Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Olanlar diyor ki iyi ki olmuşuz. Benim boynum sırtım falan da ağrıyor eskiden zayıftım ama memelerim hep kocamandı üstüme birşey bulamıyorum bedenler uymuyor spor yapamıyorum dert yani. Ben olacağım
Benim de kocaman bakalım sen ol göreyim :)) aynen olanlar çok mutlu da işte gözüm yemiyo ama.istiyorum

Kızlar yarın regl olmam lazım. Regl şişliği, doğum günü pastam, hastalık ve 1 haftadr spor yapmama vs. vs. Olmasına rağmen madem ki tartımda artı çıkmıyor Ben de geri yarışlara gireyim bari Demek ki bu kiloya kadar verdiklerimi sağlam ve kalıcı vermişim.

Elhan Beni takımlara al canım tartıldım.

Olanlar diyor ki iyi ki olmuşuz. Benim boynum sırtım falan da ağrıyor eskiden zayıftım ama memelerim hep kocamandı üstüme birşey bulamıyorum bedenler uymuyor spor yapamıyorum dert yani. Ben olacağım

Benim de kocaman bakalım sen ol göreyim :)) aynen olanlar çok mutlu da işte gözüm yemiyo ama.istiyorum
Kızlar bana nakil yapar mısınız

Kızlar hastanedeydim düşüğüm için trombofili testi vermiştim. Sanırım heterozigot gelmiş laboratuvardaki kız söyledi. Randevu alıp doktora göstericem sonra, tiroidim için tahlil de verdim.3500 adım atmışım ordan oraya gidicem diye arabayla gittik bir de.
Geçen cuma: 58.40
Bugün: 57.95
Fark: -450 gram
Yüzde: 0,77
Eki Görüntüle 3352940

Eklentiler

• IMG_20231215_125050.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 30
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…