Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım iyileşince bayağı verdiğini görüyorsun bende hastayken bayağı ödem ve kabizlik vardı birden verdim sende öyle olursun önce iyileş
Sağol canım .
Sen bu hafta çok güzel vermişsin. Yazdıklarını okudum. Kalori hesabı mı yapıyorsun? Ben de çok istiyorum hep aklımda ama yapamıyorum ya.

Çok şükür ne güzel bir kilo blondcum . Başlangicin hayırlı olsun.
Sağol canım bu ay hep izine çıkıp durduğum için bu kiloda sabitlenip kaldım 69 da olsam daha iyi olurdu ama olsun böyle dönemlerde de verdiğimi koruyabilmiş olmakda güzel tabi. Bundan sonra uzun süre ara vermeme gerek olacak bir şey olmadan yine eskisi gibi takır takır verme günlerime geri dönmüş olmak dileğiyle

Bende tam tersi, dün 7 saat koltukta uyukladım durdum
ben evde olunca öyle oluyor ya hiç bişi yapacak halim olmuyor yatmak istiyorum sürekli perşembeleri evde olmasam cuma günü tartım fark eder hergün 11 bin adım atıyorum evde olunca 5 bin anca ve yediklerime suyuma dikkat edemiyorum işteyken yürüyüşümü yapıyorum suyumu yeşil çayımı içiyorum ben 7 gün çalışsam 1 aya fitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…