Popüler Konu LenaG ile MasterFit

canım kan değerlerine baktırsan
Ben uzun bir dönem huysuzdum, tiroid hastalığı çıktı

yaaa canımsın sen ben de çok özlüyorum inan, aslında hep de buralardayım hep okuyorum ama gücüm yazmaya yok
dediklerini yapmaya çalışacağım, inşallah yapabilirim ve inşallah iyi gelir

canım kan değerlerine baktırsan
Ben uzun bir dönem huysuzdum, tiroid hastalığı çıktı
benim haşimato tiroidim var canım ve evet haklısın değerlerim yükseldiği dönemlerde bunalımlardan bunalım beğeniyorum ben de

uzun zamandır gitmedim de kontrole gitsem iyi olacak

ama hastalığımdan ziyade başka şeyler var, aslında heeppp var olan ama nasıl olduysa bir şekilde hasır altı ettiğim, artık gücüm yetmiyorsa demek hasır altı etmeye

Mandalina portakal limon taze zencefil toz zerdeçal karabiber biraz bal koydum süzmedim ben ama acı oldu 2 gün içtim midem yandı gerisi öylece duruyor
Bugün 2. Yi içtim Zerdeçal tadı daha da ağırdı dün daha şekerliydi anlamadım belki süzünce eşit karışmamıştır koyarken

Haşimato bende de var d vit verirdi dr um düzenli bakardı tahlillere şimdi kızımdan fırsat bulup gidemiyorm dr a ama ne zaman çöküşe geçsem d vit ile destekliyorm kendimi daha iyi hissediyorum dr u ihmal etmemek lazım

Ayy ben bunu yeni gördüm

Onunda ilacı sende canım, inan hiçbirşey bizim kafada büyüttüğümüz kadar büyük değil, aklıma yaşadığım her olumsuzluk geldiğinde güzel hayaller kurup kafamı dağıttım, hep dua ettim ve çok şükür daha iyiyim
Rabbim senin de gönlüne ferahlık, huzur versin

Canım depresyon halindesin sanırım. Çok sık yaşarım bu durumları. Umarım en kısa zamanda geçer.
Onu cok sevdiğini ve çok değerli olduğunu söyle içindeki çocuğa. Gerçekten işe yarıyor.
Biz seni çok seviyoruz sen çok değerlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…