Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hadi ozaman git spor ayakkabını markete git ama en uzun yoldan git biraz yürüyüş günü kurtarır bir adım at yüreğin için hadi
öğle arasında çıkacağım kaptanım, bir tur atıp döneceğim ofise

keşke bir mucize olsa, kafamın içindekileri çözebilsem, yüreğimi ferahlatabilsem, uzun zamandır taşıyorum ama son zamanlarda çok çok ağırlaştı niye böyle bilmiyorum

Mucize sensin canım her derdin bir dermanı var dertlerin bir nedeni var kendi payına düşeni al hallet gerisini at

Yaramazlık yapanları yakıyom sadece

Sanada çok gerçmişler olsun,evlat konu olunca biz hastalansak umurumuzda olmaz,yeter ki çocuklarımız iyi olsun.
Evet canım öyle valla Evladımdan gitsinde gerekiyorsa bana olsun ama ona olmasın diyor insan Çocuklar melek yaaaaa onlar hep iyi olsun.

amin sagolasın kaptanellam hiç açlık rahatsızlık hissetmiyorum inşallah şifa olur diyorum çünkü tartıya yansımadı bu açlık
Defalarca yaptığın içindir, merak etme yine gider.
Ben 23 gün yaptığımda sabit kaldığım bile oldu,
Kahve ve siyah çaya ara versen çok daha şifalı olurdu

Casminim buğulu sevdam tabi ki başaracaksın.
inşallah tatlı dillimm

buraya da vakit ayıramıyorum, hakkını helal et gerçekten

ama inan elim kolum kalkmıyor, işyerinde 3 gündür resmen boş oturuyorum, hiç bir iş yaptığım yok, yapamıyorum

akşamları zaten apayrı vaziyetteyim, mecburen yapmam gerekenleri yapıyorum ama sinir harbi içinde

Bizimkiler canları isterse kendilerini sevdiriyorlar, tabi elimden kurtulurlarsa
Yakalayıp kucaklıyorum

Birde kabızlık sorunu var bu ara. Günlerdir tık yok. Sinemaki aldım. Umarım iyi gelir ,eve giidnce icecem.
Kuzum çay gibi yapmıyorsun deyilmi, ya yemeklerin üstüne dök baharat gibi ( ben kendi tabağıma koyarım)
Ya salatama koyarım
Yada 1 tatlı kaşığı ağzıma atıp üstüne su içerim

Hakkım varsa helal olsun ama seni görememenin özlemini gideremiyorum. Olmasını istediğin seyleri hayal et neler hissedecegini aklına getir ama hepsi olumlu olsun. Bilincaltin bunu komut olarak alır gerçekleştirmeye odaklanır. Onun gerçek ve hayali ayırt etmesi mümkün değil. İyi hissediyormuşsun gibi davran zaman içinde o hâl gerçeğe dönüşür. Test ettim onayladım inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…