- 31 Ağustos 2012
- 21.773
- 35.083
Sağol canım .Geçmiş olsun canım iyileşince bayağı verdiğini görüyorsun bende hastayken bayağı ödem ve kabizlik vardı birden verdim sende öyle olursun önce iyileş
Sağol canım bu ay hep izine çıkıp durduğum için bu kiloda sabitlenip kaldımÇok şükür ne güzel bir kilo blondcum. Başlangicin hayırlı olsun.
Valla harikasınBiraz önce iş yerine biri baklava getirdi yemedim dağıttım
Çabuk benim irademi tebrik edin
Sağol elhanım inşallah ya .geçen hafta da yerimde saydım. Artık bu hafta vermeliyim.Olsun bitanemBu hafta inersin . Hastaydın dikkat edemedin. Daha güzel sonuçların umuduyla sağlıklı beslenmene devam et yeter ki
Biraz önce iş yerine biri baklava getirdi yemedim dağıttım
helal olsun sana çokça tebriklerBiraz önce iş yerine biri baklava getirdi yemedim dağıttım
Bende tam tersi, dün 7 saat koltukta uyukladım durdumCanım benim daha iyi olacam ama isde yoğunluk evde yoğunluk boyun fıtığı hepsi birleşince çok zorlanıyorum
Teşekkür ederimTebrikler aşkitom ne güzel bir kilo
En hızlısındanBiraz önce iş yerine biri baklava getirdi yemedim dağıttım
Ben de bugün sabahtan yoğunluk bitince koltuğa yapıştım. Şimdi farkettim öğle yemeği yememişimBende tam tersi, dün 7 saat koltukta uyukladım durdum
Tebrik ederim canımBiraz önce iş yerine biri baklava getirdi yemedim dağıttım
Senin dinlenmek gerekli canım benim iyi yapmışsınBende tam tersi, dün 7 saat koltukta uyukladım durdum
ben evde olunca öyle oluyor ya hiç bişi yapacak halim olmuyor yatmak istiyorum sürekli perşembeleri evde olmasam cuma günü tartım fark eder hergün 11 bin adım atıyorum evde olunca 5 bin anca ve yediklerime suyuma dikkat edemiyorum işteyken yürüyüşümü yapıyorum suyumu yeşil çayımı içiyorum ben 7 gün çalışsam 1 aya fitimBende tam tersi, dün 7 saat koltukta uyukladım durdum
Yaaa cook teşekkür ederim canım. Karşımdaki insanlarda öyle olunca böyle güzel saygılı ilişkiler kuruluyor canım
Tebrik ederim canim sonunda kazanan sensin baklava her zaman yenirBiraz önce iş yerine biri baklava getirdi yemedim dağıttım