Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tamam o zaman canım pazartesiye de çok varmis ya tartı öncesi yapsaydik bir kere😂
bu orucu ne zaman acacagımı bi beliryeyim yapalım canım yine yetişirse belki dayanırsam uzatırım diye yarın olsun konuşalım tekrar bunu inşallah

Çok şükür ishal kusma vb iyileşti kızım ama normalde de engelli benim kızım. Cerebral palsili. Onun da etkisiyle zor geçiyor hastalıkları. Aslında benim de canım yemek yemek istediğinden değil de stresli anlarımda bir kaçış gibi. Raporu bitti yeni rapor için uğraşıyoruz. Çok yordular çocuğu da beni de:KK43:. O kadar çaresiz bırakıyorlar ki psikolojik olarak çok diplerdeyim. :KK43:Hayırlısı bakalım Rabbim büyük. Bu hafta da gündüzleri hastanedeyiz bakalım ama yine de Allah'ın izniyle Perşembe orucunu tutacağım.
Allah yardımcınız olsun canım :KK43:

evet kesin öleydim..

bi gün gruba girdim burasi degil..
ve ordan 2 ayda 12 kg verdim..
baya bi sıkı kurallı gruptu.. ben kurallı sıkı seviyorum.. motivasyon benim için çok önemliydi. :) ordan şimdilik izine cıktım. 2 hafta olacak neredeyse kilo veremedim. salıyorum bi anda dedim kendime dur dedim.:KK70:
izin almak pişmanlikti bunu anladim:KK70:
Sıkı kurallı gruba devam etmen lazım o zaman. :super:
Merhaba.
Yılbaşına hedefine ulaşana ödül var mi Elhan Elhan
şimdilik yılbaşı için ben hedefime odaklamam lazim:)
odaklanirsa herkes de odaklansin istiyorum. benim için motivasyon önemli:) 29 aralık hedefim. 70,9
Hedefine ulaşmak en güzel ödül :KK36:

Ay bunu da gördüm biri deneme videosu atmıştı. Çok güzel görünüyor . Denesem mi ki bende ?🤔
Ben hazırını yedim, çok güzeldi, yapmak aklımda yoktu, Elhoş aklıma soktu 😂😂
Ben içlerine baharatlı sürme peynir sıktım, biberlerim çok acı, tadı nasıl olur bilmiyorum.
Birdahasına normal kapya biberle deneyeceğim

Merhaba.
Yılbaşına hedefine ulaşana ödül var mi Elhan Elhan
şimdilik yılbaşı için ben hedefime odaklamam lazim:)
odaklanirsa herkes de odaklansin istiyorum. benim için motivasyon önemli:) 29 aralık hedefim. 70,9
Ödül derken :KK53:
Ben programı bozmayacağıma göre ödül olarak bir çift çizme alabilirmiyim

evet kesin öleydim..

bi gün gruba girdim burasi degil..
ve ordan 2 ayda 12 kg verdim..
baya bi sıkı kurallı gruptu.. ben kurallı sıkı seviyorum.. motivasyon benim için çok önemliydi. :) ordan şimdilik izine cıktım. 2 hafta olacak neredeyse kilo veremedim. salıyorum bi anda dedim kendime dur dedim.:KK70:
izin almak pişmanlikti bunu anladim:KK70:
Oraya gidebilirsin daha iyi geliyorsa, burası sıkı kuralli bir grup değil , şefkatle daha sağlıklı kilo verme grubu .

X