- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Teşekkür ederim bakicam hemen
Canım limonim sabit candır biliyorsun.Geçen hafta;61.2
Şimdi: 61.2
Fark 0Elhan Busra196
Bu hafta hep hamurişi ile beslendim diyebilirim, okulda yerli malı haftasını kutluyoruz bir haftadır. Kilomu koruyabilmek benim için gerçekten başarı oldu. Haftaya gelsin eksiler
Eki Görüntüle 3352806
Regl bir sökülsün sen icabına bakarsın bitanem
neden bitanem, kim üzdü seniÇok teşekkür ederim bitanem. Normalde cuma günleri pek çıkmam. Başım biraz dumanliydi yürüyüş iyi geldi açıldım.
Yokcanim şimdi yazdım sen iyisin demiTebrikler bitanemdaha önce yazdım mi hatırlayamıyorum da
Menekşe kokulu yarim sabit bile gelsen yine sevinirdim. Bu aralıklarda kilolar nazlanarak gidiyor. Sen elinden geleni yapıyorsun.Günaydınnnn
Geçen cuma 65.0
Bu cuma 64.9
Fark -100gr
64 ü ucundan da olsa gördüm çok mutluyum..
bu 65 beni zorluyortekrar 65 e çıkmamak için hafta sonra ekstra dikkat etmeyi düşünüyorum
Elhan ZincirKirma
İyiyim canımYokcanim şimdi yazdım sen iyisin demi
Yine iyi gitmis bayağı canım tebrikler benim içinde eğlenceli bur hafta oldu rakibin dişli olması güzelmiş motivasyon kaynağından biride sensin süper bir düşüşGeçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmediElhan ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah
Bu hafta yakalayamadım seni
Tebrikler aşkitom ne güzel bir kiloGünaydın hanımlar
Busra196 Elhan
Geçen Cuma 62,3
Bu Cuma 61,5
Fark -800 gr
Yüzde 1,28
Eki Görüntüle 3352838
İnşallah canim bakalimm dişli rakip isteyene buradayımYine iyi gitmis bayağı canım tebrikler benim içinde eğlenceli bur hafta oldu rakibin dişli olması güzelmiş motivasyon kaynağından biride sensin süper bir düşüşMthn83 ile başabassiniz haftaya sizi merak ediyorum umarım tekrar rakip Kaptanlık seninle olur
Sen tabi kiSüper bende iyiyim o zamankim kazandı
Bende çok keyif aldım herkesi tebrik ediyorum gönülden bendeSevgili kırmızı takım ve mavi takım, çok güzel bir haftaydi. Bol eksili kiyasiya bir mucadele verdik. Ben çok keyif aldım. Hepinizi gönülden tebrik ederim
ödem diyor genelde regl çıkışı ya-600 su kaybı mi oluyor
Tebrikler canım
Yani mavi takim uzun zaman sonra ilk defa kazandı ay encok buna sevindim yaaaSen tabi kibenimle olan yarıştan bahsediyoruz bu arada
Tebrikler mühendiscim. Çok geçmiş olsun. İstediğin gibi güzel sonuçlar görmeni dilerim.Kızlar hastanedeydim düşüğüm için trombofili testi vermiştim. Sanırım heterozigot gelmiş laboratuvardaki kız söyledi. Randevu alıp doktora göstericem sonra, tiroidim için tahlil de verdim.3500 adım atmışım ordan oraya gidicem diye arabayla gittik bir de.
Geçen cuma: 58.40
Bugün: 57.95
Fark: -450 gram
Yüzde: 0,77
Eki Görüntüle 3352940