Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım Mercimekli pilavin porsiyonu az olduğu için masum buldum. Bir tabak dolusu yenildiğinde bayağı sıkıntı yaşadığımı biliyorum. Yürüyüş ve Leslie çoktan eritmistir.

valla ne diyeceğimi bilemedim

Onu Allah bilir :))) şimdi kuşum kime göre neye göre . Abartı dediğimiz kavram zaten çok göreceli değil mi ? Tek bir hakikat yokken benim makarnaya az ya da çok demem makarnayi incitir
Makarnanın felsefesi beni makarnadan soguturdu . Ayrica kruvasan gözümden kaçmış kaptanin mesajında fark ettim. cissiz yemeye ozenelim bir meyve ekleyelim onun yerine.

Ama.midem küçülmüş hocam iki cağ bile fazla geldi. Hatta tatlı isteyeceklerdi. Başka zaman olsa asla yok demezdim. Ama artık baktım yiyecek yerim bile yok dedim. Siz yiyorsanız yiyin dedim. Onlarda yemediler.
İki cağla doymuş olmana şaşırdım biliyor musun? Sen fazla geldi diyorsun maşallah Bir süre sonra mide küçülüyor sen ulaşmişsin gözün aydın darısı hepimizin başına. Tatliyi reddetmen de ayrı bir kahramanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…