Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sasiriyorlar dimi evde olunca :)) g cmis olsun
Evet bence şaşırmış gibi davraniyor hep gözleri üstümüzde
ben orucu açmadım daha 62 saat oldu
Elhan
@anneadayiiii
Ay canım dikkat et suyunu ihmal etme
Annem annem bir minnoş daha hayatımızı güzelleştirdi .
Sen güzel baktığın için güzel canım benim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin hepinize
Amin sagolasin iyiler şuanda oğlumun biraz kulağı ağrıyor kızımda limoni
geçmiş olsun canım rabbim şifalarını versin inşallah sanada kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Allah razı olsun canim sagol

Bugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım

8.30
1 tost
1 yumurta
Çay

Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi

Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt

Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle

Elhan ZincirKirma

bende 63 olmak istiyordum bu hafta ama regl vs derken planlar tutmadı kaldım 66 da bari cumaya kadar gitse biraz

evet aslında çok ihmal ediyorum kendimi ama inan bana sıra gelmiyor ya da fırsat yaratmıyorum kendime bilmiyorum

amiinnn canım benimm çok teşekkür ederim

canımsıınnn sen, sizler de çok çok kıymetlisiniz, ve iyiki varsınız

evet depresyondayım ya da eşiğindeyim, çok çok ihmal ediyorum kendimi esasında, çok hırpalıyorum kendimi onun acısı da çıkıyor, bir yandan bazı bazı vicdan yükleri çok ağırlaştı şu sıralar

Güzel menü canım

Mutlu olmak seçimdir canım. Hayatta çok acılar var düşünürsek hep mutsuz olabiliriz. Mutlu olacak şeyleri görmek, seçmek gerekiyor. Dün birisi komik bir video atmıştı.
aydınlandım hayat bu falan diyor adam... hayat acı tatlı yaşadıklarımız Sonuçta. O videoyu bulup atayim tekrar.

bende 63 olmak istiyordum bu hafta ama regl vs derken planlar tutmadı kaldım 66 da bari cumaya kadar gitse biraz
Ben de regl oldum ama canim çok tatlı vs istemedi
Birde biraz önemli olurdum bu hafta yataktan kalkınca karnım dümdüz kalktım hep ama kilom hala aynı 64 takıldım 1 aydır inemiuorum

Birde biraz önemli olurdum bu hafta yataktan kalkınca karnım dümdüz kalktım hep ama kilom hala aynı 64 takıldım 1 aydır inemiuorum
belki korumaya geçmiştir vucud canım hepimizde oluyor dönemsel biraz şaşırt vucudu bakalım bianda gider inşallah

belki korumaya geçmiştir vucud canım hepimizde oluyor dönemsel biraz şaşırt vucudu bakalım bianda gider inşallah regl dönemi diyon o zamanda kiloya takılma diyorlar zaten bozma moralini için öenmli olan devamlılık benden daha iyi biliyon 2 gü bi detoks falan dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…