- 18 Mart 2018
- 30.119
- 119.090
- 34
SüperGecen cuma 86,95
15 Aralık 2023 Cuma
85,85 kg.
Fark 1,100 kg.
Oran 1.265
MASTERFİTE DEVAM
Elhan
ZincirKirma Eki Görüntüle 3352944
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperGecen cuma 86,95
15 Aralık 2023 Cuma
85,85 kg.
Fark 1,100 kg.
Oran 1.265
MASTERFİTE DEVAM
Elhan
ZincirKirma Eki Görüntüle 3352944
Dur tatlım bildirimlerimiz tamamlanmadı.Yani mavi takim uzun zaman sonra ilk defa kazandı ay encok buna sevindim yaaa
tebrikler kaptanım regl dönemi içn harika eksi inşallah devamlı olsun kaptanlığın için tesekkür ederim emeğine sağlıkGeçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmedi Elhan ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah
Tebrikler canım Haftaya çıtırlar ligindesin
sonuçlar acıklandı mı ki ben mi kaçırdımYani mavi takim uzun zaman sonra ilk defa kazandı ay encok buna sevindim yaaa
Ne güzel bir sonuç tebrikler canım Devamı sağlıkla gelsin inşallah
İsmini sansürlemeyi unutmuşsunDiyetisyen sonuçumda fena değil 1 kg yağ 1,6 eksi 3 haftadır gidiyormuşum 5,5 kg olmuş çok şükür böyle devam edersem yılbaşı hedefim gelir
Eki Görüntüle 3352947
Yok bebeğim kayıpdunya beni yanlış anladı.sonuçlar acıklandı mı ki ben mi kaçırdım
hiç dikkat etmem ki öyle şeylere zaten geçen haftada öyle atmışımİsmini sansürlemeyi unutmuşsun
heeee tamam bende dedim bi diyatisyene gittim geldim ne oldi dedimYok bebeğim kayıpdunya beni yanlış anladı.
Amann yokyaa hamiskende almak istemiyodum daha 3 aydayım bebe agırlığından olamaz yaniiKiz yine sen hamilesin ,ben yedim de sistim
Heyecandan mutluluktan ne yaptığımı biliyorum mu ben bu arada benden Kaptanlık bu kadar şimdiden soylim be i bulaştırmayın bak ortalığı hemen katıp karıştırıyorumDur tatlım bildirimlerimiz tamamlanmadı.
SüperGeçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmedi Elhan ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah
İnşallah canim benim . Hepimizin inşallah ben teşekkür ederimtebrikler kaptanım regl dönemi içn harika eksi inşallah devamlı olsun kaptanlığın için tesekkür ederim emeğine sağlık
Bu hafta bende spor eklesem kendime fena olmayacakTabanları tam yaglayamamisim
Ooooo keleşli hanım gelmişSelamlar şekerler
Öyle bence . Hep derim bı 5 santim kısa olabilirdim . Çok uzun değilim ben de tabi . Ama minyonlari daha çok beğeniyorum . Bir şey söyleyeyim mi ben o aradaki farki da çok sempatik buluyorum. Benim esim1 78 ,hep az dhaa uzun olsaydın ya diyorumtesekkür ederim canım bende hep boyu uzunlara özenirim herkes olmayanamı bakıyor acaba kocamın yanında küçüück kalıyorum hele zayıflayınca ben 156 kocam 190
Geldim geldimmmOoooo keleşli hanım gelmiş