Hepsini karistirsam etkisi iki katına çıkar mı?hayır hepsini degil.
kefir ayri
soda limon zencefil ayrısakın karıştırma ikisini
soda limon zencefili evet hepsini :)
bi soda
yarim limon sıkmalısın
1 çay kaşığı zencegil karıştır
öğle arasında çıkacağım kaptanım, bir tur atıp döneceğim ofiseHadi ozaman git spor ayakkabını markete git ama en uzun yoldan git biraz yürüyüş günü kurtarır bir adım at yüreğin için hadi
Mucize sensin canım her derdin bir dermanı var dertlerin bir nedeni var kendi payına düşeni al hallet gerisini atöğle arasında çıkacağım kaptanım, bir tur atıp döneceğim ofise
keşke bir mucize olsa, kafamın içindekileri çözebilsem, yüreğimi ferahlatabilsem, uzun zamandır taşıyorum ama son zamanlarda çok çok ağırlaştı niye böyle bilmiyorum
Aklıma düşürdün bak şimdi.tadi da kötü olmaz herhalde
Oy minnoşlarErkekler hep mi ayni olur
Bunlar da bizimkiler,iki kardesti ayirmadik
Eki Görüntüle 3351226 Eki Görüntüle 3351227
dene sonra bana ayy naptin migii karnimmm agriyooo demeAklıma düşürdün bak şimdi.tadi da kötü olmaz herhalde
inşallah, inşallah becerebilirim kaptanımMucize sensin canım her derdin bir dermanı var dertlerin bir nedeni var kendi payına düşeni al hallet gerisini at
yok hayır izleyici olarak :) devlet tiyatrosu bana çok yakın o yüzden sezon oyunlarının tümüne giderimtiyatrocu musun:)
afiyet olsun kansizlik anemi bendede var..
yeşillik gerçekten şifa deposu..
bir deneyip bize de haber verirsen seviniriz :))Hepsini karistirsam etkisi iki katına çıkar mı?
Evet canım öyle vallaYaramazlık yapanları yakıyom sadece
Sanada çok gerçmişler olsun,evlat konu olunca biz hastalansak umurumuzda olmaz,yeter ki çocuklarımız iyi olsun.
Casminim buğulu sevdam tabi ki başaracaksın.inşallah, inşallah becerebilirim kaptanım
Defalarca yaptığın içindir, merak etme yine gider.amin sagolasın kaptanellam hiç açlık rahatsızlık hissetmiyorum inşallah şifa olur diyorum çünkü tartıya yansımadı bu açlık
28 aralıkta bizde başlıyoruz, dilersen birlikte yaparız ama 31 inde tuzsuz yiyebileceksen3 günlük su orucu yapanlar genelde öyle diyor ben birşeyi yanlışmı yaptım acaba
inşallah tatlı dillimmCasminim buğulu sevdam tabi ki başaracaksın.
Bizimkiler canları isterse kendilerini sevdiriyorlar, tabi elimden kurtulurlarsaGeçmiş olsun canım kaç yaşında
Yaa ben de çok seviyorum ama bizimki hiç sevdirmiyor çok cadaloz. Sokakta 10-15 arası kedim var onları seviyoruz.
Günaydın
Günaydın kaptanım. Dün saatim telefonla senkronize olmadı yazamadım. Saatime göre 7000 üstü olmalı ama silindi. İnşallah bozulmamıştır
Bunların hepsi bi fena yaa çok seviyorum
Tipe bakşu peti uzatıp uyuma hareketine bayılıyorum
çünkü günlük rutin değişirse sinir oluyolar Geçmiş olsun canım
Yaa o burun neee şaşkın şey
Günaydın canım
Günaydın inşallah canım
Ooo çok iyi, şifa olsun inşallah. Vücut yenileniyor diyorlar. Aslında benim çok ihtiyacım var
Kuzum çay gibi yapmıyorsun deyilmi, ya yemeklerin üstüne dök baharat gibi ( ben kendi tabağıma koyarım)Birde kabızlık sorunu var bu ara. Günlerdir tık yok. Sinemaki aldım. Umarım iyi gelir ,eve giidnce icecem.
Yaaaacok cok masallah bu ikisi evimizde bir d dukkanda baktiklarim vaf mesela bu üç gün once geldi bana adı Julide oldu cok s viyorum hepsini mirmirmir tam bir şifa kaynagi
Eki Görüntüle 3351241
Erkekler hep mi ayni olur
Bunlar da bizimkiler,iki kardesti ayirmadik
Eki Görüntüle 3351226 Eki Görüntüle 3351227
Anammmm askerlik zamanı gelmiş maşallah bebeğimeEki Görüntüle 3351230
Yaylada bulduğum Şakirim
Eki Görüntüle 3351232
Bugünkü Şakirimmm
@pastelfit ,Cordelia patimsilizm
Hakkım varsa helal olsun ama seni görememenin özlemini gideremiyorum.inşallah tatlı dillimm
buraya da vakit ayıramıyorum, hakkını helal et gerçekten
ama inan elim kolum kalkmıyor, işyerinde 3 gündür resmen boş oturuyorum, hiç bir iş yaptığım yok, yapamıyorum
akşamları zaten apayrı vaziyetteyim, mecburen yapmam gerekenleri yapıyorum ama sinir harbi içinde