Popüler Konu LenaG ile MasterFit

bende çok çekiyorum onu acı cehre tohumu var o da işe yarıyor bide form çatı diye geçen çaylar varya onun kayısılısı işe yarıyor bende
Aaa annem bir ara içerdi kayısıli form çayı ve kabızlığı geçmişti. Nasıl unutmuşum . Eve giderken Alaçam mutlaka canım . Çok teşekkür ederim.

Güzel günler hocam

Gözünden kaçmak lazım.

Evet canım öğretmenim

Hayır hayır. Ben sınıf öğretmeniyim.
Yaramazlık yapanları yakıyom sadece :KK53:
Teşekkür ederim ❤🙏🏻 Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün baya toparladı şükür kusma ve ateş durdu. Öksürük ve halsizlik kaldı sadece 🧿
3gece ateş,kusma vs. İle uğraşınca tabi bana bulaştı benada bugün ilaç yazıldı . Baya hastayım ama şükür kızım atlattı ya gerisi önemli değil.
Sanada çok gerçmişler olsun,evlat konu olunca biz hastalansak umurumuzda olmaz,yeter ki çocuklarımız iyi olsun.

Bugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var 😔
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir 😔
ahhh ya çok üzüldüm, Allah ailelerine sabır versin :KK43:

Allah hep iyi insanlarla, iyiliklerle karşılaştırsın yavrularımızı, ne büyük acı o aile için :KK43:

Teşekkür ederim ❤🙏🏻 Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün baya toparladı şükür kusma ve ateş durdu. Öksürük ve halsizlik kaldı sadece 🧿
3gece ateş,kusma vs. İle uğraşınca tabi bana bulaştı benada bugün ilaç yazıldı . Baya hastayım ama şükür kızım atlattı ya gerisi önemli değil.
çok geçmiş olsun kuzum ya eve hastalık girdi mi sıradan geçiriyor zaten :KK43:

Jasminium84 Jasminium84 nerelerdesin kaçamak yapmıyorsun demi korkutma beni
yok kaptanımm korkma korkma :KK70:

gerginliğimi atamıyorum sadece, içimdeki canavar dışarı çıktı resmen, sürekli bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum, yüreğimdeki ağırlık mahvetti beni :KK43: o yüzden içimden birşey de yapmak gelmiyor

Günaydın canım 😘 Sabah güneşi yüzüme vuruyor şu an. :confused:ikindi güneşi kime vurur biliyorsun 😅

Keyifli olsun inşallah 🙏 Gunooo minoşum :KK60:
Sabahın kime vurduğunu biliyorum. İkindiyide Google amcaya sordum. Günaydın hocam.
Yumurta yararlıdır yaponyada çocuklara günde 8 yumurta veriyorlarmis🤣🤣🤣🤣

Sen yabancı değilsin kaptanım bende haftasonu kabak yapacam 🤣🤣🤣
Ay yok bana göre değil. Yumurtanın yanında birşeyler olsa tamam da. Tek başına gitmiyor.
Ama irade gerektirir. Ben de deneybilirim. Çok severim yumurtayı her öğün yiyebilirim😂 tartildin mi hiç peki? Kayda değer bir eksi var mi canim?
Seven için birşey diyemem. Tartıldım ama öyle ahım şahım bir kilo gitmedi. WC sıkıntısı yaşıyorum belki de ondandır. O yüzden bugün kuruerik bulmam lazım.
yumurta diyeti çok duyar oldum bu ara kaç gün yaptın canım nasıl oluyor ben kaçırmışım arada yazışmalarda kilo fark ettimi
Çok farketmedi canım
Yaramazlık yapanları yakıyom sadece :KK53:

Sanada çok gerçmişler olsun,evlat konu olunca biz hastalansak umurumuzda olmaz,yeter ki çocuklarımız iyi olsun.
Senden korktum hocam. 🤣🤣🤣

Merhabalar tekrar :KK200: yarım lavaşa sardığım dereotlu omlet. Ekstra 1 tk acuka,1 dilim hindi füme ve roka koydum(kansızlığıma şifa oldu yeşillikler tam bir mineral vitamin depoları) ve 12:30 da ilk öğünüm olacak. elma,badem ve kaşar akşama kadar kıtkıt tıkır tıkır fare gibi kemirmelik :)) bugün sporum sabah yaptığım 40 dklık eliptik,akşama yürüyüş yok ekstra çünkü devlet tiyatrosuna gideceğim :KK200::KK68:

Eklentiler

• 1702453077724 (1).jpg
    1702453077724 (1).jpg
    222,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 1702453077740 (1).jpg
    1702453077740 (1).jpg
    280 KB · Görüntüleme: 28
  • 1702453077709 (1).jpg
    1702453077709 (1).jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 26
Sabahın kime vurduğunu biliyorum. İkindiyide Google amcaya sordum. Günaydın hocam.

Ay yok bana göre değil. Yumurtanın yanında birşeyler olsa tamam da. Tek başına gitmiyor.

Seven için birşey diyemem. Tartıldım ama öyle ahım şahım bir kilo gitmedi. WC sıkıntısı yaşıyorum belki de ondandır. O yüzden bugün kuruerik bulmam lazım.

Çok farketmedi canım

Senden korktum hocam. 🤣🤣🤣
Yok yok korkma bişicik yapmam :KK53: :KK53:

Merhabalar tekrar :KK200: yarım lavaşa sardığım dereotlu omlet. Ekstra 1 tk acuka,1 dilim hindi füme ve roka koydum(kansızlığıma şifa oldu yeşillikler tam bir mineral vitamin depoları) ve 12:30 da ilk öğünüm olacak. elma,badem ve kaşar akşama kadar kıtkıt tıkır tıkır fare gibi kemirmelik :)) bugün sporum sabah yaptığım 40 dklık eliptik,akşama yürüyüş yok ekstra çünkü devlet tiyatrosuna gideceğim :KK200::KK68:
tiyatrocu musun:)
afiyet olsun kansizlik anemi bendede var..
yeşillik gerçekten şifa deposu..

ahhh ya çok üzüldüm, Allah ailelerine sabır versin :KK43:

Allah hep iyi insanlarla, iyiliklerle karşılaştırsın yavrularımızı, ne büyük acı o aile için :KK43:

çok geçmiş olsun kuzum ya eve hastalık girdi mi sıradan geçiriyor zaten :KK43:

yok kaptanımm korkma korkma :KK70:

gerginliğimi atamıyorum sadece, içimdeki canavar dışarı çıktı resmen, sürekli bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum, yüreğimdeki ağırlık mahvetti beni :KK43: o yüzden içimden birşey de yapmak gelmiyor
Hadi ozaman git spor ayakkabını markete git ama en uzun yoldan git biraz yürüyüş günü kurtarır bir adım at yüreğin için hadi

Kabızlık da ondan olabilir canikom. :rapci: Bugün bol sıvı tuket inşallah 🙏
Aldım sisemi yanıma. Bir litre bitmek uzere
Yok yok korkma bişicik yapmam :KK53: :KK53:
Anlastik :KK19:
bende suyu az içiyorum 2 lt ama az 3,5 lt olmasi gerekti..
kabizlik içinde en iyi iki çözüm var KEFİR ve soda limon zencefil.. bu ikili mükemmel benden demesi:KK70:
Hepsini mi karıştırıyoruz. Eve geçince yapayım.

Aldım sisemi yanıma. Bir litre bitmek uzere

Anlastik :KK19:

Hepsini mi karıştırıyoruz. Eve geçince yapayım.
hayır hepsini degil.
kefir ayri
soda limon zencefil ayrı :KK70: sakın karıştırma ikisini :KK70::KK70:
soda limon zencefili evet hepsini :)
bi soda
yarim limon sıkmalısın
1 çay kaşığı zencegil karıştır :KK70:

X