İyiyim kuzum ... yürüyüşteydim yeni geldim.
Benim de kocamanOlanlar diyor ki iyi ki olmuşuz. Benim boynum sırtım falan da ağrıyor eskiden zayıftım ama memelerim hep kocamandı üstüme birşey bulamıyorum bedenler uymuyor spor yapamıyorum dert yani. Ben olacağım
Olanlar diyor ki iyi ki olmuşuz. Benim boynum sırtım falan da ağrıyor eskiden zayıftım ama memelerim hep kocamandı üstüme birşey bulamıyorum bedenler uymuyor spor yapamıyorum dert yani. Ben olacağım
Kızlar bana nakil yapar mısınızBenim de kocamanbakalım sen ol göreyim :)) aynen olanlar çok mutlu da işte gözüm yemiyo ama.istiyorum
herkese merhabalar,
geçen cuma: 71,95 kg
bu hafta: 72,65 kg
fark: +700 gram
Elhan Busra196
regl haftası ve iş çok yoğun geçiyor, ben 1 hafta izin istiyorum.
Eki Görüntüle 3352873
Tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun
Oo tebrikler canimm. Ne kaldı şunun surasinda 60lara
Sağol canım benim.Geçmiş olsun kuzumm
amin inşallah. Az az gitsin ama sürekli gitsin inşallahTamam bitanemEksin çok güzel devamıni ümit ediyorum.
Süpersin canim 60lara merhaba haftaya ama sen aktif olurdun sende buseyler var sanki
Geçmiş olsun canımKızlar hastanedeydim düşüğüm için trombofili testi vermiştim. Sanırım heterozigot gelmiş laboratuvardaki kız söyledi. Randevu alıp doktora göstericem sonra, tiroidim için tahlil de verdim.3500 adım atmışım ordan oraya gidicem diye arabayla gittik bir de.
Geçen cuma: 58.40
Bugün: 57.95
Fark: -450 gram
Yüzde: 0,77
Eki Görüntüle 3352940