Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yaaa nasıl hissediyorsun canım? İradeni gücünü tebrik ederim . Maşallah
iyiyim garip bi şekilde hissisizm şuan ne açlık ne halsizlik ne baş agrısı bi değişiğim ama yapanlar hep 3 günde 2 kilo 3 kilo verdim diyor ben 62. saatteyim sadece 600 gr yansımış tartıya o moralimi biraz çökertti

Bugün yumurta gününün son günü. Daha yapar mıyım bilmiyorum. Sade yumurta yemek çok zormuş
yumurta diyeti çok duyar oldum bu ara kaç gün yaptın canım nasıl oluyor ben kaçırmışım arada yazışmalarda kilo fark ettimi

Ama onlar genelde normal günlük yediklerinden sonra açlığa gecis yapıyorlar ödem fln atıyorlar normal bence canimm seninki yagdandir diye düşünüyorum .öyleyse 600 grm süper, bozma hiç moralini. Ben de bugün yememeyi düşünüyorum canim annem dolma yapmış dün gittim aldım. Bugün yemek yapmayacam yani bu hafta 2 kez yedim zaten . Bir kez daha yiyemem. O yüzden değerlendirip oruca devam edeyim diyorum

Bugün yumurta gününün son günü. Daha yapar mıyım bilmiyorum. Sade yumurta yemek çok zormuş
Yumurta yararlıdır yaponyada çocuklara günde 8 yumurta veriyorlarmis
Kaptanım üç günde zor bitirdim. kabakçi takilayim please. Mavişlere mi dediydin
Sen yabancı değilsin kaptanım bende haftasonu kabak yapacam

harika canım dayanırsan 48 saate başla bi niyetlen istersen

Bizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
Geçmiş olsun canım kaç yaşında
Benim bundan iki tane
Kulakları normal, çok seviyorum
Yaa ben de çok seviyorum ama bizimki hiç sevdirmiyor çok cadaloz. Sokakta 10-15 arası kedim var onları seviyoruz.
Günaydin herkese
Günaydın
Günaydınlarr
@kayip dünya
Dün
7000 adım 700 p
15 dklik video 150 p
Toplam 850 canim
Günaydın kaptanım. Dün saatim telefonla senkronize olmadı yazamadım. Saatime göre 7000 üstü olmalı ama silindi. İnşallah bozulmamıştır
Erkekler hep mi ayni olur

Bunlar da bizimkiler,iki kardesti ayirmadik

Eki Görüntüle 3351226 Eki Görüntüle 3351227
Bunların hepsi bi fena yaa çok seviyorum
Tipe bakşu peti uzatıp uyuma hareketine bayılıyorum
Benimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)

Bugün ise gitmedim
Çocuklar hasta evdeyiz hepberaber
çünkü günlük rutin değişirse sinir oluyolar Geçmiş olsun canım
Yaaaa cok cok masallah bu ikisi evimizde bir d dukkanda baktiklarim vaf mesela bu üç gün once geldi bana adı Julide oldu cok s viyorum hepsini mirmirmir tam bir şifa kaynagi
Eki Görüntüle 3351241
Yaa o burun neee şaşkın şey
günaydın herkese güzel haberler aldıgınz mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydın canım
Günaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun inşallah
Günaydın inşallah canım
aynen 72 saat olarak düşünüyorum ama moduma bağlı işte sadece su bitki cayı sade kahve içtim
Ooo çok iyi, şifa olsun inşallah. Vücut yenileniyor diyorlar. Aslında benim çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…