- 7 Ağustos 2016
- 4.176
- 15.180
ne nasıl kuzu tum gun acmıydın23 Kasım
Menü
Yok
Bugün de kendime özel yemek hazırlayacak vaktim olmadı, iyide oldu
1 lt su
2 kupa kahve
LenaG sibel_84
Eki Görüntüle 3508962
3.131 adım
Boncuk2307
Hunharca yedim canım.Kizcee hemen 55 lere nasıl çıktınn gel geri bekliyoruz senii
74 olsun canımay bitmesine 1 hafta kaldı.
o yüzden yılbaşı hedeflerini oluşturabiliriz
Teşekkür ederim bidenemmmm, sen de iyi ki varsınElhan sibel_84 Sitare55 dolar milyoneri arke
Öğretmenler gününüz kutlu olsun Çiçeklerim . Rabbim sizi gibi değerli öğretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin.İyi ki varsınız
Oyyy boncukkkuuuummmm teşekkür ederim kuzuuuummmmmm ben de seni öpüyorumBaştaElhan şekerparem, Sitare55 yıldızım canım ciğerim dolar milyoneri balımsuuu, sibel_84 canımın en içiii kaptanım, arke baltanemiz olmak üzere hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. En kutsal mesleklerden bir tanesini yapıyorsunuz, hakkınız ödenmez. Sizlere teeek tek kocaman sarılıyorum ve gül kokulu yanaklarınızdan öpüyorum
Canım ablacım çoook teşekkür ederiiiimmmm sen de iyi ki varsın sayende kaçmıyoruzSevgili öğretmenlerim
Elhan sibel_84 Sitare55 arke dolar milyoneri
Daha hatırlayamadıklarım, hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun
İyiki varsınız, iyiki burdasınız
Oyyyyşşşşş senin mesleki aktarımının şahaneliğini yerim beeennnnnGönle huzur veren güzellik, ömrün başarıyla sağlıkla geçsin.Senin de günün kutlu olsun. nice yıllara
Teşekkür ederim canııımmmmmm Allah razı olsun sen de, siz de iyi ki varsınızElhan Sitare55 sibel_84 arke dolar milyoneri
Ve diğer arkadaşlardan öğretmen olanlar
Gününüz kutlu olsun emeklerinizin kıymetinin bilindiği nice yıllariniz olsunBu kutsal mesleği basının tacı olarak bilen nesillerle karsilasmaniz ümidiyle iyiki varsıniz
Sağol canım kaptanımmÇiçeğim sakın üzülmeSenin zaten üzülmeni gerektiren bir kilon yok tatlım Gayette fitsin kafana takma meleğim
Olabilir canım, kot pantolon biraz daha kilolu gösteriyor beni sanırım ondanKuzum bazen kıyafetlerde bizi kilolu yada daha ince gösteriyor, muhtemelen onların görüşünü o etkiledi, sakın moralini bozma, yoluna devam et
Dünkü menüm tam cumartesi menüsü oldu kaptanımKızlarrrrr maviler mavişler bugün menü göndermeyen canlarım yarın menüleri göndermeyi unutmayın kuşlarım
Yarın itibari ile kaçamaksız sağlıklı menüler bekliyorum sizleri öpüyorum
Boncuk2307
@Cakinin Gelini
Elhan
@60kiloyum
A Asya89
Jasminium84
@Cicekbocekkaktus
@Beyaz leylak
@yosunlupapatya
@Ankee
@Pembepilates
@FitVenus
bluegreeneyes
@malahit
@tomrs
Tutku44
Afiyet olsunnBen pazar kahvaltimi yaptim valla. Çaya devamSofradan bildiriyorum
Bu da keto kahvaltim
Eki Görüntüle 3508993
Hosgeldin canım aramizaBunlarida doldurdum ve hazırım
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:77.8
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: troid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: guatr
Günaydın hoşgeldin çiçeğimGünaydın kızlar bende katılmak istiyorum
Ok anlaştıkCumartesi rahatlığı oldu biraz kaptanımartık dikkat etmeye çalışırim
Süper menü süper spor harikasınCumartesi Menusu
10.00 1 haslanmis yumurta,1 zeytin, bolca marul, 3 dilim peynir , 2 dilim tam bugday ekmek
13.00 1 muz
15.00 2 yk mercimekli bulgur pilavi, 3 yk kofteli eksili corba
17.00 3 dilim armut
18.30 4 yk mercimekli bulgur pilavi, domates, 3 yk kofteli eksili corba
1.5 lt
15 dk eliptik ....105 p
20 dk leslie .... 200p
30 sn plank.... 30 p
20 adt gobek egzersiz ... 20 p
toplam... 355 puan
Eki Görüntüle 3509015
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Ok şekerimSağol canım kaptanımm
Yok yok takmıyorum inan, anlık bi sinirlendim ama modumu düşürmesine izin vermedim
Olabilir canım, kot pantolon biraz daha kilolu gösteriyor beni sanırım ondan
Dünkü menüm tam cumartesi menüsü oldu kaptanım
Ama bugün itibariyle tabii ki tam anlamıyla odaklı devam edeceğim, şu an keyif kahvemi içiyorum henüz günü açmadım
GünaydınEki Görüntüle 3509022
Günaydın kızlar
Nohut ekmeği yapıyorum, bu sefer lor da koydun içine. Ekmek yerine öneriyorum bunu çok lezzetli oluyor.
Günaydın hoşgeldin çiçeğim
Ok anlaştık
Süper menü süper spor harikasınafiyet olsun canım
Ok şekerim