beni de al yaninaİnsallah canım ben de açım kahve icellm
iyiyim garip bi şekilde hissisizm şuan ne açlık ne halsizlik ne baş agrısı bi değişiğim ama yapanlar hep 3 günde 2 kilo 3 kilo verdim diyor ben 62. saatteyim sadece 600 gr yansımış tartıya o moralimi biraz çökerttiYaaa nasıl hissediyorsun canım? İradeni gücünü tebrik ederim . Maşallah
amin sagolasın kaptanellam hiç açlık rahatsızlık hissetmiyorum inşallah şifa olur diyorum çünkü tartıya yansımadı bu açlıkAllah'ım sana geliyorum
Dombilim Allah sabrını artırsın kuzucum.
geçmiş olsun canım rabbim şifalarını versin inşallah sanada kolaylıklar ve sabır diliyorum.Benimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)
Bugün ise gitmedim
Çocuklar hasta evdeyiz hepberaber
yumurta diyeti çok duyar oldum bu ara kaç gün yaptın canım nasıl oluyor ben kaçırmışım arada yazışmalarda kilo fark ettimiBugün yumurta gününün son günü. Daha yapar mıyım bilmiyorum. Sade yumurta yemek çok zormuş
günde 2-3 kilo mu maşallah ben bile verememiyiyim garip bi şekilde hissisizm şuan ne açlık ne halsizlik ne baş agrısı bi değişiğim ama yapanlar hep 3 günde 2 kilo 3 kilo verdim diyor ben 62. saatteyim sadece 600 gr yansımış tartıya o moralimi biraz çökertti
Şifalanan hücrelerin istediğini verecektir canım.amin sagolasın kaptanellam hiç açlık rahatsızlık hissetmiyorum inşallah şifa olur diyorum çünkü tartıya yansımadı bu açlık
Ama onlar genelde normal günlük yediklerinden sonra açlığa gecis yapıyorlar ödem fln atıyorlar normal bence canimm seninki yagdandir diye düşünüyorum .öyleyse 600 grm süper, bozma hiç moralini. Ben de bugün yememeyi düşünüyorum canim annem dolma yapmış dün gittim aldım. Bugün yemek yapmayacam yani bu hafta 2 kez yedim zaten . Bir kez daha yiyemem. O yüzden değerlendirip oruca devam edeyim diyorumiyiyim garip bi şekilde hissisizm şuan ne açlık ne halsizlik ne baş agrısı bi değişiğim ama yapanlar hep 3 günde 2 kilo 3 kilo verdim diyor ben 62. saatteyim sadece 600 gr yansımış tartıya o moralimi biraz çökertti
gözler çekik maşallah çok güzel kız:)Yaaaacok cok masallah bu ikisi evimizde bir d dukkanda baktiklarim vaf mesela bu üç gün once geldi bana adı Julide oldu cok s viyorum hepsini mirmirmir tam bir şifa kaynagi
Eki Görüntüle 3351241
Tarçın da atın içine canım. Tatlı isteğini kesiyor . Bende çok işe yaradi.beni de al yaninabende içeyim.
Yumurta yararlıdır yaponyada çocuklara günde 8 yumurta veriyorlarmisBugün yumurta gününün son günü. Daha yapar mıyım bilmiyorum. Sade yumurta yemek çok zormuş
Sen yabancı değilsin kaptanım bende haftasonu kabak yapacamKaptanım üç günde zor bitirdim.kabakçi takilayim please. Mavişlere mi dediydin
afiyet olsun eksi olsun inşallah çok güzel dengeli bir kahvaltı bir kahvaltıgünaydin..
sabah
soganlı menemen
4 adet çeri domates
10 adet baharatlı yeşil zeytin
1 salatalık
20 gr beyaz beynir
2 adet çok tahıllı ekmek yedim.
O nasıl bişi ki
Bende bilmiyorum ilk defa yapacam
3 günlük su orucu yapanlar genelde öyle diyor ben birşeyi yanlışmı yaptım acabagünde 2-3 kilo mu maşallah ben bile veremem
harika canım dayanırsan 48 saate başla bi niyetlen istersenAma onlar genelde normal günlük yediklerinden sonra açlığa gecis yapıyorlar ödem fln atıyorlar normal bence canimm seninki yagdandir diye düşünüyorum .öyleyse 600 grm süper, bozma hiç moralini. Ben de bugün yememeyi düşünüyorum canim annem dolma yapmış dün gittim aldım. Bugün yemek yapmayacam yani bu hafta 2 kez yedim zaten . Bir kez daha yiyemem. O yüzden değerlendirip oruca devam edeyim diyorum
onuda çok duyuyorum tarcınlı kakaolu türk kahvesi zayıflamaya fayda ediyor sabah aç karnına diyeTarçın da atın içine canım. Tatlı isteğini kesiyor . Bende çok işe yaradi.
Durdu gibi zaten kilom yaparsam belki galip geliriz bu hafta bakalım pazartesiden bu yana çok az bir eksi varharika canım dayanırsan 48 saate başla bi niyetlen istersen
Geçmiş olsun canım kaç yaşındaBizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
Yaa ben de çok seviyorum ama bizimki hiç sevdirmiyor çok cadaloz. Sokakta 10-15 arası kedim var onları seviyoruz.Benim bundan iki tane
Kulakları normal, çok seviyorum
GünaydınGünaydin herkese
Günaydın kaptanım. Dün saatim telefonla senkronize olmadı yazamadım. Saatime göre 7000 üstü olmalı ama silindi. İnşallah bozulmamıştır
Bunların hepsi bi fena yaa çok seviyorumErkekler hep mi ayni olur
Bunlar da bizimkiler,iki kardesti ayirmadik
Eki Görüntüle 3351226 Eki Görüntüle 3351227
Tipe bakEki Görüntüle 3351230
Yaylada bulduğum Şakirim
Eki Görüntüle 3351232
Bugünkü Şakirimmm
pastelfit , @CordeLia @Leyl35
Benimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)
Bugün ise gitmedim
Çocuklar hasta evdeyiz hepberaber
Yaa o burun neee şaşkın şeyYaaaacok cok masallah bu ikisi evimizde bir d dukkanda baktiklarim vaf mesela bu üç gün once geldi bana adı Julide oldu cok s viyorum hepsini mirmirmir tam bir şifa kaynagi
Eki Görüntüle 3351241
Günaydın canımgünaydın herkese güzel haberler aldıgınz mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydın inşallah canımGünaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun inşallah
Ooo çok iyi, şifa olsun inşallah. Vücut yenileniyor diyorlar. Aslında benim çok ihtiyacım varaynen 72 saat olarak düşünüyorum ama moduma bağlı işte sadece su bitki cayı sade kahve içtim
su çok içince tok tutuyor ama günde 2-3 kg vermek benim için çok zor.3 günlük su orucu yapanlar genelde öyle diyor ben birşeyi yanlışmı yaptım acaba