Popüler Konu LenaG ile MasterFit

23 Kasim menü
08.00 1 bardak sirkeli su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 2 kaşık lor, 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 yumurta
12.30 1 fincan kahve 12 beyaz leblebi
15.00 1 kaşık kisir,1 kaşık yoğurtlu salata, 2 kaşık keskek,3 baklalı sarma
18.30 3 köfte 5 kaşık makarna bol salata 2 bardak ayran
20.30 1 avuç patlamış mısır, 2 kuru incir 1 avuc karışık kuruyemiş
3 litre su 30 dk yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307

23 kasım menü
Sabah
1 tost kaşarlı
1 yumurta
Zeytin salatalık domates kapya biber
1 tl şeker ilavesiz marmelat kaymak

Ara
1 tadelle bitter küçüğü
Kaçamak oldu bu haftanın mdül öğünü olsun

Akşam
4 köfte
Yarım p bulgur pilavı
1.5 lt su
Spor yok
LenaG
Ay ben hangi takımdayım göremedim

Canım benim hiç bir şey hiç bir kimse senden önemli değil
Hepsini tek tek okudum çok kıymetli
Haklısın toparlayacam inşallah
Yokmu çaresi? Seni bağlayan ne var?
Allah yardımcın olsun
Çare Allah sağolasın abla.
Yurt dışında çalışıyor ülkeye dönmek istemiyor ailesi evi arabayı kapının önüne bırakıp gitmiş.Benimde burda düzenim isim ailem var.Uzlasamiyoruz herkes bir çomak sokuyor.
Söylediklerini tek tek okudum.Saglikli düşünen insanlara ihtiyacım var şükür birkaç mantıklı insanla.konusup fikir almaya çalışıyorum.Yol gösterecek sözler söylemişsin aslında yaşadıklarinizdan örnek göstererek herşeyi düşünmek gerekiyor ama öncelikle benim biraz toplanıp güçlü olmam gerekiyor çok duygusal psikolojik olarak yipranmisim
Canım mübarek cuma gününün hürmetine Rabbım gönlünde evinde huzur versin. Önce kendini düşün lütfen . Sağlık elden gidince insanlar sadece vahhhh vahhhh diyor.
Allah razı olsun amin inşallah cümlesine sağolun.
Biraz kafayı toparlamaya ihtiyacim.var haklısın bugünlerde duyduğum en güzel cümle kendine değer ver oluyor mütemadiyen çok tsk ederim hepinize ayrı ayrı desteğiniz için

Teşekkürler kaptanicem bugün kaçamak ve cisli gündü benim için yazmak istemwdim elim varmıyor yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…