- 18 Mart 2018
- 30.133
- 119.154
- 34
MaşaAllah, tebrik ederim canımBen geldim kızlar dün abartmasaydim daha iyi olacaktı ama olan oldu geleceğe bakıyoruz
Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00
1 haftada FARK - 2.70
1 ayda 1 kilo veren 1 haftada nasılsın 2.70 kilo verebilir onu düşündüm az önce demekki isteyince yapilabiliyormus emek harcamak lazım gerçekten istemek lazımmış Ben bu zaman kadar çok kilo vermek istedim 15 kasımdan buyana 1 kilo vermişim ama bu hafta çok çabaladım sadece istemedim isteme kısmı geri planda kaldı gerçekten ac kaldım bu uzun bir süre yapılamaz normal beslenme duzenime gececem zaten ama dikkat ederek çok çabalayarak aç kalmadan
Yani az kalorili beslendim hergun yedim oruc falan tutmadım ama çok düşük kalorili beslendim
Bundan sonra günlük kalorili asmamaya gayret edecem bakalim neler olacak herkese bu yolda bol sabırlar diliyorum
Elhan Busra196
Yola devam diyosun
Hanımlar eksi olsak da sabit olsak da artı olsak da sağlıklı beslenme ve spora devam. Herkes istediği kiloya kavuşur inşallah
Süpersingeçen cuma :66,5
bugun : 65,0
fark : 1,5
Elhan
Busra196 bu kadar oldu yoldaşım ksuruma bakma regl haftası olunca anca
Eki Görüntüle 3352825
Kısa boylu insanlar hep daha çekici gelmiştir bana canım minyon güzelanammmm maşallah hanımlar hep selvi boylu bi benmiyim minnak dur listeye bakıcam bnm kadar kısa var mı
tesekkür ederim canım bende hep boyu uzunlara özenirim herkes olmayanamı bakıyor acabaKısa boylu insanlar hep daha çekici gelmiştir bana canım minyon güzel
Güle güle kullan canım, arıyor eşim, buluruz inşaallah, çok pahalılar, azıcık uygun olsun istiyoruz
Tebrikler canım
Sen bir harikasınGeçen cuma günü : 105.1 kg
Bugün : 103.3 kg
Fark : - 1.8 kg
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3352858
Bunu öne uzanıp tutunup yürümek gerekiyor. Ben sadece binerken ve inerken tutunuyorum.Bana kollu olması lazım
Evet baya pahalıymışGüle güle kullan canım, arıyor eşim, buluruz inşaallah, çok pahalılar, azıcık uygun olsun istiyoruz
Eski sara geri döndüGeçen cuma günü : 105.1 kg
Bugün : 103.3 kg
Fark : - 1.8 kg
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3352858
Evet mecburenYola devam diyosun
Beni ölçtüler 155 çıktımtesekkür ederim canım bende hep boyu uzunlara özenirim herkes olmayanamı bakıyor acabakocamın yanında küçüück kalıyorum hele zayıflayınca ben 156 kocam 190