- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Çok teşekkür ederim canım ya beni motive ettin öyle hastayım ki ama yine de dikkat edicem çok sagol
Zayif bir Dombili ve menekse_kokusu yaslariniz kaç ben 36yim 1 ay sonra 37ye giricem. Hepbirlikte yarışalım 3umuz olur mu?
ben de şubatta 32 olacağım. şimdilik 31çok geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin inşallah
ben 35 yaşındayım 1 ocakta 36 oluyorumbayılırım yarışlara bu hafta 3lü bir kapışma var
Geçmiş olsun kuzummKızlar o kadar halsizim ki elim kolum kalkmıyor. Şu hastalık gitsede kurtulsam. Reglemede 2 gün kaldı ya of onunlada birleşince artık hafta sonu daha da halsiz düşürür beni kesin. Bal,pekmez,meyve vs. ile desteyliyorumda ama yinede baya zorladı beni. Bir kaç gün klinic,şirket işlerini uzaktan evde dinlenerek halledeceğim.
Benim 168 ama 58 istiyorum yaa olurum insallah . 60 çok iyi duruyor 2 kilo alma payı bırakabilmek niyetim.
boyuna maşallah bacım ben o boyda olsam bu kiloda bile zayıf dururum inan 1 cm bile öyele fark ediyor ki
Harikasın bebeğimGünaydın hanımlar
Busra196 Elhan
Geçen Cuma 62,3
Bu Cuma 61,5
Fark -800 gr
Yüzde 1,28
Eki Görüntüle 3352838
çok güzelmiş ama fiyatı
Harikasın canım
Kaptanlığın için teşekkür ederim canımHarikasın canım
yılbaşı hedefine son 500 süpersinYılbaşı hedefim 61 , normal hedefim 57
harika eksi canım tebrikler
harikasın canım tebrikler
İkinci el bak canım çok daha uyguna alabilrsinçok güzelmiş ama fiyatıben biraz daha sokakda devam
anammmm maşallah hanımlar hep selvi boylu bi benmiyim minnak dur listeye bakıcam bnm kadar kısa var mıBenim 168 ama 58 istiyorum yaa olurum insallah . 60 çok iyi duruyor 2 kilo alma payı bırakabilmek niyetim.
Saol canım aslında pazartesiye göre artıyım. Çok sisimharikasın canım tebrikler
anammmm maşallah hanımlar hep selvi boylu bi benmiyim minnak dur listeye bakıcam bnm kadar kısa var mı
Ben meme küçültme istiyorum ama korkuyorum çokGünaydın kızlar bende tartılıp yazacağım malum biliyorsunuz 2 saat sizden geriyiz biraz daha dolanıp gezeyimAnnelik estetiği, göğüs estetiği gibi şeylerle ilgileniyormusunuz. Ben geçen ay olacaktım. Kaporamı verdim uçak biletimi aldım ama eşimin işi dolayısıyla iptal oldu. Böyle birşey düşünen varsa fikir alışverişi yapabiliriz. Ben karın germe ve meme küçültme olacağım