Evet bence şaşırmış gibi davraniyor hep gözleri üstümüzdeSasiriyorlar dimi evde olunca :)) g cmis olsun
Ay canım dikkat et suyunu ihmal etme
Annem annem bir minnoş daha hayatımızı güzelleştirdi .
Amin sagolasin iyiler şuanda oğlumun biraz kulağı ağrıyor kızımda limoniÇok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin hepinize
Allah razı olsun canim sagolgeçmiş olsun canım rabbim şifalarını versin inşallah sanada kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Çok tatlılar ya
Hangi oyun ?Keşke ağrısa
Kendimi sizin için riske atıyorum.
Bende bilmiyorum hangi oyun?Hangi oyun ?
Aynen sen relax olAldım sisemi yanıma. Bir litre bitmek uzere
Anlastik
Hepsini mi karıştırıyoruz. Eve geçince yapayım.
Kesinlikle onlar hastalanmasınlarda bizler daha iyi olalım.Evet canım öyle vallaEvladımdan gitsinde gerekiyorsa bana olsun ama ona olmasın diyor insan Çocuklar melek yaaaaa onlar hep iyi olsun.
Bugün 2. Yi içtim Zerdeçal tadı daha da ağırdı dün daha şekerliydianlamadım belki süzünce eşit karışmamıştır koyarken
İsimleri ne abla çok tatlılar ya
İsimleri söylersem tanırlar beniİsimleri ne abla çok tatlılar ya
bende 63 olmak istiyordum bu hafta ama regl vs derken planlar tutmadı kaldım 66 da bari cumaya kadar gitse birazBugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım
8.30
1 tost
1 yumurta
Çay
Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi
Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt
Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle
Elhan ZincirKirma
yeniden kaptan olmalisin spor kraliçesi :)Ayy ben bunu yeni gördüm
evet aslında çok ihmal ediyorum kendimi ama inan bana sıra gelmiyor ya da fırsat yaratmıyorum kendime bilmiyorumHaşimato bende de var d vit verirdi dr um düzenli bakardı tahlillere şimdi kızımdan fırsat bulup gidemiyorm dr a ama ne zaman çöküşe geçsem d vit ile destekliyorm kendimi daha iyi hissediyorum dr u ihmal etmemek lazım
amiinnn canım benimm çok teşekkür ederimOnunda ilacı sende canım, inan hiçbirşey bizim kafada büyüttüğümüz kadar büyük değil, aklıma yaşadığım her olumsuzluk geldiğinde güzel hayaller kurup kafamı dağıttım, hep dua ettim ve çok şükür daha iyiyim
Rabbim senin de gönlüne ferahlık, huzur versin
canımsıınnn sen, sizler de çok çok kıymetlisiniz, ve iyiki varsınızCanım depresyon halindesin sanırım. Çok sık yaşarım bu durumları. Umarım en kısa zamanda geçer.
Onu cok sevdiğini ve çok değerli olduğunu söyle içindeki çocuğa. Gerçekten işe yarıyor.
Biz seni çok seviyoruz sen çok değerlisin.
Güzel menü canımBugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım
8.30
1 tost
1 yumurta
Çay
Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi
Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt
Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle
Elhan ZincirKirma
Mutlu olmak seçimdir canım. Hayatta çok acılar var düşünürsek hep mutsuz olabiliriz. Mutlu olacak şeyleri görmek, seçmek gerekiyor. Dün birisi komik bir video atmıştı.evet aslında çok ihmal ediyorum kendimi ama inan bana sıra gelmiyor ya da fırsat yaratmıyorum kendime bilmiyorum
amiinnn canım benimm çok teşekkür ederim
canımsıınnn sen, sizler de çok çok kıymetlisiniz, ve iyiki varsınız
evet depresyondayım ya da eşiğindeyim, çok çok ihmal ediyorum kendimi esasında, çok hırpalıyorum kendimi onun acısı da çıkıyor, bir yandan bazı bazı vicdan yükleri çok ağırlaştı şu sıralar
Ben de regl oldum ama canim çok tatlı vs istemedibende 63 olmak istiyordum bu hafta ama regl vs derken planlar tutmadı kaldım 66 da bari cumaya kadar gitse biraz
belki korumaya geçmiştir vucud canım hepimizde oluyor dönemsel biraz şaşırt vucudu bakalım bianda gider inşallahBen de regl oldum ama canim çok tatlı vs istemedi
Birde biraz önemli olurdum bu hafta yataktan kalkınca karnım dümdüz kalktım hep ama kilom hala aynı 64takıldım 1 aydır inemiuorum
belki korumaya geçmiştir vucud canım hepimizde oluyor dönemsel biraz şaşırt vucudu bakalım bianda gider inşallah regl dönemi diyon o zamanda kiloya takılma diyorlar zaten bozma moralini için öenmli olan devamlılık benden daha iyi biliyon 2 gü bi detoks falan dene istersenBen de regl oldum ama canim çok tatlı vs istemedi
Birde biraz önemli olurdum bu hafta yataktan kalkınca karnım dümdüz kalktım hep ama kilom hala aynı 64takıldım 1 aydır inemiuorum