Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnşallah canım benim

6 canim

Durdu gibi zaten kilom yaparsam belki galip geliriz bu hafta bakalım pazartesiden bu yana çok az bir eksi var
regl yakın mı canım oda fark ediyor bendede bi hafta 2,9 oldu 2. hafta 1 kg oldu her hafta aynı olmuyor bu hafta cumaya göre 300 gr verdim gibi ama diyetisyende gecen hafta 1,9 yağ vermişin demişti belki yağdan gidince tartıda görünmüyor ya bide şu yağlar su doluyor sonra boşalıyor muhabbeti varya ondanda olabilir moralini bozma bir iki haftadamı aldıkkı bir iki haftada gitisn hepsi her hafta 500 gr bilr olsa ayda 2 kg yılda yılda 24 kg eder düşünsene

Vardır bir sebebi. Adet veya kabızlık vs
günaydin..
sabah
soganlı menemen
4 adet çeri domates
10 adet baharatlı yeşil zeytin
1 salatalık
20 gr beyaz beynir
2 adet çok tahıllı ekmek yedim.
Ohh afiyet olsun canım
günde 2-3 kilo mu maşallah ben bile veremem
3 günde 2-3 kiloymuş canım. Yani o kişiye göre değişir. 60 kilo biri ile 100 kilo biri aynı sonucu alamaz.
Ah canım küçükmüş inşallah bir an önce iyileşir

Bizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
bu sene herkes öyle canım bizde doğdugundan beri bu yılki kadar hastane görmedik ben rutin kontrole bile götürmeden büyüttüm 2 yıl ama bu sene 3 kere hastanede yattık rabbim şifasını versin inşallah canım benim sanada kolaylıklar ve sabır versin güç versin rabbim

Öyle canim. Teşekkür ederim iyi hissettirdigin için. Evet geçen ay 15 inde olmuştum . Birkaç gün önce gelir her ay . Bugün yarın yani

su çok içince tok tutuyor ama günde 2-3 kg vermek benim için çok zor.
bi haftada 5 kg verende gördüm burda:)
ben ilk başladıgım normal düzenden rejime geçince bir haftada 4,7 vermiştim ama su ve ödemdi hepsi nerdeyse ilk yapana normal diyor dytisyende

Birde kabızlık sorunu var bu ara. Günlerdir tık yok. Sinemaki aldım. Umarım iyi gelir ,eve giidnce icecem.

Öyle canim. Teşekkür ederim iyi hissettirdigin için. Evet geçen ay 15 inde olmuştum . Birkaç gün önce gelir her ay . Bugün yarın yani
çok normal canım o zmana suyunu artır birazda bitki çayı iç ödemin daha az olur inşallah ama regl bırakmaz devar edersen regl sonrası eksi harika oluyor regl de tartıya takılıp moralini bozma hiç

Birde kabızlık sorunu var bu ara. Günlerdir tık yok. Sinemaki aldım. Umarım iyi gelir ,eve giidnce icecem.
bende çok çekiyorum onu acı cehre tohumu var o da işe yarıyor bide form çatı diye geçen çaylar varya onun kayısılısı işe yarıyor bende

çok normal canım o zmana suyunu artır birazda bitki çayı iç ödemin daha az olur inşallah ama regl bırakmaz devar edersen regl sonrası eksi harika oluyor regl de tartıya takılıp moralini bozma hiç
Tamam canim . Motivasyon düşüyor ama Allah'ın izniyle kesinlikle bırakmam. Diyete başlama düşüncesi gelene kadar ki sonrasında başlayınca o ilk birkaç günkü işkence .. hiç yasatamam kendime bir daha

Bu arada 2 kilo yağ müthiş bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…