Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım iyileşince bayağı verdiğini görüyorsun bende hastayken bayağı ödem ve kabizlik vardı birden verdim sende öyle olursun önce iyileş
Sağol canım .
Sen bu hafta çok güzel vermişsin. Yazdıklarını okudum. Kalori hesabı mı yapıyorsun? Ben de çok istiyorum hep aklımda ama yapamıyorum ya.

Çok şükür ne güzel bir kilo blondcum :KK9:. :dua::KK200:Başlangicin hayırlı olsun. :KK68:
Sağol canım bu ay hep izine çıkıp durduğum için bu kiloda sabitlenip kaldım 😂 69 da olsam daha iyi olurdu ama olsun böyle dönemlerde de verdiğimi koruyabilmiş olmakda güzel tabi. 😊 Bundan sonra uzun süre ara vermeme gerek olacak bir şey olmadan yine eskisi gibi takır takır verme günlerime geri dönmüş olmak dileğiyle 💋

Bende tam tersi, dün 7 saat koltukta uyukladım durdum 😔
ben evde olunca öyle oluyor ya hiç bişi yapacak halim olmuyor yatmak istiyorum sürekli perşembeleri evde olmasam cuma günü tartım fark eder hergün 11 bin adım atıyorum evde olunca 5 bin anca ve yediklerime suyuma dikkat edemiyorum işteyken yürüyüşümü yapıyorum suyumu yeşil çayımı içiyorum ben 7 gün çalışsam 1 aya fitim :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

X