Tebrikler bitanemGeçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmediElhan ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah
ne güzel sen güzel buluyorsun annem bile o ney öyle cüceye deve bulmuşsun oğlan seni cebindemi gezdirecek demişti o zaman ben 52 kg eşim 115 kg tabi böyle uyum evlere şenlikti aynı yaştayız eşimle ama okul çıkışına beni alamaya geldiğinde abin mi derlerdiÖyle bence . Hep derim bı 5 santim kısa olabilirdim . Çok uzun değilim ben de tabi . Ama minyonlari daha çok beğeniyorum. Bir şey söyleyeyim mi ben o aradaki farki da çok sempatik buluyorum. Benim esim1 78 ,hep az dhaa uzun olsaydın ya diyorum
Teşekkür ederim bitanemSüpersin canim 60lara merhaba haftaya ama sen aktif olurdun sende buseyler var sanki
Teşekkür ederim kaptanımSen bir harikasın
Teşekkür ederim canimm . İyi ki varsın ,iyi ki böyle bir grup oluşturup bir araya getirdin bizi. Hepiniz ayrı ayrı öyle güzel insanlarsiniz kiTebrikler bitanem
Sonumuz Fenerbahce gibi olmasın kaptanimYani mavi takim uzun zaman sonra ilk defa kazandı ay encok buna sevindim yaaa
Canım benim daha iyi olacam ama isde yoğunluk evde yoğunluk boyun fıtığı hepsi birleşince çok zorlanıyorumEski sara geri döndü
Çok şükür ne güzel bir kilo blondcumKızlar yarın regl olmam lazım. Regl şişliği, doğum günü pastam, hastalık ve 1 haftadr spor yapmama vs. vs. Olmasına rağmen madem ki tartımda artı çıkmıyorBen de geri yarışlara gireyim bari Demek ki bu kiloya kadar verdiklerimi sağlam ve kalıcı vermişim.
Elhan Beni takımlara al canım tartıldım.
Eki Görüntüle 3352930
Çıtırım hayırdır iyisin demiTeşekkür ederim bitanemhalledicim inşallah
Sende çok uyumlu ve dünya tatlısı bir insansınTeşekkür ederim canimm . İyi ki varsın ,iyi ki böyle bir grup oluşturup bir araya getirdin bizi. Hepiniz ayrı ayrı öyle güzel insanlarsiniz ki. Her şey bu azimli kadınlarin sayesinde. Sizleri seviyorum
Önemli bir şey yok değilmi canımTeşekkür ederim bitanemhalledicim inşallah
Yaaa cook teşekkür ederim canım. Karşımdaki insanlarda öyle olunca böyle güzel saygılı ilişkiler kuruluyor canımSende çok uyumlu ve dünya tatlısı bir insansın
Biz de sana teşekkür ederiz canım benim.Teşekkür ederim canimm . İyi ki varsın ,iyi ki böyle bir grup oluşturup bir araya getirdin bizi. Hepiniz ayrı ayrı öyle güzel insanlarsiniz ki. Her şey bu azimli kadınlarin sayesinde. Sizleri seviyorum
Sürekli kilo aldığımız için dagilamiyorduk:))
Amin canım. İyi olmayanı da iyi eder bu grup,kalbini yumuşatır.
O kadar emek verdim sonuç bu.
Geçen cuma:71.250
Bu cuma. 70.75
Fark. -500
Elhan ZincirKirma
Şunu anladım ben aç kalarak daha az kilo veriyorum. Yiyerek daha fazla oluyor hep.
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
Geçen hafta;61.2
Şimdi: 61.2
Fark 0Elhan Busra196
Bu hafta hep hamurişi ile beslendim diyebilirim, okulda yerli malı haftasını kutluyoruz bir haftadır. Kilomu koruyabilmek benim için gerçekten başarı oldu. Haftaya gelsin eksiler
Eki Görüntüle 3352806
Ben geldim kızlar dün abartmasaydim daha iyi olacaktı ama olan oldu geleceğe bakıyoruz
Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00
1 haftada FARK - 2.70
1 ayda 1 kilo veren 1 haftada nasılsın 2.70 kilo verebilir onu düşündüm az önce demekki isteyince yapilabiliyormus emek harcamak lazım gerçekten istemek lazımmış Ben bu zaman kadar çok kilo vermek istedim 15 kasımdan buyana 1 kilo vermişim ama bu hafta çok çabaladım sadece istemedim isteme kısmı geri planda kaldı gerçekten ac kaldım bu uzun bir süre yapılamaz normal beslenme duzenime gececem zaten ama dikkat ederek çok çabalayarak aç kalmadan
Yani az kalorili beslendim hergun yedim oruc falan tutmadım ama çok düşük kalorili beslendim
Bundan sonra günlük kalorili asmamaya gayret edecem bakalim neler olacak herkese bu yolda bol sabırlar diliyorum
Elhan Busra196
geçen cuma :66,5
bugun : 65,0
fark : 1,5
Elhan
Busra196 bu kadar oldu yoldaşım ksuruma bakma regl haftası olunca anca
Eki Görüntüle 3352825
Günaydınnnn
Geçen cuma 65.0
Bu cuma 64.9
Fark -100gr
64 ü ucundan da olsa gördüm çok mutluyum..
bu 65 beni zorluyortekrar 65 e çıkmamak için hafta sonra ekstra dikkat etmeyi düşünüyorum
Elhan ZincirKirma
Geçen hafta: 68,55
Bu hafta: 68,05
Fark:0,5
Yüzde:0,73
Haftaya hedef: 67,5
Elhan Ben hazırlıkta devam etmek istiyorum canım
Günaydın hanımlar
Busra196 Elhan
Geçen Cuma 62,3
Bu Cuma 61,5
Fark -800 gr
Yüzde 1,28
Eki Görüntüle 3352838
günaydın
geçen cuma başladım düzenime 60.2 ile,aranıza pazartesi katıldım 59.4 çıkmıştım. Bugün de 59.0
sabah zencefilli zerdeçal ve limonlu sıcak çayımı,400 ml suyumu içtim. 1 saat eliptik yaptım.
ilk öğünüm ve atıştırmalıklarımı yanımda getirdim,fotoğrafta gördüğünüz şekilde
fotolara elimi de ekliyorum ki porsiyon boyutları belli olsun
Eki Görüntüle 3352872
Geçen hafta 77.100
Bugün 76.800
Fark - 300
Elhan Busra196
Bu hafta regl sayesinde az gitti kaptanım, o da sana denk geldi
herkese merhabalar,
geçen cuma: 71,95 kg
bu hafta: 72,65 kg
fark: +700 gram
Elhan Busra196
regl haftası ve iş çok yoğun geçiyor, ben 1 hafta izin istiyorum.
Eki Görüntüle 3352873
Eki Görüntüle 3352878
Geçen hafta 73
Bu gün 73.1
Artı 100
Bu hafta da bademcikler beni mağdur etti. Bakalım haftaya nasıl olacak
Aslında dün ne güzel 72.9 idim off hiç değilse eksi olurdum .
Elhan ZincirKirma
Spordu marketti disardan yeni gelip tartilabildim. Ac karna bu sekilde ciktim. Bugun de menü yazacagim. Bakalim bi hafta da ne kadar gidecek. Eki Görüntüle 3352939
Kızlar hastanedeydim düşüğüm için trombofili testi vermiştim. Sanırım heterozigot gelmiş laboratuvardaki kız söyledi. Randevu alıp doktora göstericem sonra, tiroidim için tahlil de verdim.3500 adım atmışım ordan oraya gidicem diye arabayla gittik bir de.
Geçen cuma: 58.40
Bugün: 57.95
Fark: -450 gram
Yüzde: 0,77
Eki Görüntüle 3352940
Gecen cuma 86,95
15 Aralık 2023 Cuma
85,85 kg.
Fark 1,100 kg.
Oran 1.265
MASTERFİTE DEVAM
Elhan
ZincirKirma Eki Görüntüle 3352944
Geçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmediElhan ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah