları hissetmem mümkün değil bitanem. :KK43:

bir de hamur işlerini çok sever ve çok güzel yapar. çok hamarattır.

X