- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
yaşasın tek değilmişim sevindiğim şeye bak demiEvet mecburen
Beni ölçtüler 155 çıktımeşim 182
harikasın böyle güzel güzel hazırlamana ayrıca hayranım ve süper bir eksigünaydın
geçen cuma başladım düzenime 60.2 ile,aranıza pazartesi katıldım 59.4 çıkmıştım. Bugün de 59.0
sabah zencefilli zerdeçal ve limonlu sıcak çayımı,400 ml suyumu içtim. 1 saat eliptik yaptım.
ilk öğünüm ve atıştırmalıklarımı yanımda getirdim,fotoğrafta gördüğünüz şekilde
fotolara elimi de ekliyorum ki porsiyon boyutları belli olsun
Aynı senin gibi düşünüyorumbilinç altım benimde muhtemelen bende dışarı çıkacakken su içemem çok uygun wc bulamazsam diye
Eki Görüntüle 3352869
reglde eksi gelmek bile büyük başarı canım tebrik ediyorum haftaya süper bir eksi gelirEki Görüntüle 3352872
Geçen hafta 77.100
Bugün 76.800
Fark - 300
Elhan Busra196
Bu hafta regl sayesinde az gitti kaptanım, o da sana denk geldi
40 saat açlığa göre çok az gitti canımreglde eksi gelmek bile büyük başarı canım tebrik ediyorum haftaya süper bir eksi gelir
ben de aynıyımmm dışarı çıkacaksam 2-3 saat önceden keserim suyu ve gideceğim yerde garanti wc olmalı yanibilinç altım benimde muhtemelen bende dışarı çıkacakken su içemem çok uygun wc bulamazsam diye
Eki Görüntüle 3352869
teşekkür ederimmm öğünlerimi planlayıp şenlik edasıyla karşılayıp yemeyi seviyorum yoksa ondan da alıp yiyim bundan da yiyimlere başlıyorum ve artışa geçiyorharikasın böyle güzel güzel hazırlamana ayrıca hayranım ve süper bir eksi
Ben ben ben 1,53 boyum
Olanlar diyor ki iyi ki olmuşuz. Benim boynum sırtım falan da ağrıyor eskiden zayıftım ama memelerim hep kocamandı üstüme birşey bulamıyorum bedenler uymuyor spor yapamıyorum dert yani. Ben olacağımBen meme küçültme istiyorum ama korkuyorum çok
ilahi dombilibilinç altım benimde muhtemelen bende dışarı çıkacakken su içemem çok uygun wc bulamazsam diye
Eki Görüntüle 3352869
Hiç sorun değil canım . Regl haftası normalEki Görüntüle 3352872
Geçen hafta 77.100
Bugün 76.800
Fark - 300
Elhan Busra196
Bu hafta regl sayesinde az gitti kaptanım, o da sana denk geldi
Sabah instagramdan yazmış ama burada yok merak ettim