Kakaoyu atınca icemedim ben . Öyledir belki . Ama tarçın mucize bence tatlı isteği için. Bana günde yediğim neredeyse 350 400 grm cikolatayi aratmıyoronuda çok duyuyorum tarcınlı kakaolu türk kahvesi zayıflamaya fayda ediyor sabah aç karnına diye
İnşallah canım benimGeçmiş olsun canım kaç yaşında
Yaa ben de çok seviyorum ama bizimki hiç sevdirmiyor çok cadaloz. Sokakta 10-15 arası kedim var onları seviyoruz.
Günaydın
Günaydın kaptanım. Dün saatim telefonla senkronize olmadı yazamadım. Saatime göre 7000 üstü olmalı ama silindi. İnşallah bozulmamıştır
Bunların hepsi bi fena yaa çok seviyorum
Tipe bakşu peti uzatıp uyuma hareketine bayılıyorum
çünkü günlük rutin değişirse sinir oluyolar Geçmiş olsun canım
Yaa o burun neee şaşkın şey
Günaydın canım
Günaydın inşallah canım
Ooo çok iyi, şifa olsun inşallah. Vücut yenileniyor diyorlar. Aslında benim çok ihtiyacım var
6 canimGeçmiş olsun canım kaç yaşında
Yaa ben de çok seviyorum ama bizimki hiç sevdirmiyor çok cadaloz. Sokakta 10-15 arası kedim var onları seviyoruz.
Günaydın
Günaydın kaptanım. Dün saatim telefonla senkronize olmadı yazamadım. Saatime göre 7000 üstü olmalı ama silindi. İnşallah bozulmamıştır
Bunların hepsi bi fena yaa çok seviyorum
Tipe bakşu peti uzatıp uyuma hareketine bayılıyorum
çünkü günlük rutin değişirse sinir oluyolar Geçmiş olsun canım
Yaa o burun neee şaşkın şey
Günaydın canım
Günaydın inşallah canım
Ooo çok iyi, şifa olsun inşallah. Vücut yenileniyor diyorlar. Aslında benim çok ihtiyacım var
sagolun canım benim:)afiyet olsun eksi olsun inşallah çok güzel dengeli bir kahvaltı bir kahvaltı
bende dibek kahvesi içecegim. :)onuda çok duyuyorum tarcınlı kakaolu türk kahvesi zayıflamaya fayda ediyor sabah aç karnına diye
regl yakın mı canım oda fark ediyor bendede bi hafta 2,9 oldu 2. hafta 1 kg oldu her hafta aynı olmuyor bu hafta cumaya göre 300 gr verdim gibi ama diyetisyende gecen hafta 1,9 yağ vermişin demişti belki yağdan gidince tartıda görünmüyor ya bide şu yağlar su doluyor sonra boşalıyor muhabbeti varya ondanda olabilir moralini bozma bir iki haftadamı aldıkkı bir iki haftada gitisn hepsi her hafta 500 gr bilr olsa ayda 2 kg yılda yılda 24 kg eder düşünseneDurdu gibi zaten kilom yaparsam belki galip geliriz bu hafta bakalım pazartesiden bu yana çok az bir eksi var
Vardır bir sebebi. Adet veya kabızlık vsiyiyim garip bi şekilde hissisizm şuan ne açlık ne halsizlik ne baş agrısı bi değişiğim ama yapanlar hep 3 günde 2 kilo 3 kilo verdim diyor ben 62. saatteyim sadece 600 gr yansımış tartıya o moralimi biraz çökertti
Ohh afiyet olsun canımgünaydin..
sabah
soganlı menemen
4 adet çeri domates
10 adet baharatlı yeşil zeytin
1 salatalık
20 gr beyaz beynir
2 adet çok tahıllı ekmek yedim.
3 günde 2-3 kiloymuş canım. Yani o kişiye göre değişir. 60 kilo biri ile 100 kilo biri aynı sonucu alamaz.günde 2-3 kilo mu maşallah ben bile veremem
Ah canım küçükmüş inşallah bir an önce iyileşir6 canim
İnşallah günaydıngünümüz aydın olsungönlümüz neşe dolsun inşallah
bu sene herkes öyle canım bizde doğdugundan beri bu yılki kadar hastane görmedik ben rutin kontrole bile götürmeden büyüttüm 2 yıl ama bu sene 3 kere hastanede yattık rabbim şifasını versin inşallah canım benim sanada kolaylıklar ve sabır versin güç versin rabbimBizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
Öyle canim. Teşekkür ederim iyi hissettirdigin için. Evet geçen ay 15 inde olmuştum . Birkaç gün önce gelir her ay . Bugün yarın yaniregl yakın mı canım oda fark ediyor bendede bi hafta 2,9 oldu 2. hafta 1 kg oldu her hafta aynı olmuyor bu hafta cumaya göre 300 gr verdim gibi ama diyetisyende gecen hafta 1,9 yağ vermişin demişti belki yağdan gidince tartıda görünmüyor ya bide şu yağlar su doluyor sonra boşalıyor muhabbeti varya ondanda olabilir moralini bozma bir iki haftadamı aldıkkı bir iki haftada gitisn hepsi her hafta 500 gr bilr olsa ayda 2 kg yılda yılda 24 kg eder düşünsene
ben ilk başladıgım normal düzenden rejime geçince bir haftada 4,7 vermiştim ama su ve ödemdi hepsi nerdeyse ilk yapana normal diyor dytisyendesu çok içince tok tutuyor ama günde 2-3 kg vermek benim için çok zor.
bi haftada 5 kg verende gördüm burda:)
Birde kabızlık sorunu var bu ara. Günlerdir tık yok. Sinemaki aldım. Umarım iyi gelir ,eve giidnce icecem.regl yakın mı canım oda fark ediyor bendede bi hafta 2,9 oldu 2. hafta 1 kg oldu her hafta aynı olmuyor bu hafta cumaya göre 300 gr verdim gibi ama diyetisyende gecen hafta 1,9 yağ vermişin demişti belki yağdan gidince tartıda görünmüyor ya bide şu yağlar su doluyor sonra boşalıyor muhabbeti varya ondanda olabilir moralini bozma bir iki haftadamı aldıkkı bir iki haftada gitisn hepsi her hafta 500 gr bilr olsa ayda 2 kg yılda yılda 24 kg eder düşünsene
çok normal canım o zmana suyunu artır birazda bitki çayı iç ödemin daha az olur inşallah ama regl bırakmaz devar edersen regl sonrası eksi harika oluyor regl de tartıya takılıp moralini bozma hiçÖyle canim. Teşekkür ederim iyi hissettirdigin için. Evet geçen ay 15 inde olmuştum . Birkaç gün önce gelir her ay . Bugün yarın yani
Ne güzel bir yükselişBenimki de 56 ya yükseldi
bende çok çekiyorum onu acı cehre tohumu var o da işe yarıyor bide form çatı diye geçen çaylar varya onun kayısılısı işe yarıyor bendeBirde kabızlık sorunu var bu ara. Günlerdir tık yok. Sinemaki aldım. Umarım iyi gelir ,eve giidnce icecem.
Tamam canim . Motivasyon düşüyor ama Allah'ın izniyle kesinlikle bırakmam. Diyete başlama düşüncesi gelene kadar ki sonrasında başlayınca o ilk birkaç günkü işkence .. hiç yasatamam kendime bir dahaçok normal canım o zmana suyunu artır birazda bitki çayı iç ödemin daha az olur inşallah ama regl bırakmaz devar edersen regl sonrası eksi harika oluyor regl de tartıya takılıp moralini bozma hiç
regl bugun bitti kabızlıkda yok 3 lt yakın sı içtim yeşilçay içtim ondan biraz moralim bozuldu ama diyetisyen tartıısnda belki yağdan gitmiştir umudu diye kendimi telkin ediyorumVardır bir sebebi. Adet veya kabızlık vs
Bu arada 2 kilo yağregl yakın mı canım oda fark ediyor bendede bi hafta 2,9 oldu 2. hafta 1 kg oldu her hafta aynı olmuyor bu hafta cumaya göre 300 gr verdim gibi ama diyetisyende gecen hafta 1,9 yağ vermişin demişti belki yağdan gidince tartıda görünmüyor ya bide şu yağlar su doluyor sonra boşalıyor muhabbeti varya ondanda olabilir moralini bozma bir iki haftadamı aldıkkı bir iki haftada gitisn hepsi her hafta 500 gr bilr olsa ayda 2 kg yılda yılda 24 kg eder düşünsene
ben bennn bennnn benn nasılsın blonde göremiyordum seni bende ara ara girince seni gördüğüme sevindimNe güzel bir yükselişBence içimizde 56 ya yükselmiş olmak istemiyecek yoktur.