- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
harikaBugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım
8.30
1 tost
1 yumurta
Çay
Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi
Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt
Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle
Elhan @kayipdunya
takılma olduğunda biraz spora yüklenmek gerekiyor 1 saat yürüyorsan 1,5 saat yürü meselaBen de regl oldum ama canim çok tatlı vs istemedi
Birde biraz önemli olurdum bu hafta yataktan kalkınca karnım dümdüz kalktım hep ama kilom hala aynı 64takıldım 1 aydır inemiuorum
doğru diyorsun canım, esasında hiçbir zaman kendimden iyisine bakmam, annem hep derdi ki her zaman senden zor durumda olanları düşün.Mutlu olmak seçimdir canım. Hayatta çok acılar var düşünürsek hep mutsuz olabiliriz. Mutlu olacak şeyleri görmek, seçmek gerekiyor. Dün birisi komik bir video atmıştı.
aydınlandım hayat bu falan diyor adam... hayat acı tatlı yaşadıklarımız Sonuçta. O videoyu bulup atayim tekrar.
sağol canımmmPatelim paylaşmışJasminium84
nerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydumdoğru diyorsun canım, esasında hiçbir zaman kendimden iyisine bakmam, annem hep derdi ki her zaman senden zor durumda olanları düşün.
hep de öyle yaparım, eşim mesela borcumuz çok vs diye üzüldüğünde hep şey derim olsun en azından ödeyebiliyoruz, borcu borçla kapatanlar var ve hatta onu bile yapamayanlar var derim.
yani normalde vardır bunda bir hayır diye düşünen bir kadınımdır.
hemen öyle karalar bağlamam, umursamaz değilim, yaşamam gerektiği kadar üzülürüm ama uzatmam
bu sefer kendi hatalarımdan kaynaklanan şeyler olduğu için sanırım, çok kızgınım kendime, işin kötüsü düzeltebileceğim şeyler de değil o yüzden içimi tüketti birazcık bu durum. başkası bir hata yapsa üzerinde durmuyorum kendi yapınca insan aynı umursamazlıkta olmuyormuş onu farkettim.
sağol canımmm
Başın sağolsun canım, cennet bekçidir inşaAllahnerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....
Ne tatlı bir aile
Herkes payına düşeni alsın bu yorumdanerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....
o kadar doğru ki aslında, keşke olsa ama ne yazık ki geçmişi değiştiremem biliyorum ya bununla yaşamayı öğrenmeliyim ya da yüzleşmeliyim, ama yüzleşmeye cesaretim henüz yokEğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
başın sağolsun bitanem, çok çok üzüldüm.bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın.....
sizler bana çok iyi geliyorsunuz, hepinizin çeşitli tecrübeleri olduğunu bana elinizden geldiğince yardımcı olacağınıza eminim. sabahtan beri her biriniz benimle ilgilendiniz Allah razı olsuneminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki
persembe aksam kosuya gidicem o bu akşam ve perşembe akşamı açlık yapicam bakalım belki toparlarimbelki korumaya geçmiştir vucud canım hepimizde oluyor dönemsel biraz şaşırt vucudu bakalım bianda gider inşallah regl dönemi diyon o zamanda kiloya takılma diyorlar zaten bozma moralini için öenmli olan devamlılık benden daha iyi biliyon 2 gü bi detoks falan dene istersen
Afiyet olsun canimharika
ben de ara öğünümü yeni yapabiliyorum,akşama zaten yürüyüş yapamayacağım o yüzden akşamı boş geçebilirim
Aslında bugün spor günümdü bebeler hasta olunca onlarla birlikte evde kaldım. Şimdi ikisi de uyuyor. Olsun onlar iyileşince ben her şekilde sporumu yaparım inşallah. Sağol desteğin icintakılma olduğunda biraz spora yüklenmek gerekiyor 1 saat yürüyorsan 1,5 saat yürü mesela
ayrıca ellerine, yüreğine sağlık biriciğim, uzun uzun yazmışsın.nerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Afiyet olsun canımBugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım
8.30
1 tost
1 yumurta
Çay
Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi
Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt
Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle
Elhan @kayipdunya
amin inşallahh canımBaşın sağolsun canım, cennet bekçidir inşaAllah
Allah sabır versin canımnerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
suya anlat daga taşa anlat bir kağıda yaz sonra yak biliyorum konuşmak kolay değil ama dilinden dökülünce yada yazınca dışardan bakmış gibi olup sene belki bir yol görürsen daha önce aklına gelmeyen biizm yapacagımız birşey olursa biz burdayız o ayrı tabikio kadar doğru ki aslında, keşke olsa ama ne yazık ki geçmişi değiştiremem biliyorum ya bununla yaşamayı öğrenmeliyim ya da yüzleşmeliyim, ama yüzleşmeye cesaretim henüz yok
başın sağolsun bitanem, çok çok üzüldüm.amiinn, evlat acısı çok zor, abim vefat edeli 4 sene olacak annemle babam hala tam anlamıyla kendilerine gelemediler hele babam o dağ gibi adam gözümün önünde yıkıldı resmen
sizler bana çok iyi geliyorsunuz, hepinizin çeşitli tecrübeleri olduğunu bana elinizden geldiğince yardımcı olacağınıza eminim. sabahtan beri her biriniz benimle ilgilendiniz Allah razı olsun
sadece ben her zaman herşeyimi anlatamıyorum, daha çok içime atmak gibi pis bir huyum var ama işte o da böyle olur olmadık zamanlarda ortaya çıkıp ceeeee diyor
bir nebze olsa nefes aldırırsa sana sayfalarca yazarım ne zaman istersenayrıca ellerine, yüreğine sağlık biriciğim, uzun uzun yazmışsın.
ellerin dert görmesin
allah razı olsun canım sağolasınZayif bir Dombili basın sagolsun canim. Çok zor bir durum. Allah sabır versin. Ama işte Allah bir şekilde insanı düştüğü yerden kaldırıyor. Bazen geç bazen erken. Yaşadığımız sürece ayakta kalmaya mecburuz.
Jasminium84 canim sen de şuanda her ne düşünüyorsan ne konuda dara düştüysen Allah yardımcın olsun. Anlatmak istersen dinleriz. Bazen dipsiz bir kuyu gibi gorunen şeyler bir bakmışsın aslında oyle değilmiş, hayat devam ediyormuş...
tabiki insanız takıyoruz üzülüyoruz zaten normali bu ama zaman geçince hiç bir şeye acıya üzüntüye bile hakettiği kadar zaman vermek gerekmiş , yoksa kendimizden gidiyor yineAllah sabır versin canım
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur. Ne güzel yazmışsın ama elimizde değil ki işte keşke yapmasak takmasak
amin canım, çok çok teşekkür ediyorum. inan çok duygulandım, çok güzel insanlar tanımışım ben aslındaJasminium84 canim sen de şuanda her ne düşünüyorsan ne konuda dara düştüysen Allah yardımcın olsun. Anlatmak istersen dinleriz. Bazen dipsiz bir kuyu gibi gorunen şeyler bir bakmışsın aslında oyle değilmiş, hayat devam ediyormuş...
bak bu güzel bir fikirmiş aslında, yazıya döküp sonra yakıp gitmek bir nebze rahatlatır beni belkisuya anlat daga taşa anlat bir kağıda yaz sonra yak biliyorum konuşmak kolay değil ama dilinden dökülünce yada yazınca dışardan bakmış gibi olup sene belki bir yol görürsen daha önce aklına gelmeyen biizm yapacagımız birşey olursa biz burdayız o ayrı tabiki
sende iyiki varsın ve bu hayatta sana en çok yardım edecek kişi kendinsin unutma Dualarım seninleamin canım, çok çok teşekkür ediyorum. inan çok duygulandım, çok güzel insanlar tanımışım ben aslındahenüz başkalarıyla paylaşabilecek kadar yüzleşebildiğim bir konu değil ama çok teşekkür ediyorum tekrar, birilerine anlatabileceğimi bilmek çok nadide güzellikte bir duygu, bunu hissettirdiğin için, hissettirdiğiniz için varolun
bak bu güzel bir fikirmiş aslında, yazıya döküp sonra yakıp gitmek bir nebze rahatlatır beni belki
iyiki buradasınız, iyiki varsınız