- 18 Mart 2018
- 30.179
- 119.423
- 34
canım kan değerlerine baktırsanahhh ya çok üzüldüm, Allah ailelerine sabır versin
Allah hep iyi insanlarla, iyiliklerle karşılaştırsın yavrularımızı, ne büyük acı o aile için
çok geçmiş olsun kuzum ya eve hastalık girdi mi sıradan geçiriyor zaten
yok kaptanımm korkma korkma
gerginliğimi atamıyorum sadece, içimdeki canavar dışarı çıktı resmen, sürekli bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum, yüreğimdeki ağırlık mahvetti benio yüzden içimden birşey de yapmak gelmiyor
Çok büyüdü oğluşum teyzesiAnammmm askerlik zamanı gelmiş maşallah bebeğime
Çok büyüdü oğluşum teyzesicok da yakışıklı kamerayı tuttuğum anda gözlerini kısıyor öyle güzel sürmeli gözleri var ki maşallah
yaaa canımsın senHakkım varsa helal olsun ama seni görememenin özlemini gideremiyorum.Olmasını istediğin seyleri hayal et neler hissedecegini aklına getir ama hepsi olumlu olsun. Bilincaltin bunu komut olarak alır gerçekleştirmeye odaklanır. Onun gerçek ve hayali ayırt etmesi mümkün değil. İyi hissediyormuşsun gibi davran zaman içinde o hâl gerçeğe dönüşür. Test ettim onayladım inan bana
benim haşimato tiroidim var canım ve evet haklısın değerlerim yükseldiği dönemlerde bunalımlardan bunalım beğeniyorum ben decanım kan değerlerine baktırsan
Ben uzun bir dönem huysuzdum, tiroid hastalığı çıktı
Keşke ağrısadene sonra bana ayy naptin migii karnimmm agriyooo deme
Kendimi sizin için riske atıyorum.yok hayır izleyici olarak :) devlet tiyatrosu bana çok yakın o yüzden sezon oyunlarının tümüne giderim
bir deneyip bize de haber verirsen seviniriz :))
Bugün 2. Yi içtim Zerdeçal tadı daha da ağırdı dün daha şekerliydiMandalina portakal limon taze zencefil toz zerdeçal karabiber biraz bal koydum süzmedim ben ama acı oldu 2 gün içtim midem yandı gerisi öylece duruyor
Soda dediğimiz maden suyu değil mi?
bende 27 sinde başalrım muhtemel yılbaşı bnm doğum günüm o yüzden bişiler yerim muhtemelen28 aralıkta bizde başlıyoruz, dilersen birlikte yaparız ama 31 inde tuzsuz yiyebileceksen
evet maden suyu :)Soda dediğimiz maden suyu değil mi?
Haşimato bende de var d vit verirdi dr um düzenli bakardı tahlillere şimdi kızımdan fırsat bulup gidemiyorm dr a ama ne zaman çöküşe geçsem d vit ile destekliyorm kendimi daha iyi hissediyorum dr u ihmal etmemek lazımyaaa canımsın senben de çok özlüyorum inan, aslında hep de buralardayım hep okuyorum ama gücüm yazmaya yok
dediklerini yapmaya çalışacağım, inşallah yapabilirim ve inşallah iyi gelir
benim haşimato tiroidim var canım ve evet haklısın değerlerim yükseldiği dönemlerde bunalımlardan bunalım beğeniyorum ben de
uzun zamandır gitmedim de kontrole gitsem iyi olacak
ama hastalığımdan ziyade başka şeyler var, aslında heeppp var olan ama nasıl olduysa bir şekilde hasır altı ettiğim, artık gücüm yetmiyorsa demek hasır altı etmeye
Daha hiç yapmadim . Önceden de içmedim. O zaman suyla yutayim bende .saol canimKuzum çay gibi yapmıyorsun deyilmi, ya yemeklerin üstüne dök baharat gibi ( ben kendi tabağıma koyarım)
Ya salatama koyarım
Yada 1 tatlı kaşığı ağzıma atıp üstüne su içerim
Doğru ödem vs yoksa sırf yağdırregl bugun bitti kabızlıkda yok 3 lt yakın sı içtim yeşilçay içtim ondan biraz moralim bozuldu ama diyetisyen tartıısnda belki yağdan gitmiştir umudu diye kendimi telkin ediyorum
Cuma günü kırmızı kaptan belirlendikten sonra en stresli anım .....Günün müjdesine hazır mıyııız
ArkadaşlarCordelia kaptanimiz önceki yıllarda @Zipzip- kaptanla beraber Masterfit yarışmalarında spor bakanimizdi.
Çoğu burada olmayan Masterfit yarışmacılarınin yani bizim üzerimizde çok emeği vardır. Bugün geleceğini heyecanla bekliyordum. Çok şükür geldi . Sağlıkla, keyifle diyet yolculuğumuz beraber sürsün inşallah.
Onunda ilacı sende canım, inan hiçbirşey bizim kafada büyüttüğümüz kadar büyük değil, aklıma yaşadığım her olumsuzluk geldiğinde güzel hayaller kurup kafamı dağıttım, hep dua ettim ve çok şükür daha iyiyimyaaa canımsın senben de çok özlüyorum inan, aslında hep de buralardayım hep okuyorum ama gücüm yazmaya yok
dediklerini yapmaya çalışacağım, inşallah yapabilirim ve inşallah iyi gelir
benim haşimato tiroidim var canım ve evet haklısın değerlerim yükseldiği dönemlerde bunalımlardan bunalım beğeniyorum ben de
uzun zamandır gitmedim de kontrole gitsem iyi olacak
ama hastalığımdan ziyade başka şeyler var, aslında heeppp var olan ama nasıl olduysa bir şekilde hasır altı ettiğim, artık gücüm yetmiyorsa demek hasır altı etmeye
Haydi o vakit bize kolay gelsinbende 27 sinde başalrım muhtemel yılbaşı bnm doğum günüm o yüzden bişiler yerim muhtemelen
Canım depresyon halindesin sanırım. Çok sık yaşarım bu durumları. Umarım en kısa zamanda geçer.inşallah tatlı dillimm
buraya da vakit ayıramıyorum, hakkını helal et gerçekten
ama inan elim kolum kalkmıyor, işyerinde 3 gündür resmen boş oturuyorum, hiç bir iş yaptığım yok, yapamıyorum
akşamları zaten apayrı vaziyetteyim, mecburen yapmam gerekenleri yapıyorum ama sinir harbi içinde