Benimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)Hahha benim oğluma benziyor
YaaaaEki Görüntüle 3351230
Yaylada bulduğum Şakirim
Eki Görüntüle 3351232
Bugünkü Şakirimmm
pastelfit , @CordeLia patimsilizm
Sasiriyorlar dimi evde olunca :)) g cmis olsunBenimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)
Bugün ise gitmedim
Çocuklar hasta evdeyiz hepberaber
günaydın herkese güzel haberler aldıgınz mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydın hanımlar
Alıntının ayarını kaçırdımDestan yazmışsın mübarek
Soruya cevap, ben hep tonbalığını yıkadığım için yağlı haldeki tadını bilmiyorum
Bravo çok iyi
Allah kolaylık versin canımTek olunca çok zor oluyor canım haklısın. Bende öyleyim hemde ben komple tekim. Eşimden ayrıldım kızımla tek yaşıyoruz bizde.
En güzeli yapmamakHerkese iyi geceler
Annemin bi lafı var. Gündüz yaparsın el görür, gece yaparsın dötün görür
Kedilerin müthiş bir rahatlatici enerjisi var. Gerçekten şifa kaynağı.Yaaaacok cok masallah bu ikisi evimizde bir d dukkanda baktiklarim vaf mesela bu üç gün once geldi bana adı Julide oldu cok s viyorum hepsini mirmirmir tam bir şifa kaynagi
Eki Görüntüle 3351241
Yaaa nasıl hissediyorsun canım? İradeni gücünü tebrik ederim . Maşallah
Allah'ım sana geliyorum
aynen 72 saat olarak düşünüyorum ama moduma bağlı işte sadece su bitki cayı sade kahve içtimBravo çok iyimaksimum 72 saaat yapılıyor değil mi? Su ve sebze suyu mu tüketiyorsun?
Ama irade gerektirir. Ben de deneybilirim. Çok severim yumurtayı her öğün yiyebilirimBugün yumurta gününün son günü. Daha yapar mıyım bilmiyorum. Sade yumurta yemek çok zormuş
İnşallah kaptanımKeira- hisgeldin gitme bidaha bildirimleri zamanında yapalim
Annem annem bir minnoş daha hayatımızı güzelleştirdi .Benimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)
Bugün ise gitmedim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin hepinizeBenimkini de atayım bana bakıyor bugün Bi yere gitmeyecek mi bu kadın diye :)
Bugün ise gitmedim