- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
uzun açlıktan sonra nasılsa yemedim ya da yiyim yine uzun süre oruç tutarım dalgasına kapılmayın olur mu
Yedim canımHarikasın kankam . Nefsi çok zorluyor insani böyle durumlarda . Ama valla hepsini yedik ve yine yiyecez insallah . Atlatmaya çalış bir şekilde
Tamamdıryılbaşı ertesi günümüz tartı günü oluyor dimi o yüzden dikkatli olmamız gerek :)) yılbaşı hedefim 57 yi ucundan da olsa görebilmekMthn83
Yaş sorunsalı ondan
Süper gidiyorsun helal olsun. Ben 36 saatlikte aşırı zorlanmistim
ben yaklaşık 1 aydır haftada 1 uzun oruç yapıyorum yeme ataklarım olmuyor şükür zaten orucu açtıgım gün limonlu su 1 meyve sadece salata yiyorum 24 saat sonra tekrar protein grubu tüketiyorum. yiyebiliyim diye tutmuyorum uzun orucu bana iyi geldiği için nefis terbiyem için tutuyorum ben bir doktorun programını takip ediyorum ona göre yapıyorum mustafa üye hocam incelemek istersen canım ben faydasını çok gördüm şükür 29 ekimde başlamıştım 10 kg gitti oruç ileuzun açlıktan sonra nasılsa yemedim ya da yiyim yine uzun süre oruç tutarım dalgasına kapılmayın olur muben uzak duruyorum çünkü yeme atağı yapıyor bende
ben açlık seviyorum kendimi dinç hissediyorum 36 saat ile başlamıştım 4. haftam bu hafta 48 deniyorum bakalım haftaya 56 saat inşallah hedefim 72 saatlik su orucu inşallah şifa niyetineSüper gidiyorsun helal olsun. Ben 36 saatlikte aşırı zorlanmistim
evet kesin öleydim..Senin kilo verememe sebebin bence yağdan değil kuzum. istikrarsızlık vardı sanki birazbir dönem motivasyon iyi sonrası bırakma sonra coşkuyla tekrar dönme hep böyle gitti. Canını bir şey sıksa hemen bırakıyorsun. Güzel menülerin olduğu sürece zayıflarsin.
şifa olsunnnben yaklaşık 1 aydır haftada 1 uzun oruç yapıyorum yeme ataklarım olmuyor şükür zaten orucu açtıgım gün limonlu su 1 meyve sadece salata yiyorum 24 saat sonra tekrar protein grubu tüketiyorum. yiyebiliyim diye tutmuyorum uzun orucu bana iyi geldiği için nefis terbiyem için tutuyorum ben bir doktorun programını takip ediyorum ona göre yapıyorum mustafa üye hocam incelemek istersen canım ben faydasını çok gördüm şükür 29 ekimde başlamıştım 10 kg gitti oruç ile
Sağlığına ilgili ne gözlemledin peki canım? Çünkü çok şifalı olduğunu okumustum kaç yerde Su diyetinin.ben açlık seviyorum kendimi dinç hissediyorum 36 saat ile başlamıştım 4. haftam bu hafta 48 deniyorum bakalım haftaya 56 saat inşallah hedefim 72 saatlik su orucu inşallah şifa niyetine
benimkkibiraz daha açlıkla nefis terbiyesi sağlayıp tek öğün beslenmeyi yaşam tarzı halina getirmek hedefim inşallahşifa olsunnndeneme yanılma ile bünyemizi tanıyoruz sana iyi gelmiş ne mutlu
mide agrılarım olurdu acıkınca şükür onu atlattım , kolesturolümü dengeledi şükür,Sağlığına ilgili ne gözlemledin peki canım? Çünkü çok şifalı olduğunu okumustum kaç yerde Su diyetinin.
Yaa maşallah ne güzel . Ben de alışkanlık haline getirsem nasıl güzel olurdu. Kilo korumada da çok başarılı bı yöntem olurdumide agrılarım olurdu acıkınca şükür onu atlattım , kolesturolümü dengeledi şükür,
üstüne zayıflıyor olmamda keyfi oluyor şükür benim derdim hayat tarzı haline getirmek inşallah
zayıflama ile ilgili yazı video falan araştırırken mustafa üye nin videoalrını gördüm sonra telegramda grup falan kurmuşlar oraya katıldım gruptaki herkes tek öğün besleniyor uzun oruç tutuyor herkesin bi hikayesi var oraya gelene kadar neler yaşadıkalrına dair orucu yaşam tarzı nasıl yaptıklarına dair vs vs ayda 10 gün ibadet orucu ama sahursuz sahurda sadece su ile yemekle birlikte su yasak ayran bile yasak yemekten 1,5-2 saat sonra sıvı tüketimi oluyor bulgurgiller süt peynir yasak yoğurt serbest gibi kuralları var ona uyupta kilo vermeyen yok maşallah 9 binden fazla kişi var (ay ne uzun yazmışım pardon )Yaa maşallah ne güzel . Ben de alışkanlık haline getirsem nasıl güzel olurdu. Kilo korumada da çok başarılı bı yöntem olurdu
Ellerine sağlık canım, şifa olsunKafama göre yaptım küçük şişelerim vardı
Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
2 çk zerdeçal
1 limon
1 portakal
1 yeşil elma
üzerine su sonra bızztlattım süzdüm
Videolarda çok ekşi vs diye görmüştüm hiç öyle olmadı bıraksan hepsini içerim
Yok canım eline sağlıkzayıflama ile ilgili yazı video falan araştırırken mustafa üye nin videoalrını gördüm sonra telegramda grup falan kurmuşlar oraya katıldım gruptaki herkes tek öğün besleniyor uzun oruç tutuyor herkesin bi hikayesi var oraya gelene kadar neler yaşadıkalrına dair orucu yaşam tarzı nasıl yaptıklarına dair vs vs ayda 10 gün ibadet orucu ama sahursuz sahurda sadece su ile yemekle birlikte su yasak ayran bile yasak yemekten 1,5-2 saat sonra sıvı tüketimi oluyor bulgurgiller süt peynir yasak yoğurt serbest gibi kuralları var ona uyupta kilo vermeyen yok maşallah 9 binden fazla kişi var (ay ne uzun yazmışım pardon )
bende yemekle birlikte nerdeyse 1 lt su içerdim kolası ıceteası saymıyorum bile ama bıraktım şükür orucu bile bir yudum su ile açıyorum ne şişkinlik ne mide rahatsızlığı böyle fark etmesini beklemiyordumYok canım eline sağlıkbabsettigin sıvı tüketimi olayını annemin arkadaş çevresinden bir grup yaptı . Bir sonraki karşılaşmam da gözlerime inanamamistim. Çok güzel zayiflamislardi hepsi. Ben unutup içiyorum hep . Her yemeğin yanina ayran içme alışkanlığım da var diyette bıraktım şükür
Tek ogun bile zorluyordu beni çokça .ama alıştım şimdi de haftada bir kaç gün 36 saatlik oruç düşünüyorum. Bir sonraki orucuna ne zaman baslayacaksin canimm . Eşlik etmek isterim sanabende yemekle birlikte nerdeyse 1 lt su içerdim kolası ıceteası saymıyorum bile ama bıraktım şükür orucu bile bir yudum su ile açıyorum ne şişkinlik ne mide rahatsızlığı böyle fark etmesini beklemiyordum
ben her pazartesi yapıyorum canım pazar akşam en son ne yediysem başlıyorum artıra artıra gidiyorum 4. haftam bu hafta tabiki beraber yapabiliriz çok mutlu olurum.Tek ogun bile zorluyordu beni çokça .ama alıştım şimdi de haftada bir kaç gün 36 saatlik oruç düşünüyorum. Bir sonraki orucuna ne zaman baslayacaksin canimm . Eşlik etmek isterim sana
Allah yar ve yardımcın olsun canım, çok üzüldüm ama cennet vesilen olsunÇok şükür ishal kusma vb iyileşti kızım ama normalde de engelli benim kızım. Cerebral palsili. Onun da etkisiyle zor geçiyor hastalıkları. Aslında benim de canım yemek yemek istediğinden değil de stresli anlarımda bir kaçış gibi. Raporu bitti yeni rapor için uğraşıyoruz. Çok yordular çocuğu da beni de. O kadar çaresiz bırakıyorlar ki psikolojik olarak çok diplerdeyim. Hayırlısı bakalım Rabbim büyük. Bu hafta da gündüzleri hastanedeyiz bakalım ama yine de Allah'ın izniyle Perşembe orucunu tutacağım.
Tamam o zaman canım pazartesiye de çok varmis ya tartı öncesi yapsaydik bir kereben her pazartesi yapıyorum canım pazar akşam en son ne yediysem başlıyorum artıra artıra gidiyorum 4. haftam bu hafta tabiki beraber yapabiliriz çok mutlu olurum.