Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cumartesi Menusu
10.00 1 haslanmis yumurta,1 zeytin, bolca marul, 3 dilim peynir , 2 dilim tam bugday ekmek
13.00 1 muz
15.00 2 yk mercimekli bulgur pilavi, 3 yk kofteli eksili corba
17.00 3 dilim armut
18.30 4 yk mercimekli bulgur pilavi, domates, 3 yk kofteli eksili corba

1.5 lt

15 dk eliptik ....105 p
20 dk leslie .... 200p
30 sn plank.... 30 p
20 adt gobek egzersiz ... 20 p
toplam... 355 puan

LenaG
Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307

Teşekkür ederim bidenemmmm, sen de iyi ki varsın
Oyyy boncukkkuuuummmm teşekkür ederim kuzuuuummmmmm ben de seni öpüyorum
Canım ablacım çoook teşekkür ederiiiimmmm sen de iyi ki varsın sayende kaçmıyoruz
Gönle huzur veren güzellik, ömrün başarıyla sağlıkla geçsin. Senin de günün kutlu olsun. nice yıllara
Oyyyyşşşşş senin mesleki aktarımının şahaneliğini yerim beeennnnn amin ecmain abaaammm
Teşekkür ederim canııımmmmmm Allah razı olsun sen de, siz de iyi ki varsınız

Elhan Sitare55 sibel_84 arke dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum

Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum

Çiçeğim sakın üzülme Senin zaten üzülmeni gerektiren bir kilon yok tatlımGayette fitsin kafana takma meleğim
Sağol canım kaptanımm

Yok yok takmıyorum inan, anlık bi sinirlendim ama modumu düşürmesine izin vermedim

Kuzum bazen kıyafetlerde bizi kilolu yada daha ince gösteriyor, muhtemelen onların görüşünü o etkiledi, sakın moralini bozma, yoluna devam et
Olabilir canım, kot pantolon biraz daha kilolu gösteriyor beni sanırım ondan

Dünkü menüm tam cumartesi menüsü oldu kaptanım

Ama bugün itibariyle tabii ki tam anlamıyla odaklı devam edeceğim, şu an keyif kahvemi içiyorum henüz günü açmadım

Günaydın kızlar bende katılmak istiyorum
Günaydın hoşgeldin çiçeğim
Cumartesi rahatlığı oldu biraz kaptanım artık dikkat etmeye çalışırim
Ok anlaştık
Süper menü süper spor harikasın afiyet olsun canım
Ok şekerim

Merhabalar arkadaşlar Güzel bir gün diliyorum herkese. bDünkü menümüzde bırakayım unıtmadan
LenaG Boncuk2307 sibel_84
23 Kasım Cumartesi
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

200 gr et sote
Biraz salata
Biraz sebze sote
Bir porsiyon cıss

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, şişe maden suyu
Egzersiz :
22:00-23::00
60 dk evde yürüyüş =6200 adım
720 jumpıng jaks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…