Aaa annem bir ara içerdi kayısıli form çayı ve kabızlığı geçmişti. Nasıl unutmuşum . Eve giderken Alaçam mutlaka canım . Çok teşekkür ederim.bende çok çekiyorum onu acı cehre tohumu var o da işe yarıyor bide form çatı diye geçen çaylar varya onun kayısılısı işe yarıyor bende
Yaramazlık yapanları yakıyom sadeceGüzel günler hocam
Gözünden kaçmak lazım.
Evet canım öğretmenim
Hayır hayır. Ben sınıf öğretmeniyim.
Sanada çok gerçmişler olsun,evlat konu olunca biz hastalansak umurumuzda olmaz,yeter ki çocuklarımız iyi olsun.Teşekkür ederim ❤Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün baya toparladı şükür kusma ve ateş durdu. Öksürük ve halsizlik kaldı sadece
3gece ateş,kusma vs. İle uğraşınca tabi bana bulaştı benada bugün ilaç yazıldı . Baya hastayım ama şükür kızım atlattı ya gerisi önemli değil.
ahhh ya çok üzüldüm, Allah ailelerine sabır versinBugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir
çok geçmiş olsun kuzum ya eve hastalık girdi mi sıradan geçiriyor zatenTeşekkür ederim ❤Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün baya toparladı şükür kusma ve ateş durdu. Öksürük ve halsizlik kaldı sadece
3gece ateş,kusma vs. İle uğraşınca tabi bana bulaştı benada bugün ilaç yazıldı . Baya hastayım ama şükür kızım atlattı ya gerisi önemli değil.
yok kaptanımm korkma korkmaJasminium84 nerelerdesin kaçamak yapmıyorsun demi korkutma beni
İllaa kalorili olacaksagolun canım benim:)
bende dibek kahvesi içecegim. :)
Sabahın kime vurduğunu biliyorum. İkindiyide Google amcaya sordum. Günaydın hocam.Günaydın canımSabah güneşi yüzüme vuruyor şu an. ikindi güneşi kime vurur biliyorsun
Keyifli olsun inşallahGunooo minoşum
Ay yok bana göre değil. Yumurtanın yanında birşeyler olsa tamam da. Tek başına gitmiyor.Yumurta yararlıdır yaponyada çocuklara günde 8 yumurta veriyorlarmis
Sen yabancı değilsin kaptanım bende haftasonu kabak yapacam
Seven için birşey diyemem. Tartıldım ama öyle ahım şahım bir kilo gitmedi. WC sıkıntısı yaşıyorum belki de ondandır. O yüzden bugün kuruerik bulmam lazım.Ama irade gerektirir. Ben de deneybilirim. Çok severim yumurtayı her öğün yiyebilirimtartildin mi hiç peki? Kayda değer bir eksi var mi canim?
Çok farketmedi canımyumurta diyeti çok duyar oldum bu ara kaç gün yaptın canım nasıl oluyor ben kaçırmışım arada yazışmalarda kilo fark ettimi
Senden korktum hocam.Yaramazlık yapanları yakıyom sadece
Sanada çok gerçmişler olsun,evlat konu olunca biz hastalansak umurumuzda olmaz,yeter ki çocuklarımız iyi olsun.
çok geçmiş olsun canımBizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
Kabızlık da ondan olabilir canikom.Dün hiç şu icmedigimi bugün farkettim. Çünkü sisem öylece duruyor. Belki de kilo o yüzden az gitti.
aynen ılık su ve yeşillikKabızlık da ondan olabilir canikom.Bugün bol sıvı tuket inşallah
Yok yok korkma bişicik yapmamSabahın kime vurduğunu biliyorum. İkindiyide Google amcaya sordum. Günaydın hocam.
Ay yok bana göre değil. Yumurtanın yanında birşeyler olsa tamam da. Tek başına gitmiyor.
Seven için birşey diyemem. Tartıldım ama öyle ahım şahım bir kilo gitmedi. WC sıkıntısı yaşıyorum belki de ondandır. O yüzden bugün kuruerik bulmam lazım.
Çok farketmedi canım
Senden korktum hocam.
kalorisiz amaİllaa kalorili olacak
bende suyu az içiyorum 2 lt ama az 3,5 lt olmasi gerekti..Dün hiç şu icmedigimi bugün farkettim. Çünkü sisem öylece duruyor. Belki de kilo o yüzden az gitti.
tiyatrocu musun:)Merhabalar tekraryarım lavaşa sardığım dereotlu omlet. Ekstra 1 tk acuka,1 dilim hindi füme ve roka koydum(kansızlığıma şifa oldu yeşillikler tam bir mineral vitamin depoları) ve 12:30 da ilk öğünüm olacak. elma,badem ve kaşar akşama kadar kıtkıt tıkır tıkır fare gibi kemirmelik :)) bugün sporum sabah yaptığım 40 dklık eliptik,akşama yürüyüş yok ekstra çünkü devlet tiyatrosuna gideceğim
Hadi ozaman git spor ayakkabını markete git ama en uzun yoldan git biraz yürüyüş günü kurtarır bir adım at yüreğin için hadiahhh ya çok üzüldüm, Allah ailelerine sabır versin
Allah hep iyi insanlarla, iyiliklerle karşılaştırsın yavrularımızı, ne büyük acı o aile için
çok geçmiş olsun kuzum ya eve hastalık girdi mi sıradan geçiriyor zaten
yok kaptanımm korkma korkma
gerginliğimi atamıyorum sadece, içimdeki canavar dışarı çıktı resmen, sürekli bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum, yüreğimdeki ağırlık mahvetti benio yüzden içimden birşey de yapmak gelmiyor
Aldım sisemi yanıma. Bir litre bitmek uzereKabızlık da ondan olabilir canikom.Bugün bol sıvı tuket inşallah
AnlastikYok yok korkma bişicik yapmam
Hepsini mi karıştırıyoruz. Eve geçince yapayım.bende suyu az içiyorum 2 lt ama az 3,5 lt olmasi gerekti..
kabizlik içinde en iyi iki çözüm var KEFİR ve soda limon zencefil.. bu ikili mükemmel benden demesi
hayır hepsini degil.Aldım sisemi yanıma. Bir litre bitmek uzere
Anlastik
Hepsini mi karıştırıyoruz. Eve geçince yapayım.