Ben de paylaştım menümüAfiyet olsun Saracim doyurucu güzel bir menü.
Afiyet olsun canım. Her iki menüde de su miktarı biraz az artırılması gerekli önümüzdeki süreçte.12.12.2023 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Et köfte
Salata
Ayran
Akşam
Etli etmek
Ayran
Su 1 litre spor yok
Elhan Busra196 @Efenin_Annesi
Evet canım çok az biliyorum ama inanki o kadar yoğunumki yıl sonu olması sebebiyle şu içmek aklıma gelmiyor ama 3 litrede az içmeyecem yakındaAfiyet olsun canım. Her iki menüde de su miktarı biraz az artırılması gerekli önümüzdeki süreçte.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canim
Hayirlisi canım :)Yaaa ama makarna kruvasanlarla biz nasıl eksi gorcezzzzafiyet olsun canim yarın telafi menüsü hazırlar misin
Çok geçmiş olsun canımBoyun fıtığım çok zorladı
Evet canım çok az biliyorum ama inanki o kadar yoğunumki yıl sonu olması sebebiyle şu içmek aklıma gelmiyor ama 3 litrede az içmeyecem yakında
En sevdiğim konuları yazmışsın .Yoktarih diyesim var niyeyse ya da coğrafya
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
11.30 1 dilim tbe hindi füme 5 zeytin Yeşillik
14.00 1 yumurta 1 dilim tbe yeşillik 3 yk yoğurt
18.00 5 yk mercimekli pilav 1 sb ayran Salata
1.5 litre su
40 dk yürüyüş 1 mile leslie
Elhan @kayipdunya
Öyle olduğundan supheleniyorlar canım. O çocukta bir öğretmen çocuğu bilmiyorum onlar daha çok bu dertlerin içinde. Çok yakın iki arkadaş bu çocuklar bideHaberlerde okudum canım. Bilgisayar oyunu yüzünden olmuş. Allah esirgesin çocuklarımızı.
Rabbim kotulerden korusun hocam. Ne kadar sakinirsak sakinaljm. Çevre bence onemliAynı sikintilari benimkiler ergenken ben de yaşadım canım. Bilgisayar oyunları beni hep korkuttu.Sanal alemle mücadele edemiyoruz düşmanları tanımıyoruz .
valla ne diyeceğimi bilemedimBugün sabah 78.8 gördüm. Çok sevindim. Güzel gidiyor dedim. Öğlen pizza olayı oldu. Sonra küçüğün kontrolü vardı. Küçük yakinlardayken ben pek telefona bakamıyorum. Büyük oğlumun üst sınıfından iki çocuk inşaata gitmiş. Biri diğerini bıçaklayıp öldürmüş. Büyük dediğime bakmayın 12 yaşında. Hicbiseyden haber alamıyorum diye küçüğe kızdım gerildim kafamdan kurdum senaryolar yazdım. İçimde kocaman bir açıklık var
Bugün midemi bulamaç yaptım. Ucundan kıyısından bana dokunacak bişey yok. O aileler ne halde kimbilir
Makarnanın felsefesi beni makarnadan soguturdu .Onu Allah bilir :))) şimdi kuşum kime göre neye göre . Abartı dediğimiz kavram zaten çok göreceli değil mi ? Tek bir hakikat yokken benim makarnaya az ya da çok demem makarnayi incitir
Sen nasıl bir çıtır adayısınİyi aksamlar
2.5 lt suyumu içtim
Son ogunum 18 de 2 kepce mercimek corbasi ve firinlanmis sebzeler..
Sonrasında yürüyüş
Şimdi zerdecal, zencefil ve limonlu sicak cay
Eki Görüntüle 3351083 Eki Görüntüle 3351084
İki cağla doymuş olmana şaşırdım biliyor musun? Sen fazla geldi diyorsun maşallahAma.midem küçülmüş hocam iki cağ bile fazla geldi. Hatta tatlı isteyeceklerdi. Başka zaman olsa asla yok demezdim. Ama artık baktım yiyecek yerim bile yok dedim. Siz yiyorsanız yiyin dedim. Onlarda yemediler.
Yürümek benim icin terapi, yürüdükçe yorgunlugum gidiyorSen nasıl bir çıtır adayısın
Afiyet olsun. Adımlar da şahane