Popüler Konu LenaG ile MasterFit

hayır öyle kendini bedenini şartlama canım beden bizi dinliyor takılmıyorum ben veririm vereceğim de kendinede bedeninede motive ver azcık gaza gel haftaya ben gelmeden kaççç aşağılaraaaa
Çok teşekkür ederim canım ya beni motive ettin öyle hastayım ki ama yine de dikkat edicem çok sagol
Zayif bir Dombili ve menekse_kokusu yaslariniz kaç ben 36yim 1 ay sonra 37ye giricem. Hepbirlikte yarışalım 3umuz olur mu?

çok geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin inşallah
ben 35 yaşındayım 1 ocakta 36 oluyorum bayılırım yarışlara bu hafta 3lü bir kapışma var

O kadar emek verdim sonuç bu.
Geçen cuma:71.250
Bu cuma. 70.75
Fark. -500

Elhan ZincirKirma
Şunu anladım ben aç kalarak daha az kilo veriyorum. Yiyerek daha fazla oluyor hep.

Geçen cuma 71.6
Bugün 72.8
Fark +1.2 Elhan ZincirKirma

geçen cuma :66,5
bugun : 65,0
fark : 1,5
Elhan
@anneadayiiii bu kadar oldu yoldaşım ksuruma bakma regl haftası olunca anca

Eki Görüntüle 3352825

Geçen hafta: 68,55
Bu hafta: 68,05
Fark:0,5
Yüzde:0,73

Haftaya hedef: 67,5

Elhan Ben hazırlıkta devam etmek istiyorum canım
Hanımlar eksi olsak da sabit olsak da artı olsak da sağlıklı beslenme ve spora devam. Herkes istediği kiloya kavuşur inşallah

tebrikler canım çok güzel eksi düşük kilolarda dahada zor oluyor ama sen harika vermişsin başarıların devamı inşallah yılbaşına her türlü çıtırlarda olursun
Teşekkür ederim canım. Mutluyum ama ilk hafta olduğu için ödem de olabilir. Daha sonraki haftalarda büyük ihtimalle 100-200 gider

Teşekkür ederim canım. Mutluyum ama ilk hafta olduğu için ödem de olabilir. Daha sonraki haftalarda büyük ihtimalle 100-200 gider
kilon güzel hedefin kaç canım senin oladabilir ödemde olsa bizden gidiyor 200 gr olsa ayda 1 kilo eder nerdeyse zaten çıtırsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…